КПК

Прагляд Поўнай Версіі : egr off, sid 201

Alessio93
усім прывітанне, хлопцы, я тэрмінова дапамогу для выдалення egr на ягуар s-tipe, які мантажуе sid201 хто-то рабіў ? прыкладаю ori дзякуй

cinqueturbo
усім прывітанне, хлопцы, я тэрмінова дапамогу для выдалення egr на ягуар s-tipe, які мантажуе sid201 хто-то рабіў ? прыкладаю ori дзякуй

Што я ведаю, не існуе рашэнні, на жаль, для гэтых SID 201...

Alessio93
я знайшоў гэта рашэнне можна ?

манро
я ведаю, што cinqueturbo маеце рацыю...не існуе эфектыўнае рашэнне для egr off, гэтыя ecu...я ведаў, што хто-то вырашыў з рэзістараў....але тут я кажу і тут не адмаўляю...

Alessio93
хто-то можа праверыць, ці, калі рашэнне прастаты можа пайсці добра для гэтага ecu ? дзякуй

cinqueturbo
хто-то можа праверыць, ці, калі рашэнне прастаты можа пайсці добра для гэтага ecu ? дзякуй

Alessio93 вопыт зрабіў чалавека, паверце, не існуе рашэнні, мной была сказаная многія эксперты ", аплачваючы працу або файл"

sportknight
паспрабуйце адлучыць egr і выдалення dtc

cinqueturbo

паспрабуйце адлучыць egr і выдалення dtc

Можа быць рашэнне..
спроба не катаванне, але я бачу, цяжка таксама і таму, што гэта r пнеўматычны з кіраваннем становішча... я знойдзеныя насенне новы і замяніць.

sportknight
- Я працаваў на якой-небудзь discovery, але не памятаю, што мадэль sid-б, я выкарыстаў гэтую сістэму, у мяне не было больш праблем, я зачыніў таксама рэцыркуляцыі з трамбацытаў, рухавік той жа, калі я магу кіравання, што тыпу Siemens было, відавочна, прынята перагаворвацца, ездзіць на аўто, чытанне і выдаленне dtc па карце, і будзьце асцярожныя, што праз некалькі дзен нейкі іншы памылку сыходзіць

cinqueturbo
- Я працаваў на якой-небудзь discovery, але не памятаю, што мадэль sid-б, я выкарыстаў гэтую сістэму, у мяне не было больш праблем, я зачыніў таксама рэцыркуляцыі з трамбацытаў, рухавік той жа, калі я магу кіравання, што тыпу Siemens было, відавочна, прынята перагаворвацца, ездзіць на аўто, чытанне і выдаленне dtc па карце, і будзьце асцярожныя, што праз некалькі дзен нейкі іншы памылку сыходзіць

Azz Discovery збірае рухавік Форд 2,0 DTCI ?

sportknight
2,5 v6 двайны сістэмы рэцыркуляцыі ог усталяваны на jaguar

Alessio93
могуць быць такія крывыя ?

манро
2,5 v6 двайны сістэмы рэцыркуляцыі ог усталяваны на jaguar
для дакладнасці і 2.7 v6 ж, на аўтамабілях і на некаторых аўто групы Psa..

манро
могуць быць такія крывыя ?
вы можаце паспрабаваць ўсе, што хочаш...але табе сказалі некалькі разоў, што не існуе рашэнні, як і іншыя ecu скід крывыя з гістарэзісам egr, так як гэтыя сістэмы egr працуюць па-рознаму, маюць сігнал зваротнай сувязі ecu з іх карты.. трохі, як для swirl з multijet fiat..але яны таксама не маюць элементаў кіравання, Pid, такім чынам, не ўсе так проста, каб выключыць іх...вы параілі адлучыць раздымы ад сістэмы рэцыркуляцыі ог(2) і выдаліце dtc, якія адносяцца...
затым, калі вы хочаце быць устойлівымі ваш шлях, зрабі так,...

sportknight
вы манро, 2.7 і ecu-гэта 204, але прынцып павінен быць той жа,крывыя гістарэзісу здолеў скінуць іх і на самай справе не змянілася нічога,так што адзінае рашэнне, бачачы, што не ідзе ў recovery было проста адлучыць раздымы і зняць dtc,як я раблю на ўсіх sid дарэчы

Errecinque

Я знайшоў гэта рашэнне, і я паведаміў пра файл, што трэба напісаць.....што вы думаеце пра гэта ?

Errecinque
UP......хто-то можа даць мне пацверджанне?

Errecinque
Сівы cxxxo sid 201.....няма, адзін падобны на іншы......я касавокі, але я думаю, што цэнтр. дайце мне, калі ласка, пацвердзіце ?