Прагляд Поўнай Версіі : тэрмінова!праблема 500 mjt халоднай паліць і ідзе на 3
Прывітанне, хлопцы, я раскажу вам сцісла, што адбылося,у мяне ў майстэрні, 500 кандыцыянерам, адліванымі дыскамі ад 95 л. с., што на халодную дыму выхлапных газаў, і зацісніце на 3 цыліндрах,не працуе на 3 цыліндрах а не на 4...кліент не ведае, даць інфармацыю аб нараджэнні дэфект ні дае выразныя тлумачэнні аб раней праведзеных на караблі, мабыць, каб (магчыма) гэта ўсё адбылося пасля чысткі egr выканана з спрэй спецыяльны...яны ўжо былі правераныя і замененыя ад pompista, фарсункі і праверылі ўсе сістэмы харчавання,выключаная, так што гэта справа руінах, палова машыны, і я разбіраю галоўку,вядома больш, чым клапан, які не мае зручнае закрыццё і рады, што гэта порт, каб выправіць цыліндраў, клапанаў і сёдлаў клапанаў,шліфоўка пацверджанне, пашкоджанні ў месцах і клапаны, а затым працягнем.пераабсталяванне машыны,і бам, ён жа і ідэнтычны дэфект.Выступаючы раней з адным pompista(не тое, што ажыццяўляецца праверка фарсунак) кажа мне, што ён меў справу з падобнага аўтамабіля, які спрабуе рэгенераваць dpf "набіваюць" робіць падобную праблему.Аўтамабіль ў дыягназе, аднак, не дае памылак, стан засмечаных ніжэй 65% у rigenerazaione не становіцца актыўным, па параметрах і на слых не заўсёды хочуць, каб рэгенераваць.Эбу-гэта 8, калі не памыляюся, гэта ўсё-ткі кандыцыянерам, адліванымі дыскамі 2 серыі.дзякуй усім
паглядзі карэкцыю фарсунак, і вы разумееце, цыліндру прад'яўленае абвінавачванне postres мець штурхач празмерна зарад, які трымае адкрытым клапан з карэкцыяй фарсункі і праверыць кампрэсію як гарачым, так і халодным ў цябе ёсць шлях, каб прытрымлівацца
але дым, што робіць, якога колеру?
ты белы, інжэктар, здымі і зрабі агляд!!!
прывітанне ўсім,я згодны з калегамі, выпрабаванне абціснутых, гарачы і халодны і карэкцыя фарсунак ад халоднай да цеплай тэмпературы, каб убачыць, як ён сябе вядзе,калі разбіраць галоўку, праверце, ці поршневага пальца поршань,і квадратура шатуна.
Для ugoboss:
Дым не белы і не чорны,не белы класічны фарсунак кароткае замыканне, але нават чорны на дызельнае паліва ў лішку.
Затым фарсункі былі ўжо правераны ад pompista кліента і вынікі добрыя,правераныя яшчэ 4 фарсункі для бяспекі, але нічога.
Для ўсіх:
Галоўка ўжо была разабрана і на некаторыя клапаны і сядла клапанаў,якія кантралююцца поршняў і цыліндраў з замена поршневыя кольцы,усё астатняе было ок. да ўводу ў матацыкл нават дыму і млявым рухавіка,адзначыўшы значэнне перападу ціску высокай да мінімуму вырашаю, выконваць прымусовай рэгенерацыі, даючы ў выніку знікнення дыму выхлапных газаў.застаецца, такім чынам, праблема млявым да 3-цыліндравы.у панядзелак зрабіць выпрабаванне абціснутых, нават калі зараз яго галава была перароблена цалкам і паласы,а таксама, у дадзены момант я хачу спадзявацца, што ў шклянцы затрымалася.я оповещу вас, як толькі я выходжу ў ****.дзякуй усім
чаму ты не даеш мне піша слова "c a p o" ?
мяняць толькі поршневыя кольцы не intrvento, што дзверы "карысць"у некаторых выпадках пагаршае праблему
існуюць розныя тэсты праводзіць, а я нават глядзець на колькі ціск ў рампы, але калі вы паліце і фарсункі новыя, як я ўжо сказаў, правер кампрэсію
адна рэч, я прашу вас, паколькі мяне зразумеў' правярае, што вы не ясьце вады, мне здарылася на шчыт з той жа праблемай і ў рэшце рэшт быў у цеплаабменніку egr... сімптомы былі роўныя, роўныя сваім
Ціску ў рампы выдатна, і фарсункі, заменены 4 дасканалым, але не новыя...заўтра кантролю сціску
вы спрабавалі праверыць, ці, калі клапан egr не застаецца адкрытым?
