КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Шукаю Clean для peugeot 207 BOSCH 0 285 010 828

анел
Прывітанне, Хто-то есць ачысціць Для гэтага эбу Airgbag я ўсе з больш нізкіх лічбаў і не ідуць
BOSCH
0 285 010 828
96 750 688 80

Eprom-гэта 95169, Аўтамабіль peugeot 207

Прыкладаю чытання
Загадзя дзякуй...

egs
Прабачце, я таксама не маю нічога аб гэтай ecu.

сиско
прывітанне Анел паспрабуйце гэта і дайце ведаць, калі гэта працуе, не правяраў у мяне

анел
прывітанне Анел паспрабуйце гэта і дайце ведаць, калі гэта працуе, не правяраў у мяне

Ідэальна, правяраў, выключаецца адразу шпіен.
дзякуй

сиско
Ідэальна, правяраў, выключаецца адразу шпіен.
дзякуй

ок, дзякуй, што паведамілі вынік

Прывітанне ўсім,

я прыйшоў на гэты форум, таму што я спрабую пераналадзіць блок кіравання падушак бяспекі ў маей Peugeot 207.
Гэта блок кіравання з лік супадае з эбу Анёла, г. зн.: 0285010828.
Перш чым патрапіць у гэтую авантуру, я хацеў бы зразумець, як мінімум некаторыя рэчы.
Па-першае, я хацеў бы ведаць, калі нумар, які я паказаў адпавядае мой эбу падушак бяспекі і калі які-небудзь блок кіравання падушкамі бяспекі, з гэтага ліку роўная.
Г. зн., я магу ўзяць файл выпіска з EEPROM іншы эбу з такім жа нумарам і загрузіць яго на мой?
Другі пытанне, які я хацеў бы задаць адносна іншы нумар, што напісана на эбу падушкі бяспекі: 9675068880, што адпавядае?

Прывітанне і дзякуй загадзя!

tranky
Прывітанне blueslevin
Павінны быць адпаведна спекуляцыі на ECU.. адзін код HW і іншы код SW..
Наконт сумяшчальнасці я не думаю, што, як ты кажаш, кожны блок мае свой hw і sw, калі гэтыя значэння з'яўляюцца люстранымі, то я лічу, што твая гаворка можа быць сапраўдным.
Калі вам патрэбен файл для свой я дзялю без якіх-небудзь праблем (за выключэннем абмежаванняў, выдатнае кіраванне сайта).
Прывітанне

Прывітанне Tranky,
былі б сапраўды добрыя, падзяліцеся.
На самай справе я шукаў трохі сярод сайтаў і форумаў, і здаецца, што розныя людзі, загружанага ў EEPROM эбу ПАДУШАК бяспекі ўсе файлы, якія знаходзяцца ў інтэрнэце, і дасягаюць жаданага выніку.
Адзіны кантроль, які яны робяць, гэта супаставіць гэтыя 2 лічбы, аб якіх мы казалі.

tranky
Прыходзіць на парог, для таго, каб спампаваць я цябе, і шаро, з задавальненнем убачыў, што, так як ты не можаш спампаваць што-небудзь адсюль

Дзякуй, tranky,
няма ніякага спосабу, каб звязацца з вамі ў прыватным парадку? Я б хацела паказаць вам некалькі двайковых файлаў, якія я знайшоў у інтэрнэце. Я, параўноўваючы байт-байт, і, нягледзячы на павінны быць для гэтага ж эбу, бачу пару адрозненняў...

tranky
Калі не дасягне парога не ў вас сродкі, каб зрабіць нічога, акрамя як чытаць.
А таксама я не менш, я палітык, каб быць уключаны, у мяне ўсе функцыі заблакаваныя.
Адрозненні, якія вядомыя, можа быць, есць кантрольныя сумы, будзьце ўважлівыя, нават таго, што.
Прывітанне

Ды я гэта зразумеў, праблема ў тым, што я быў уцягнуты ў дтз, у якім шкода перавышае кошт аўтамабіля.
У асноўным касметычныя пашкоджанні, але калі я хачу аднавіць аўтамабіль, я павінен ingegnarmi ў чым-то. Бачыў, што studio электронная тэхніка праграмавання EEPROM трохі разумею.
Калі хочаце, звяжыцеся са мной у прыват, не цяжка аднавіць мая **** відаць, што гэта-мае імя карыстальніка, што выкарыстанне тут пры дапамозе гайкі і заканчэнне тыповай ўліковага запісу ******.

Ну зорачкамі пакрылі імя самай папулярнай пошукавай амерыканскі...

ок, я зразумеў, што вы не параіліся са мной сам-насам.
Я па-ранейшаму хацеў бы спытаць пару рэчаў, калі я магу.
Я чытаў шмат дыскусій па нагоды скіду эбу сістэмы нпб, і я бачу, што многія хлопцы нічога не робяць, паспрабуйце загрузіць файлы, якія знаходзяцца ў інтэрнэце, і калі ласка, праверце, калі кантрольная лямпа згасае.
Мне здаецца, што выкарыстоўваць менавіта індыкатар, як зваротная сувязь, выключаецца толькі калі вы загрузілі файл, правільна, што не ўяўляе часопісаў рэзкае запаволенне?
Іншымі словамі, індыкатар патухне, толькі ў выпадку, калі сістэма вяртаецца аперацыйнай і добра працуе?

tranky
Вядома, вы пасля адноснага выраўноўвання з дыягназам.
Прыватныя кантакты і іншае не я дзякуй адмін, які вырашыў revocarmi карыстальнікаў, увод у maintenance mode.. калі ж ен разумее, што гэта не так, у мяне будзе больш сродкаў, каб дапамагчы. да гэтага я тут і чакаю, калі ідзяце па спасылцы, на флеге або ў горшым выпадку, што мяне забаніць зноў.
Хто будзе жыць, будзе!

ОК! вы думаеце, што простая дыягностыка з ELM327 цалкам дастаткова?
Я не разумею, што маецца на ўвазе асабістыя кантакты, але гэта не здавалася злачынствам падатковую e_m_ail на ваш адрас электроннай пошты, каб мы маглі лепш параўноўваць на двайковыя файлы, пра якія я кажу.

tranky
я вызначана, відавочна, і быў названы абразлівым..
не будзем пра гэта.. вайна fessi мяне не цікавіць.

а вяртаючыся да нас, я думаю, не з elm327 на peugeot я не вельмі ўпэўнены, думаю, лепш delphi.
Слова эксперты, відавочна,

Цалкам з вамі згодны.

Delphi ў мяне няма, на жаль. Але ELM327 не павінны ўжо выявіць усе паведамленні аб памылках ECU?
Вы можаце адправіць мне паведамленне на мой адрас электроннай пошты так, што мы абменьваемся файламі, аб якіх мы казалі?
Я хацеў бы сапраўды велізарную карысць! Цяпер, як цяпер я затрымаўся ў рамонт, ты сапраўды вельмі важна!
Мой адрас blueslevin[at]g_m_a_i_l***** (вядома, прыбраўшы працяжнік і замяніўшы [at] на сімвал).

У любым выпадку, калі вы не хочаце, звяжыцеся са мной, ці вы супраць асабістых паведамленняў я разумею, проста, што вы мне напішыце ніжэй і я паспрабую і іншыя рашэнні.
Дзякуй ў любым выпадку!