КПК

Перегляд Повної Версії : Проблема Audi A4 двигуном ecu

ducati83
Привіт усім у мене є питання: у мене Audi A4 2,0 140cv 8(b7) edc16u31, що часто має проблеми з включенням із-за помилки ABS, викликаного блок управління двигуна; в audi кажуть, що замінити ебу і тепер я хотів би знати, якщо ми повинні знайти сили для ебу з таким же HW і SW Bosch номер, або, якщо йде добре, будь ecu scodifica все, для того, щоб привести в рух машину? у BDM, я можу писати flash scodificare на ecu використовується?
дякую за поради.

obd75
що помилок у вас? спробуйте, з феном для волосся з кузова і холодоагент спрей(пошук несправностей)дивіться, якщо дефект підкреслює нагріву або охолодження ебу, в безпосередній близькості від flasch, якщо буде підтверджено, замінити flash.....

ducati83
мені P0522 і P0722....що це екю, я знаю і впевнений...навіть у audi зробили з доказів....тільки що я хотів з'ясувати, що ебу знайти....у мене немає можливості замінити спалаху мені буде більш зручно змінювати ecu, що я можу знайти без проблем...

carlo abarth
пошук по ****** з номером bosch 0281..... і т. д.!!!

ducati83
вибач, я тебе не розумію

egs
Ти сказав, що це edc16u31, так що тобі доведеться знайти ебу, який я, принаймні, той же bosch HW, тобто число, яке починається з 02810...... потім ви можете перенести з собою файл з тим же sw, тобто і почуття.

ducati83
ах ось номер бош потім HW одно це те, від чого не може незалежно.....тому, якщо я повинен знайти той же номер бош, але наприклад замість знайти номер 03G906016KN я знайду 03G906016gn все в порядку?

ducati83
вибачте, хлопці, але можливо, що не буде сумісності між різними ecu? я, наприклад, намагаюся bosch 0281013293 можливо, що ви не можете використовувати bosch 028103292? не існує таблиці сумісності?

alfy
Ніби ви і, може бути, немає...
Для того, щоб бути безпечним, краще мати номери HW рівні.

А P0522 і P0722 немає і не роблять, починаючи автомобіль. Може, щоб вказувати на проблеми з ECU, але після все перевірив.

вибачте, хлопці, але можливо, що не буде сумісності між різними ecu? я, наприклад, намагаюся bosch 0281013293 можливо, що ви не можете використовувати bosch 028103292? не існує таблиці сумісності?

egs
Інший номер іноді не передбачає нічого ****llo HW, але в інших випадках роблять щось змінити. Ти повинна відкрити і подивитися, якщо всередині все одно. Зрештою, якщо дорівнює ви можете зробити перетворення.

egs
У будь-якому випадку всі вони, і двох EDC 16U31, так що ви можете зробити перетворення.

ducati83
Хлопці, забираю і психології, щоб дати інфо: я намагався клонувати з ecu edc16u31 і нічого не робити, автомобіль йде в хід, але має проблеми несправності різне....це ебу з hw-іншому...я не очікував...
я приступив з заміною флеш, і це добре для деякий час тепер знову ж питання,насправді я risostituito флеш-і все знову добре....але secosndo вас від чого може залежати те, що ви відмови флеш?

obd75
з мого досвіду, ви були не пощастило з другим flasch, за винятком, якщо був отриманий від ecu для дефекту пов'язано з flasch.
ці спогади скачуть для структурних причин їх,не в результаті аномалії ланцюга, з якими вони працюють(не ecu, що руїни flasch).
так що якщо flasch, які ви використовували, тепер впевнена, добре ви прикріплені..........

ducati83
ні, я не отримала від іншої ecu....це була нова погладити....і знайти її не було просто....за це мене бентежить...бути новими, не повинні призвести до цього явища.....
ну я сподіваюся, що триватиме, як можна довше ще й тому, що власник-це хороший клієнт, але дуже вимогливий.....має багато друзів, і родичі від мене, і я не хотів би, що залишився в машині, як він працює....я вже знаю, хто злочинець....

sportknight
принаймні, апаратних засобів повинна бути дорівнює в іншому випадку у вас проблеми