Перегляд Повної Версії : Шукаю Clean для peugeot 207 BOSCH 0 285 010 828
Привіт, Хто-тобто очистити Для цього ебу Airgbag я все з більш низьких цифр і не йдуть
BOSCH
0 285 010 828
96 750 688 80
Eprom-це 95169, Автомобіль peugeot 207
Додаю читання
Заздалегідь спасибі...
Вибачте, я також не маю нічого про цю ecu.
привіт Ангел спробуйте це і дайте знати, якщо це працює, не перевіряв у мене
привіт Ангел спробуйте це і дайте знати, якщо це працює, не перевіряв у мене
Ідеально, перевіряв, вимикається відразу шпигун.
дякую
Ідеально, перевіряв, вимикається відразу шпигун.
дякую
ок, спасибі, що повідомили результат
Привіт всім,
я прийшов на цей форум тому, що я намагаюся обнулити блок управління подушками безпеки мого Peugeot 207.
Це ебу з номером, що збігається з системою Ангел, а саме: 0285010828.
Перед addentrarmi в цій авантюрі, я хотів би зрозуміти мінімум кілька речей.
По-перше, я хотів би знати, якщо номер, який я вказав, відповідає до моєї блок управління подушками безпеки, і якщо який-небудь блок управління подушками безпеки, з цього числа є рівними.
Тобто, я можу взяти файл, витягнутий з EEPROM інший ебу з тим же номером і завантажити його на мій?
Друге питання, яке я хотіла б задати, стосується інший номер, який я написав на ебу системи нпб: 9675068880, що відповідає?
З повагою і спасибі заздалегідь!
Привіт blueslevin
Повинні бути, відповідно, відображених в ECU.. це код HW, а код SW..
Про сумісність я не думаю, що, як ви кажете, кожен блок управління має свій hw і sw, якщо ці значення є дзеркальні, то я думаю, що ваша розмова може бути дійсним.
Якщо вам потрібен файл для вашого тобі я поділюся без проблем (за винятком обмеження і якість управління сайтом).
Привіт
Привіт Tranky,
ви були б дуже ласкаві поділитися.
По суті, я намагався трохи серед сайтів і форумів, і здається, що різні люди завантажувалися в свої EEPROM ебу системи НПБ і файли, які знаходяться в інтернеті, і досягають бажаного результату.
Єдиний контроль, що вони роблять, це відповідність ці 2 числа, про які ми говорили.
Досягає порогу для того, щоб скачати й тобі sharo дуже охоче, видно, що так як ви не можете нічого скачувати тут
Спасибі tranky,
не існує способу зв'язатися з вами у приватному порядку? Хотів би побачити кілька двійкових файлів, який я знайшов в інтернеті. Я їх, порівнюючи байт-на-байт, і незважаючи на це повинні бути для цього ж ебу, я бачу декілька відмінностей...
Якщо не досягнете порогу не у вас кошти, щоб зробити нічого, окрім як читати.
А також я не менш, я політик, щоб бути включений, у мене всі функції заблоковані.
Відмінності, які відомі, може бути, є контрольні суми, будьте уважні, навіть того, що.
Привіт
Та я це зрозумів, проблема в тому, що я був залучений в дтп, в якому збиток перевищує вартість автомобіля.
В основному косметичні пошкодження, але якщо я хочу відновити автомобіль, я повинен ingegnarmi в чомусь. Бачив, що studio електронна техніка програмування EEPROM трохи розумію.
Якщо хочете, зв'яжіться зі мною в приваті, не важко відновити моя **** видно, що це-моє ім'я користувача, що використання тут за допомогою гайки і закінчення типовою облікового запису ******.
Ну зірочками покрили ім'я самої популярної пошукової американський...
ок, я зрозумів, що ви не порадилися зі мною наодинці.
Я так само хотів би запитати пару речей, якщо я можу.
Я читав багато дискусій з приводу скидання ебу системи нпб, і я бачу, що багато хлопців нічого не роблять, спробуйте завантажити файли, які знаходяться в інтернеті, і перевірте, якщо контрольна лампа гасне.
Мені здається, що використовувати саме індикатор, як зворотний зв'язок, вимикається тільки якщо ви завантажили файл, правильно, що не представляє журналів різке уповільнення?
Іншими словами, індикатор погасне, тільки у разі якщо система повертається операційній і добре працює?
Звичайно, ви після відносного вирівнювання з діагнозом.
Приватні контакти і інше не я дякую адмін, який вирішив revocarmi користувачів, введення в maintenance mode.. коли ж він розуміє, що це не так, у мене буде більше коштів, щоб допомогти. до цього я тут і чекаю, коли йдете по посиланню, на флеге або в гіршому випадку що мене забанити знову.
Хто буде жити, буде!
ОК! ви думаєте, що проста діагностика з ELM327 цілком достатньо?
Я не розумію, що мається на увазі особисті контакти, але це не здавалося злочином податкову e_m_ail на вашу адресу електронної пошти, щоб ми могли краще порівнювати двійкові файли, про які я кажу.
я визначена, очевидно, і був названий образливим..
не будемо про це.. війна fessi мене не цікавить.
а повертаючись до нас, я думаю, не з elm327 на peugeot я не дуже впевнений, думаю, краще delphi.
Слово експерти, очевидно,
Повністю з вами згоден.
Delphi у мене немає, на жаль. Але ELM327 не повинні вже знайти всі повідомлення про помилки ECU?
Ви можете відправити мені повідомлення на мою адресу електронної пошти так, що ми обмінюємося файлами, про яких ми говорили?
Я хотів би дійсно величезну користь! Тепер, як тепер я застряг в ремонт, ти справді дуже важливо!
Моя адреса blueslevin[at]g_m_a_i_l***** (звичайно, прибравши тире і замінивши [at] на символ).
У будь-якому випадку, якщо ви не хочете, зв'яжіться зі мною, або ви проти особистих повідомлень я розумію, просто, що ви мені напишіть нижче, і я постараюся й інші рішення.
Спасибі в будь-якому разі!