Калі я выдаліў была зачынена, я нават чыста для бяспекі, але і з іншых параметраў, аказваецца,працуе выдатна, заўтра я прысвячаю гэта новыя праблемы, і я аднаўлю
можа быць, што сістэмы рэцыркуляцыі ог хацелі яго выдаліць з карты, і, магчыма, яны выпадкова змянілі што-то яшчэ на карту?
Калі вы знайшлі сядла клапанаў і клапана пашкоджаны, гэта азначае, што рухавік выйшаў з стадыі, можа быць у выніку разрыву ланцугу размеркавання, досыць часта, як і недахоп. У некаторых выпадках, разам з шкоды клапаны дэфармуюцца восяў кулачкоў, якія, відавочна, не забяспечваюць выдатнае фаз газаразмеркавання. Паспрабуйце змяніць іх, як крайняя мера, калі не знайшлі яшчэ, мне ўжо было ў мінулым.
Хутчэй за ўсе, справа вырашаецца ў аўтамабіль, выпрабаванне і зрабіў памылку ад шліфавання, што ен кантраляваў дрэнна дна поршня да першай разборкі...потым на другі прызнаўся, што што-то не так, і правяраючы, у ніжняй частцы поршняў здаецца, што некаторыя былі выпраўленыя ў галаву (нават калі ўладальнік сведчыць, што рухавік ніколі не быў адкрыта).я буду абнаўляць, калі ўсе пойдзе добра.
трэба замяніць гидрокомпенсаторы, і здарылася са мной, і пасля таго, як не памыліцца, якое алей добры дзень.
Не ведаю, калі вы вырашылі.. а то праблема, магчыма, нават абгорнутыя калі впускной калектар амаль заткнутый ад шумавіння,.... я зірнуць....
Прывітанне, як усё прайшло ў Фларэнцыі, гэты рамонт? Да вырашана ? Як вырашана?
Гэта я вырашыў З заменай усе castelletto з штурхачоў,аўтамабіль быў раней зламанай ланцуга размеркавання і восямі размеркавальнага вала вы былі злёгку "павернутыя" фазавага зруху і ўсё. Уладальнік сцвярджаў, што не зрабіў калі-небудзь умяшанняў ў рухавік, хаця...ніколі не слухай!!!
Гэта я вырашыў З заменай усе castelletto з штурхачоў,аўтамабіль быў раней зламанай ланцуга размеркавання і восямі размеркавальнага вала вы былі злёгку "павернутыя" фазавага зруху і ўсё. Уладальнік сцвярджаў, што не зрабіў калі-небудзь умяшанняў ў рухавік, хаця...ніколі не слухай!!!
добры дзень, іосіф мяне ў гарачы вашай праблемы.
я на плячах я нашу 20-гадовым вопытам інфарматыкі і электронікі, і з 2013 года я і мой бізнэс
я даведаўся, што дэфекты і гісторыя апарата/машыны і г. д. то сказаў, ад кліента на 90% і не ў самай справе!
калі ёсць няправільнае, нават горш!....гэта для таго, каб думаць, што мы рамонт, электроніка/механіка і г. д. мы бедныя, што мы не н, дом, у спалучэнні ад іншых, вага на наша спачуванне
і нумары таксама іншыя дэфекты, якія бачылі, што мы з той жа цытатай.
калі калі-небудзь адзін парушае размеркаванне, не заўважае, і вядзе машыну ў такім стане.
вы і зламала ланцуга,трэснуў размеркавальны вал, клапаны, перарабіў размеркаванне спадзеючыся, што або і, магчыма, для кароткага перыяду часу, а таксама прайшло добра, каб потым яшчэ горш.
я смуроду столькі працы зроблена ад аднаго, што, калі яны будуць.
