КПК

Перегляд Повної Версії : Нові FG-Tech V54 Півник 4 SG-61B

Fabiuz
Я купив один з останніх півник 4 V54.
На КОМПАКТ-диску знаходжу тільки Fgtech edited1.0 і півник win7.
Немає папки Fix.
Як ніколи?
Те, що в душовій пластик, замість того, йде без проблем.
Це партії тільки 1 раз, але з fix.
Mprog працює і я 1 пристрій programmed.
У той час як інший Виправлення Write EEE говорить інтерфейс не знайдено.
Драйвер встановлений правильно на win7 64bit pro.

пристрасть двигунів
Здрастуйте, видаліть драйвер fg від пк, а потім підключіть його, якщо є проблеми, цей інструмент не буде визначено з пк.........потім вони міняються полі і поза, але hw-це все той же.....

Fabiuz
постараюся
Я не розумію, на 2 ПК з win7 і winXp, де V53 і 54 коробки з пластика йдуть, на цьому SE61-ГБ, якщо я пишу V54.eee, мені інтерфейс не знайдено... bho
І parito тільки 1 раз, і в міні-CD не є + 2 fix

Exelion1986
іноді вона до мене, жарт не далеко
просто reinstallo файл fgtech edited v1.0 і потім йде без проблем

giuseppe89
Мені на xp не хотів знати, починаючи з win7, навпаки, до установки пішов і не дав більше проблем.у вас відформатований для pc?

елас
До мене, а не на ПК не запускається з деякими usb-кабелі, а з інших йде без проблем. На двох інших ПК йде з усіма кабелями. Таємниці...

giuseppe89
Поставивши дві операційні системи на xp, що було на розділі D не заводився,а на 7 заводився без проблем,але, можливо, тому тільки, що була у розділі C

maku1977
я взяв 2 v54..... і жоден з 2 mi працює в bdm...... на v50 замість відмінно працює.... завжди на тій же ecu! .... рішення?

Fabiuz
Ви повинні взяти золото, ніж серйозно.
Кращим на мою думку був V53.
У V54 потрібно взяти код продукту SE61-G або -ГБ або VD300 в пластиковій коробці, яка починається завжди SE61-xx
Перевірені особисто, BDM на бош і мареллі mj6df3 без проблем..

maku1977
один з тих, і se61-6 ... і не йде навіть він bdm на edc16..... а з v50 читає відмінно, з 2 v54 мене виходить ця помилка

cinqueturbo
один з тих, і se61-6 ... і не йде навіть він bdm на edc16..... а з v50 читає відмінно, з 2 v54 мене виходить ця помилка

Це не V54 але V53....

Дайте мені екран, де написаний серійний інструмент..

maku1977
інструмент і 0386

Fabiuz
Я не бачу фото.. якщо ні вам би допоміг собі знайти себе

Fabiuz
інструмент і 0386

І V54, якщо ви від tool 0386

maku1977
точне.... обидва інструменту v54 0386, не читає мене в bdm , а v50 читає і пише відмінно.... я намагався тільки, щоб мати впевненість у тому, що є деякі проблеми на ecu, телевізор з плоским екраном schedino та ін

Fabiuz
Ви не повинні робити всі трави в один пучок. НЕ всі V54 мають BDM fake вигляд.
Доки використанні schedini farlocchi, що вони все pin-код навпаки, BDM ніколи не буде йти, зрозуміло, з офіційним...
Тому перш, ніж сказати, що на V54 за BDM не йде, зварна дріт, дріт.
Нічого особистого, зрозуміло.
Не всі V54 вони хороші і надійні. але, зрозуміло, все в брухт.
З досвіду мого особистого гірші ті, занурені в силікон, завжди говорять про V54.
Цей пластик сказав VD300 або VF300, що є, і ЯКЩО 61G в BDM йдуть казка, а також у jtag, але завжди проводи проводи, без frocerie, dime schedini etc...

maku1977
я знаю, що, можливо, ви не зрозуміли.... якщо я використовую cmd bdm , bdm del galletto v50 ..., з schedini пружини ... і все працює відмінно.... і потім використовувати 2 півник v54 tool 0386 і не працює відразу!!!!! як ви avdire, що schedinini, які не працюють?!!!!!!!!!!!! comeeee?!!!

Fabiuz
Не те, що у мене з тобою, чи тобі не вірю.
Просто кажу тобі, що з мого особистого досвіду, і з блоками управління cazzutelle, типу MArelli Mj6DF3 і Delphi, Ford або SID206, тільки урівень, дивлячись на pin1 з тестером я впоралася.
З V54 box метал, а V53, гараж металевий невеликий.

