Прагляд Поўнай Версіі : чытанне bosch me7
прывітанне ragaezzi, як назва хачу прачытаць une ecu me7 адна alfa 147 3.2 gta. і можна прачытаць яе ў паслядоўны.і калі я павінен прачытаць, у школе тыя, у каго есць распиновка?
вы павінны пакласці яго ў boot у любым выпадку, як на аўтамабілі, так і на школе.
У вас есць распиновка
У вас есць распиновка
вы больш канкрэтныя есць некалькі ME7..
я павінен зрабіць пошук, каб убачыць 147 3,2 GTA ECU мантуе?
можа быць, ME7.3.1 ?
Бачыў, што тут вы рызыкуеце спаліць ECU хто-то можа растлумачыць, якая Распиновка і правільны, дзякуй..
проста чытаць вышэй, есць два тыпу джгутоў для МЯНЕ 7.3** адзін для fiat, а іншы для alfa і ferrari, проста не памыляцца, калі ў вас эбу на аўтамабіль, паглядзець легка, што машына, калі вы толькі ecu, і не ведаеце, што машына належыць вам убачыць, з дапамогай нумару hw і sw.
ад серыйных не ў стане іх прачытаць/запісаць яе на гэты ecu?
(цікавіць мяне гэта абмеркаванне)
проста чытаць вышэй, есць два тыпу джгутоў для МЯНЕ 7.3** адзін для fiat, а іншы для alfa і ferrari, проста не памыляцца, калі ў вас эбу на аўтамабіль, паглядзець легка, што машына, калі вы толькі ecu, і не ведаеце, што машына належыць вам убачыць, з дапамогай нумару hw і sw.
прывітанне cinqueturbo таблічкі ідэнтычныя ў фатаграфіі для выгоды тых, хто зрабіў фатаграфіі (выкарыстаў толькі фатаграфіі, змяненне pin маляўнічыя вышэй), але я магу запэўніць, што яны розныя, як колькасці,
прывітанне манро яго ў паслядоўнага, вы павінны паставіць у любым выпадку ў boot, адкрыць раз'ем над прыбіраючы жорсткай пластыкавай абароны, а затым вызначылі пін-код правільна ўстаўляеце адзін выснова і масай гэтак жа, як і да школе, вы разумееце, што ў boot, таму што ў карціне ў вас гарыць індыкатар code. і чытайце, і напішыце ад серыйных.
ты,
прывітанне манро яго ў паслядоўнага, вы павінны паставіць у любым выпадку ў boot, адкрыць раз'ем над прыбіраючы жорсткай пластыкавай абароны, а затым вызначылі пін-код правільна ўстаўляеце адзін выснова і масай гэтак жа, як і да школе, вы разумееце, што ў boot, таму што ў карціне ў вас гарыць індыкатар code. і чытайце, і напішыце ад серыйных.
карысна ведаць, што дзякуючы уга....