КПК

Перегляд Повної Версії : читання bosch me7

159sportwagon
привіт ragaezzi, як назва хочу прочитати une ecu me7 одна alfa 147 3.2 gta. і можна прочитати її в послідовний.і якщо я повинен прочитати, в школі ті, у кого є призначення?

ugoboss
ви повинні покласти його в човен в будь-якому випадку, як на автомобілі, так і на школі.

159sportwagon
У вас є терморегулятори

cinqueturbo
У вас є терморегулятори

У вас є терморегулятори

ви більш конкретні є кілька ME7..
я повинен зробити пошук, щоб побачити 147 3,2 GTA ECU монтує?
може бути, ME7.3.1 ?

159sportwagon
Встановлення me7.3.1

maurof650
Ось pin з Bosch ME73H4

cinqueturbo
Бачив, що тут ви ризикуєте спалити ECU хтось може прояснити, яка Терморегулятори і правильний, спасибі..

ugoboss
просто читати вище, є два типи джгутів для МЕНЕ 7.3** один для fiat, а інший для alfa і ferrari, просто не помилятися, якщо у вас ебу на автомобіль, подивитися легко, що машина, якщо ви тільки ecu і не знаєте, що машина належить вам побачити, з допомогою номери hw і sw.

манро
від серійних не в змозі їх прочитати/записати її на цей ecu?
(цікавить мене це обговорення)

cinqueturbo
просто читати вище, є два типи джгутів для МЕНЕ 7.3** один для fiat, а інший для alfa і ferrari, просто не помилятися, якщо у вас ебу на автомобіль, подивитися легко, що машина, якщо ви тільки ecu і не знаєте, що машина належить вам побачити, з допомогою номери hw і sw.

ugoboss
привіт cinqueturbo таблички ідентичні в фотографії для зручності тих, хто зробив фотографії (використовував тільки фотографії, зміна pin барвисті вище), але я можу запевнити, що вони різні, як числа,

привіт манро його в послідовного, ви повинні поставити в будь-якому випадку в boot, відкрити роз'єм над прибираючи жорсткої пластикової захисту, а потім визначили пін-код правильно вставляєте один висновок і масою так само, як і до школи, ви розумієте, що у boot, тому що в картині у вас індикатор горить code. і читайте, і напишіть від серійних.

манро
ти,

привіт манро його в послідовного, ви повинні поставити в будь-якому випадку в boot, відкрити роз'єм над прибираючи жорсткої пластикової захисту, а потім визначили пін-код правильно вставляєте один висновок і масою так само, як і до школи, ви розумієте, що у boot, тому що в картині у вас індикатор горить code. і читайте, і напишіть від серійних.
корисно знати, що завдяки уго....