КПК

Перегляд Повної Версії : Бійню з гольф 4

амінь
Добрий вечір, сьогодні я хотів спробувати nyo4 з рамками гольф мого брата, golf 4 1.9 110cv 1999 року, в рамках vdo. Не знайшовши ні 24c02 я повинен бути на одній пам'яті, схоже, 4279g tle. У carprog не прочитав, тому я залишив думка, але в risaldarla я втік зварювальник, я не знаю, якщо я зробив шкоди, але межі не виходить км і машина включається, і ви rispegne. У вас є посилання на туристичне так я не abdare кожен раз на машині? Якщо я куплю іншої картини, то працює?

cinqueturbo
Я бачу жорстку, але дуже важко...
і тому, якщо і втрачено вміст eprom ти змушений s'est кодування ecu двигуна, щоб поставити його на мотоцикл
з іншого картини, і ви не вміст eprom від нього писати, або замінити вищевказані не йди в мото...
не знаю carprog.. я використовую УПА супорта SOIC
у будь-якому випадку і завжди краще отпаять, що достовірність правильність показань...

амінь
Ви підкажіть, я переробив зварні шви і тепер це нормально, але картина просто світиться робить tic tac, як бомба, будуть якісь стрілка виправити? Однак залишається фактом, що carprog не прочитав, плоскогубцями і dissaldata. Я вибрав 24c02. Всі партії, тому що сьогодні я приїхав, digiprog і не підключається до машини.

cinqueturbo
Я радий, що якщо вирішити все, або майже найкращим чином...

амінь
У будь-якому випадку у мене залишилося цікавість, але якщо я беру картину в руїнах, потім потрібно тільки scodificare в eci частково або потрібно зробити?

cinqueturbo
У будь-якому випадку у мене залишилося цікавість, але якщо я беру картину в руїнах, потім потрібно тільки scodificare в eci частково або потрібно зробити?

Не існує S-code Часткової VAG...
може бути, роблячи діви (як Новий), ви можете перекодувати з допомогою VAG VAS та ін
я, якщо мені потрібно замінити основу, внутрішня беру пам'яті і обміну, і далі...
для КМ esitino спеціальні утиліти, які працюють безпосередньо від вечірньої..

амінь
Я presoo в digiprog саме те, але ви не хочете підключити.

амінь
Інше питання, але 24c02, де він знаходиться? Я знайшов тільки те, що я сказав вам.

zullo
Я з vag-com я іду тихо читаю і пишу з послідовним ;-)

амінь
Я не пробував

cinqueturbo
Я з vag-com я іду тихо читаю і пишу з послідовним ;-)

Vag-Com Команда? ви теж...