Рухавік 1.3 mjt, калі ламае ланцуг рэдка сагнуць клапаны, але ламае каромысла і не мае кулачкі нанізаны ,дрэвы зробленыя для ліцця! на гэта не хан стрэліў кулачкі ён кінуў размеркаванне баку помпы, які мае дзве шасцярні з балтамі адзін правы і адзін левы, зробленых спецыяльна для таго, каб здавацца ў выпадку перашкоды
Галоўнае, што разабраліся :-)
Cele калі б, як ты кажаш, наканечнікі deĺla ўводу ў фазу не патрапіць, а замест гэтага сядзелі ідэальна...адпіша torsonialmente у якой-то момант вось, але крок правільны вынік з камплектам фазы...Потым з гэтых аўтамабіляў, калі яны робяць у багацці, але нічога падобнага ніколі не адбывалася
Cele калі б, як ты кажаш, наканечнікі deĺla ўводу ў фазу не патрапіць, а замест гэтага сядзелі ідэальна...адпіша torsonialmente у якой-то момант вось, але крок правільны вынік з камплектам фазы...Потым з гэтых аўтамабіляў, калі яны робяць у багацці, але нічога падобнага ніколі не адбывалася
Вы, калі наканечнікі ўваходзяць правільна, не можа быць кінуў, хоць і занадта дзіўны паварот ламае каромысла, перш чым круціць або спружыны, шасцярні
Рухавік 1.3 mjt, калі ламае ланцуг рэдка сагнуць клапаны, але ламае каромысла і не мае кулачкі нанізаны ,дрэвы зробленыя для ліцця! на гэта не хан стрэліў кулачкі ён кінуў размеркаванне баку помпы, які мае дзве шасцярні з балтамі адзін правы і адзін левы, зробленых спецыяльна для таго, каб здавацца ў выпадку перашкоды
Галоўнае, што разабраліся :-)
прывітанне cele прабач, я хацеў бы зразумець, giuspeppe, аднак, кажа, што знайшоў клапаны пашкоджаны, калі не памыляюся, якія не ўпісваюцца добра ў доме.
я не ведаю, multijet, але думаю, гіпатэтычная хуткасць 80km/h, якая верагоднасць таго, што зламаецца ў момант, калі усе клапаны зачыненыя?
заўсёды, што загаловак не такой высокай, як старыя fire бензін, што не можа дабрацца да кропкі, націсніце клапан, я іншае лічу гэта геніяльна!
у любым выпадку мне заўсёды было сказана, вялікая колькасць экспертаў, што ў выпадку разрыву рамяня або ланцуга грм і ўсе лепш і лепш узвышаць галаву хоць ёсць тыя выпадкі пашанцавала, дзе не адбылося нічога.
і з двайны восі распредвала, як паставіць, што я ведаю 1,5 dci ад renault.
і немагчыма ведаць, у які момант ламаецца, і ў якім стане застаецца рухавік.
зразумела, што зрабіць гэта ў парадку я пайшоў, каб убачыць 2 дн. таму seat 1.9 TDi fr спорт для мяне, цана была амаль здзяйсняльная, але з размеркаваннем маршрут.
уладальнік зрабіў паставіць рэмень і ламае ўніз, але з металічным шумам, што здаецца, быццам даючы хабару на поршні.
не ўзяла яго толькі таму, што ён хацеў занадта шмат грошай і, уяўляючы горшае, мне прыйшлося паставіць іншы рухавік.
таму я хацеў бы зразумець, якая верагоднасць, што не адбылося казіно стратасферы, калі вы парушаеце размеркаванне рухавіка.
прывітанне cele прабач, я хацеў бы зразумець, giuspeppe, аднак, кажа, што знайшоў клапаны пашкоджаны, калі не памыляюся, якія не ўпісваюцца добра ў доме.
я не ведаю, multijet, але думаю, гіпатэтычная хуткасць 80km/h, якая верагоднасць таго, што зламаецца ў момант, калі усе клапаны зачыненыя?
заўсёды, што загаловак не такой высокай, як старыя fire бензін, што не можа дабрацца да кропкі, націсніце клапан, я іншае лічу гэта геніяльна!
у любым выпадку мне заўсёды было сказана, вялікая колькасць экспертаў, што ў выпадку разрыву рамяня або ланцуга грм і ўсе лепш і лепш узвышаць галаву хоць ёсць тыя выпадкі пашанцавала, дзе не адбылося нічога.
і з двайны восі распредвала, як паставіць, што я ведаю 1,5 dci ад renault.
і немагчыма ведаць, у які момант ламаецца, і ў якім стане застаецца рухавік.
зразумела, што зрабіць гэта ў парадку я пайшоў, каб убачыць 2 дн. таму seat 1.9 TDi fr спорт для мяне, цана была амаль здзяйсняльная, але з размеркаваннем маршрут.
уладальнік зрабіў паставіць рэмень і ламае ўніз, але з металічным шумам, што здаецца, быццам даючы хабару на поршні.
не ўзяла яго толькі таму, што ён хацеў занадта шмат грошай і, уяўляючы горшае, мне прыйшлося паставіць іншы рухавік.
