КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Бойню з гольф 4

амін
Добры вечар, сення я хацеў паспрабаваць nyo4 з рамкамі гольф майго брата, гольф 4 1.9 110cv 1999 года, панэль прадаваць. Не знайшоўшы ні 24с02, я павінен быць адзіны памяці падобнае, 4279g tle. Carprog не прачытаў, таму я адмовіўся ад ідэі, але ў risaldarla я збег зваршчык, я не ведаю, калі я зрабіў шкоды, але на рамкі не выходзяць км і машына загарыцца, і вы rispegne. У вас есць спасылкі на школы, так што не трэба abdare кожны раз да машыны? Калі я куплю яшчэ адну карціну, затым ен працуе?

cinqueturbo
Я бачу, цяжка, але вельмі цяжка...
і таму, што калі і страчана змесце eprom ты вымушаны s'кадавання эбу рухавіка, каб пакласці яго ў рух
з іншага карціны, і ты не змесціва eprom напісаць яму або замяніць вышэйазначанае не ідзі ў мота...
я не ведаю carprog.. я выкарыстоўваю УПА абцугі SOIC
у любым выпадку заўседы лепш отпаяйте, каб мець упэўненасць у правільна чытаць...

амін
Вы падкажыце, я перарабіў зварныя швы і цяпер добра, але карцінка проста гарыць робіць цік-як бомба запаволенага дзеяння, будуць нейкія стрэлкі, каб выправіць? У любым выпадку факт застаецца фактам, што carprog не прачытаў, з заціскам і dissaldata. Я абраў 24с02. Усе партыі, таму што сення я прыбыў паціснуў і не падключаецца да машыны.

cinqueturbo
Я рады, што калі вырашаны ўсе або амаль усе, у лепшых з спосабаў...

амін
У любым выпадку ў мяне засталося цікаўнасць, але калі я бяру карціну ў руінах, потым трэба толькі scodificare eci часткова або трэба зрабіць яшчэ?

cinqueturbo
У любым выпадку ў мяне засталося цікаўнасць, але калі я бяру карціну ў руінах, потым трэба толькі scodificare eci часткова або трэба зрабіць яшчэ?

Не існуе S-code Часткова для VAG...
можа быць, што панны (як Новы), вы можаце паўторна закадаваць з VAG VAS і г. д.
я, калі мне трэба замяніць карцінку для ўнутранага дэфекту вазьму памяць і гандлю і далей...
для < вырашаюцца спецыяльныя інструменты, якія працуюць непасрэдна ад вячэрняй..

амін
Я presoo digiprog менавіта тое, але вы не хочаце, каб падключыць.

амін
Іншае пытанне, але 24с02 дзе знаходзіцца? Я знайшоў толькі тое, што я сказаў.

zullo
Я з vag-com я іду ціха чытаю і пішу з паслядоўным ;-)

амін
Я не спрабаваў

cinqueturbo
Я з vag-com я іду ціха чытаю і пішу з паслядоўным ;-)

Vag-Com Каманда? вы таксама...