Прагляд Поўнай Версіі : Новыя FG-Tech Пеўнік V54 4 SG-61B
Я купіў адзін з апошніх пеўнік 4 V54.
На КАМПАКТ-дыску знаходжу толькі Fgtech edited1.0 і пеўнік win7.
Няма тэчкі Fix.
Як ніколі?
Тое, у душавой пластык, замест таго, ідзе без праблем.
Гэта партыі толькі 1 раз, але з fix.
Mprog працуе і я 1 прылада programmed.
У той час як іншы Выпраўленне Write EEE кажа інтэрфейс не знойдзены.
Драйвер ўсталяваны правільна на win7 64bit pro.
Добры дзень, выдаліце драйвер fg ад пк, а затым зноў падключыце яго, калі есць праблемы, гэты інструмент не будзе вызначаны з пк.........затым яны мяняюцца поле і па-за, але hw-гэта ўсе той жа.....
паспрабую
Я не разумею, адзін на 2 ПК з win7 і winXp, дзе V53 і 54 скрынкі з пластыка ідуць, на гэтым SE61-ГБ, калі я пішу V54.eee, мне інтэрфейс не знойдзены... bho
І parito толькі 1 раз, і ў міні-CD не значыць + 2 fix
часам яна да мяне, жарт не далека
проста reinstallo файл fgtech edited v1.0 і потым ідзе без праблем
Мне на xp не хацеў ведаць, пачынаючы з win7, наадварот, да ўстаноўкі пайшоў і не даў больш праблем.у вас адфарматаваны для pc?
Да мяне, а не на ПК не запускаецца з некаторымі usb кабелі, а з іншых ідзе без праблем. На двух іншых ПК ідзе з усімі кабелямі. Таямніцы...
Паставіўшы дзве аперацыйныя сістэмы на xp, што было на раздзеле D не заводзіўся,а на 7 заводзіўся без праблем,але, магчыма, толькі таму, што была у раздзеле C
я ўзяў 2 v54..... і ні адзін з 2 mi працуе ў bdm...... на v50 замест выдатна працуе.... заўседы на той жа ecu! .... рашэнне?
Вы павінны ўзяць золата, чым сур'езна.
Лепшым па маю думку быў V53.
У V54 трэба ўзяць код прадукту SE61-G або -ГБ або VD300 ў пластыкавай скрынцы, якая пачынаецца заўседы SE61-xx
Правераны асабіста, BDM на бош і марелли mj6df3 без праблем..
адзін з тых, і se61-6 ... і не ідзе нават ен у bdm на edc16..... а з v50 чытае выдатна, з 2 v54 мяне гэтая памылка выходзіць
адзін з тых, і se61-6 ... і не ідзе нават ен у bdm на edc16..... а з v50 чытае выдатна, з 2 v54 мяне гэтая памылка выходзіць
Гэта не V54 але V53....
Дайце мне экран, дзе напісаны серыйны інструмент..
Я не бачу фота.. калі няма вам бы дапамог сабе знайсці сябе
інструмент і 0386
І V54, калі вы ад tool 0386
дакладнае.... абодва інструмента v54 0386, не чытае мяне ў bdm , а v50 чытае і піша выдатна.... я стараўся толькі, каб мець упэўненасць у тым, што есць некаторыя праблемы на ecu, тэлевізар з плоскім экранам schedino і інш
Вы не павінны рабіць усе травы ў адзін пучок. НЕ ўсе V54 маюць BDM fake выгляд.
Пакуль выкарыстанні schedini farlocchi, што яны ўсе pin-код наадварот, BDM ніколі не будзе ісці, зразумела, з афіцыйным...
Таму перш, чым сказаць, што на V54 па BDM не ідзе, зварная дрот, провад.
Нічога асабістага, зразумела.
Не ўсе V54 яны добрыя і надзейныя. але, зразумела, усе ў лом.
З майго асабістага вопыту горшыя тыя, пагружаныя ў сілікон, заўседы кажуць аб V54.
Гэты пластык сказаў VD300 або VF300, што есць, і КАЛІ-61G у BDM ідуць казка і, а таксама ў jtag, але заўседы драты драты, без frocerie, dime schedini etc...
я ведаю, што, магчыма, вы не зразумелі.... калі я выкарыстоўваю cmd bdm , bdm del galletto v50 ..., з schedini спружыны ... і ўсе працуе выдатна.... і затым выкарыстоўваць 2 пеўнік v54 tool 0386 і не працуе адразу!!!!! як вы avdire, што schedinini, якія не працуюць?!!!!!!!!!!!! comeeee?!!!
Не тое, што ў мяне з табой, ці табе не веру.
Проста кажу табе, што з майго асабістага вопыту, і з блокамі кіравання cazzutelle, тыпу MArelli Mj6DF3 і Delphi, Ford або SID206, толькі западліцо, гледзячы на pin1 з тестеров я справілася.
З V54 box метал, а V53, металічны гараж невялікі.
