Прагляд Поўнай Версіі : Радыепрымач BOSCH Panda
Усім прывітанне. Як вынікае з назвы, служыць мне код аднаго і стэрэа panda 1.3 mj, марка BOSCH. Мантуецца ўнутры 95640. Я не маю нічога на гэта стэрэа. Мне выходзіць надпіс code error і не адкрывае. Тым больш, што чэргаў, я хацеў бы ведаць, калі вы можаце разблакаваць гэтую сітуацыю блакавання, як і іншыя steri, шляхам перапраграмавання памяці. Хто-то можа даць мне руку? Калі вы можаце дапамагчы мне, месца коды стэрэа, ці нават для чытання ў 95640. Дзякуй усім.
для блока вельмі верагодна, і што яны былі пастаўленыя няправільныя нумары шмат разоў, і, адпаведна, падаўжае час разблакоўкі, вы павінны пакінуць яго уключаным даволі доўга, пакуль не адпіраецца, яго чаргі, калі месцаў поўнага нумары я бачу, дапамагчы вам.
Вы сабе нават я гэта. Толькі што, калі я пакідаю яго уключаным-пад прылаўка, я выключыў стэрэа праз некаторы час я вяртаюся. І гэта не дзіўна. У любым выпадку ок гэтыя коды: СМ-Nr 7 648 561 316, то фіят я не, я не думаю, што дапаможа. То бок, гэта BOSCH: 815M8561B5002528. У той жа час я бачу, калі вы разблакаваць code error. Я знайшоў гэты 4122, але я не ведаю, калі гэта добра.
калі прадукты харчавання, экскурсійнае ў вас есць 2 харчавання падключыць, каб не зрабіць яе выключыць, я не памятаю, на двух нагах, якія яны, але калі вы паглядзіце мультиметром на аўтамабілі знаходзіцеся, ваш код гэта 5311
Мм, праблема ў тым, што я не аўтамабіль. Аднак я бачу за стэрэа, там павінна быць напісана. Цяпер я спрабую. Мае цікаўнасць, як вы знайшлі код?