пристрасть двигунів
І рішення, що потрібно переглянути hw, звичайно, у вас інтегровані LS14, а також інші неправильні..............мені здається, що користувач розмістив компоненти, змінити в v53 ті ж самі, що служать тобі, зроби пошук на форумі............

Fabiuz
Я не можу розмістити фотографії, треба просто шукати ****** Fantomel V54 пхд
Я тим часом я зібрав 2 кварцові генератори 16мгц замість болючою випрямляч браун.

Fabiuz
Це посилання друкованої плати Ремонт застосовується для V53 і V54 впевнений;:

Fabiuz
Між тим, що ми знаходимося в темі, пристрасті двигуни мені знати, пояснити, для чого потрібен адаптер "папа" / "мама" obd в коробці, півник.
Я відкрив його, і всередині я вважаю, 2-pin, сполучених разом.
Буде служити слюда дати 12в на автомобілі, які не несуть 12v до порту obd??
Рідкісні, але є в обігу. Мені підвернулася А6 2500TDI V6 2000, що, якщо підключіть launch, який бере струм від obd, launch не горить.
І якщо collegavo delphi DS150-І говорив, не вдалося підключитися, завжди по 12v відсутня порт OBD.

пристрасть двигунів
пошта фото

Fabiuz
З-за цього адаптер obd, чоловічий і жіночий, з іншого.
Ви знайдете його у всі фотографії вмісту півень онлайн

luchetto19

пристрасть двигунів
без фото я не можу відповісти, є 2 адаптера на фото онлайн

пристрасть двигунів
спробуйте збільшити фото і подивитися, якщо ви можете прочитати компоненти

luchetto19
спробуйте збільшити фото і подивитися, якщо ви можете прочитати компоненти

Пристрасть двигуни ви маєте на увазі мене, або fabiuz?

пристрасть двигунів

luchetto19
Ок, спасибі...але потім у зверненні є клони, які вже мають компоненти, добре?

eobdexpression
Вибачте, панове, я думаю, що сьогодні багато людей, прагнучи заощадити кілька євро, купує продукти, довіряючи зовнішнього вигляду, що, здавалося б, робить більшість програмістів, як наприклад, майстер fgtech, що це V51,V53,V54 або VD300, як і будь-який інший програміст самодіагностика та ін, але проблема полягає на внутрішніх на материнській платі і, отже, компонентів, які можуть бути транзистори, конденсатори діоди якість пайки і збірки, які роблять різницю між продуктом і іншого, тому я думаю, що там буде і причина, що багато людей fgtech називає європейська якість деталей і стабільною в бд bdm jtag для завантаження tricore. тому, перш ніж купити, треба ancge важко це пояснити трохи про..............Все, що я кажу, я просто кажу, як мій щільно особиста думка......

luchetto19
Я згоден з вашої думки...справді, перш ніж я був продав v54 те, алюмінієвий корпус, і не було зробити це піти в bdm, тоді я був замінений "vd300" і досі дякую небо, не мене неправильно є так що я думаю, що ті, з дому з пластику вони кращі

Fabiuz
Я думаю я також, що поки вони не зроблять якийсь інший ******* китайці, то в пластик, мабуть, добре.
Адаптер бачачи трохи навколо БД "Тато "і"Мама" повинно бути, ви той, для Вантажівки Renault/Volvo

Fabiuz
Те, що не вважаєте, тоді люди це гарантія неіснуючий купують у китаї, у вас є 7 днів, щоб зробити продукт і отримати за нього гроші.
Навіть якщо ви приїдете на ДОА, відмова по прибутті-диспетчерського це за ваш рахунок, і вам варто як півник відкладаючи тому...

maku1977
я купив 2 galli з алюмінієвий корпус..... очевидно, що ніхто з 2 працювали...... на aliex.... як я був повернутий.... і не повернути назад нічого..... quendi мови, допомога йде від сайту до сайту.... але навіть до щастя! єдиний раз, коли я зловив його в те місце, і, купуючи на ebay тут, в італії....

Fabiuz
Вони не збиралися, або просто не ходили в BDM?
Вам пощастило, якщо ви не, ви повинні були повернути

Fabiuz
Я забув, що продають на ebay в італії, у примітках знаходитесь написав "ПОВЕРНЕННЯ НЕ передбачено"

maku1977
він не приходив, то bdm, насправді їх в свою коробку і ніколи більше не використовується. сара, як ти кажеш, " повернення не планується" , cio, підтверджують, що купити тут в італії/європі ... або придбати в китаї в кінці, і те ж саме..... і хоче, щоб ми тільки удачі. ..... говорячи клонів

Fabiuz
Вже, починаючи, однак, продукт код протестований і працює в хороший плюс.
Тоді очевидно, що може capirare, як трапилося з вами, але 2 на 2 не працюють.
Мені довелося бачити, що вони не збиралися, зрозуміло, в бд..