І рашэнне, што трэба перагледзець hw, вядома, у вас інтэграваныя LS14, а таксама іншыя няправільныя..............мне здаецца, што карыстальнік размясціў кампаненты, змяніць у v53 тыя ж самыя, што служаць табе, зрабі пошук на форуме............
Я не магу размясціць фатаграфіі, трэба проста шукаць ****** Fantomel V54 пхд
Я тым часам я сабраў 2 кварцавыя генератары 16мгц замест балючай выпрамнік браўн.
Гэта спасылка друкаванай платы Рамонт ўжываецца для V53 і V54 упэўнены;:
Між тым, што мы знаходзімся ў тэме, страсці рухавікі мне ведаць, растлумачыць, для чаго патрэбен адаптар "тата" / "мама" obd ў скрынцы, пеўнік.
Я я адкрыў яго, і ўнутры я лічу, 2-pin, злучаных разам.
Будзе служыць лушчак даць 12в на аўтамабілі, якія не нясуць 12v да порта obd??
Рэдкія, але есць у звароце. Мне падгарнулася А6 2500TDI V6 2000, што, калі падключыце launch, які бярэ ток ад obd, launch не гарыць.
І калі collegavo delphi DS150-І казаў, не атрымалася падлучыцца, заўседы па 12v адсутнічае порт OBD.
З-за гэтага адаптар obd, мужчынскі і жаночы, з другога.
Вы знойдзеце яго ў усе фатаграфіі змесціва певень онлайн
без фота я не магу адказаць, есць 2 адаптара на фота онлайн
паспрабуйце павялічыць фота і паглядзець, калі вы можаце прачытаць кампаненты
паспрабуйце павялічыць фота і паглядзець, калі вы можаце прачытаць кампаненты
Запал рухавікі вы маеце на ўвазе мяне ці fabiuz?
Ок, дзякуй...але затым у звароце есць клоны, якія ўжо маюць кампаненты, добра?
Прабачце, спадары, я думаю, што сення многія людзі, імкнучыся зэканоміць некалькі еўра, купляе прадукты, давяраючы вонкавага выгляду, што, здавалася б, робіць большасць праграмістаў, як, напрыклад, майстар fgtech, што гэта V51,V53,V54 або VD300, як і любы іншы праграміст самодіагностікі і інш, але праблема заключаецца на ўнутраных на мацярынскай плаце і, такім чынам, кампанентаў, якія могуць быць транзістары кандэнсатары дыеды якасць зваркі і зборкі, якія робяць розніцу паміж прадуктам і іншага, таму я думаю, што там будзе і прычына, што шмат людзей fgtech называе еўрапейскае якасць дэталяў і стабільнай у бд bdm jtag для загрузкі tricore. таму, перш чым купіць, трэба ancge цяжка гэта растлумачыць трохі аб..............Усе, што я кажу, я проста кажу, як мой шчыльна асабістае меркаванне......
Я згодны з вашай думкі...на самай справе, перш чым я быў прадаў v54 тое, з алюмініевы корпус, і не было да зрабіць гэта пайсці ў bdm, тады я быў заменены "vd300" і да гэтага часу дзякую неба, не мяне няправільна есць так што я думаю, што тыя, з дома з пластыка яны лепшыя
Я думаю, я таксама, што пакуль яны не зробяць які-то іншы ******* кітайцы, то ў пластык, мабыць, добра.
Адаптар бачачы трохі вакол БД "Тата", "Мама" павінна быць, вы той, для Грузавіка Renault/Volvo
Тое, што не лічыце, тады людзі гэта гарантыя неіснуючы купляюць у кітаі, у вас есць 7 дзен, каб зрабіць прадукт і атрымаць за яго грошы.
Нават калі вы прыедзеце на ДОА, адмова па прыбыцці-дыспетчарскага гэта за ваш кошт, і вам варта як пеўнік адкладаючы таму...
я купіў 2 galli з алюмініевы корпус..... відавочна, што ніхто з 2 працавалі...... на aliex.... як я быў вернуты.... і не вярнуць назад нічога..... quendi прамовы, дапамога ідзе ад сайта да сайта.... але нават на шчасце! адзіны раз, калі я злавіў яго ў тое месца, і, купляючы на ebay тут, у італіі....
Яны не збіраліся, проста ці не хадзілі ў BDM?
Вам пашанцавала, калі вы не, вы павінны былі вярнуць
Я забыўся многіх, што прадаюць на ebay у італіі, у заўвагах знаходзіцеся напісаў "ВЯРТАННЕ НЕ прадугледжана"
ен не прыходзіў, то bdm, на самай справе іх у сваю скрынку і ніколі больш не выкарыстоўваецца. сара, як ты кажаш, " вяртанне не плануецца" , cio, якія пацвярджаюць, што купіць тут у італіі/еўропе ... або купіць у кітаі ў канцы, і тое ж самае..... і хоча, каб мы толькі поспехі. ..... кажучы клонаў
Ужо, пачынаючы, аднак, прадукт код пратэставаны і працуе ў добры плюс.
Тады відавочна, што можа capirare, як здарылася з вамі, але 2 на 2 не працуюць.
Мне давялося бачыць, што яны не збіраліся, зразумела, у бд..