таму я хацеў бы зразумець, якая верагоднасць, што не адбылося казіно стратасферы, калі вы парушаеце размеркаванне рухавіка.
Тады давайце паглядзім, рабіць выразныя, кандыцыянерам, адліванымі дыскамі, як на многіх іншых сучасных рухавіках ў выпадку абрыву-дыстрыбутарская каромысла, затым, у горшым выпадку, нават калі саступае штангу прыгнёт клапана , alcunimotori тыпу psa больш зламаць штангі назад павярнуць кулачкі на восі, але таксама тут можна сагнуць для групы vag, па крайняй меры, што тычыцца 1.9 і 2.0 tdi тых, ламаюцца клапаны а ёсць справы, якія, на шчасце, нічога не адбываецца
я механік па прафесіі і ў маёй майстэрні мне часта даводзіцца зняць галоўку на аўтамабіляў, якія парушаюць рэмень, кандыцыянерам, адліванымі дыскамі, але цяпер у мяне знялі 2 на 10 аўто
на самай справе, і тое, што я сказаў, і я хацеў зразумець, пра multijet.
Хлопцы, аўтамабіль ў пытанне ён зламаў ланцуга ў мінулым, і быў усё эра рамонту-мала,з тых часоў заводзілася на 3 цыліндрах,курыў, і кружылася вакол толькі на гарачым рухавіку або амаль...улічваючы тое, што кліент кажа, вы ніколі не рабілі нічога больш купоны не складваюцца, бачачы, як картэр размеркавання герметычны з масцікай не арыгінал...не маючы правільнага сціску на цыліндр, разабралі ls пратэставана і пракантралявана...выпроствання сцвярджаюць, што некаторыя клапаны шчыльна не зачыняюцца, і так было, капітальны рамонт...рамонт, усё паўтараецца з той жа праблемай.Размаўляючы з адным, я кажу пра яшчэ адным аналагічным выпадку, дзе пасля разрыву ланцуга меў гэтую праблему да восі вала,цяпер нават не ведаю, дзе саступае, але замяніўшы ўсе аўтамабіль ішоў выдатна, 4-цыліндравы
Прывітанне, аднак, што дзіўна, што тут распредвалов u**** не прыводзяцца, але яны працуюць,а затым аліўкавай гаі, не можа працаваць на сябе, а калі ёсць паварот трэскаецца дрэва.
вы ліхтарык факел і зразумець, нават калі гэта здаецца немагчымым!!
Прывітанне, аднак, што дзіўна, што тут распредвалов u**** не прыводзяцца, але яны працуюць,а затым аліўкавай гаі, не можа працаваць на сябе, а калі ёсць паварот трэскаецца дрэва.
у ****llo тэорыі вы маеце рацыю, але я асабіста бачыў што-то падобнае на дызель, атмасферны, маршрут распаўсюджвання ў шляху каля 90 км/гадзіну.
поршань у ордэр на клапаны з жахлівай сілы настолькі, каб спіна аліўкавая, верагодна, як я сказаў, вы і маршрутаў разгортвання, адпушчаныя cingihia але comqune пашкоджанне клапана і воссю распредвала было ўжо зроблена, і adata добра, нейкі дзень, каб потым быць прыцягнутыя да язэпа, каб той дэфект.
што, аднак, дзіўным, і, што дэфект толькі на халодную....з пашкоджанні звычайна павінны рабіць гэта заўседы і ў любым выпадку, каб не казаць аб тым, што рухавік ідзе дрэнна, мякка кажучы.
я павінен сказаць, што ў маёй галіны абсурдныя рэчы ўжо не капітан, дэфекты, прычыны, неймаверныя практычна малаверагодныя.
вы sinfatti мне таксама давялося ў майстэрні ў мінулым годзе opel corsa з рухавіком multijet 2, што ён зламаў ланцуга. а там мы правялі каля месяца, каб зразумець, праблема разабраць і сабраць гбц 4 разы, паміж фарсунак, fap, egr, вы не разумееце, нічога больш. у рэшце рэшт, мы выявілі, што восі впускного распредвала быў злёгку "скласці"... што-нешта неверагоднае, але сапраўднае, замяніўшы ўсё прайшло добра. што гісторыя, хлопцы!!!
у дызель, як больш эксперты пацвярджаюць, ёсць ціск і teperature больш высокія, нават калі колькасць абаротаў, чым бензінавы і менш, толькі сціск і suffuciente справакаваць непрыемнасці стратасферы.