КПК

Перегляд Повної Версії : egr off, sid 201

Alessio93
всім привіт, хлопці, я терміново допомогу для видалення egr на ягуар s-tipe, який монтує sid201 хтось робив ? додаю ori спасибі

cinqueturbo
всім привіт, хлопці, я терміново допомогу для видалення egr на ягуар s-tipe, який монтує sid201 хтось робив ? додаю ori спасибі

Що я знаю, не існує рішення, на жаль, для цих SID 201...

Alessio93
я знайшов це рішення ?

манро
я знаю, що cinqueturbo праві...не існує ефективне рішення для egr off, ці ecu...я знав, що хтось вирішив з резисторів....але тут я говорю і тут не заперечую...

Alessio93
хтось може побачити, якщо рішення простати може піти добре для цього ecu ? дякую

cinqueturbo
хтось може побачити, якщо рішення простати може піти добре для цього ecu ? дякую

Alessio93 досвід зробив людину, повірте, не існує рішення, мною була сказана багато експертів ", оплачуючи роботу або файл"

sportknight
спробуйте від'єднати egr і видалення dtc

cinqueturbo

спробуйте від'єднати egr і видалення dtc

Може бути рішення..
спроба не катування, але я бачу, важко також і тому, що це r пневматичний з управлінням положення... я знайдені насіння новий і замінити.

sportknight
- Я працював на який-небудь discovery, але не пам'ятаю, що модель sid-б, я використав цю систему, у мене не було більше проблем, я закрив також рециркуляції з тромбоцитів, двигун той самий, коли я можу управління, що типу Siemens було, очевидно, прийнято перемовлятися, їздити на авто, читання і видалення dtc по карті, і будьте обережні, що через кілька днів якийсь інший помилку йде

cinqueturbo
- Я працював на який-небудь discovery, але не пам'ятаю, що модель sid-б, я використав цю систему, у мене не було більше проблем, я закрив також рециркуляції з тромбоцитів, двигун той самий, коли я можу управління, що типу Siemens було, очевидно, прийнято перемовлятися, їздити на авто, читання і видалення dtc по карті, і будьте обережні, що через кілька днів якийсь інший помилку йде

Azz Discovery збирає двигун Форд 2,0 DTCI ?

sportknight
2,5 v6 подвійний egr встановлений на jaguar

Alessio93
можуть бути такі криві ?

манро
2,5 v6 подвійний egr встановлений на jaguar
для точності і 2.7 v6 ж, на автомобілях і на деяких авто групи Psa..

манро
можуть бути такі криві ?
ви можете спробувати все, що хочеш...але тобі сказали кілька разів, що не існує рішення, як і інші ecu скидання криві з гістерезисом egr, так як ці системи egr працюють по-різному, мають сигнал зворотного зв'язку ecu з їх карти.. небагато, як для swirl з multijet fiat..але вони також не мають елементів управління, Pid, отже, не все так просто, щоб виключити їх...ви порадили від'єднати роз'єм від системи рециркуляції ог(2) і видаліть dtc, відносяться...
потім, якщо ви хочете бути стійкими ваш шлях, зроби так,...

sportknight
ви манро, 2.7 і ecu-це 204, але принцип повинен бути той же,криві гістерезису зумів скинути їх і насправді не змінилося нічого,так що єдине рішення, бачачи, що не йде в recovery було просто від'єднати роз'єм і зняти dtc,як я роблю на всіх sid до речі

Errecinque

Я знайшов це рішення, і я повідомив про файл, що потрібно написати.....що ви думаєте про це ?

Errecinque
UP......хтось може дати мені підтвердження?

Errecinque
Сед cxxxo sid 201.....ні, один схожий на інший......я косоокий, але я думаю, що центр. дайте мені, будь ласка, підтвердьте ?