Уваход

Прагляд Поўнай Версіі : Праблема Audi A4 рухавіком ecu

ducati83
Прывітанне ўсім у мяне есць пытанне: у мяне Audi A4 2,0 140cv 8(b7) edc16u31, што часта мае праблемы з уключэннем з-за памылкі ABS, выкліканага блок кіравання рухавіка; у audi кажуць, што замяніць эбу і цяпер я хацеў бы ведаць, калі мы павінны знайсці сілы для эбу з такім жа HW і SW Bosch нумар, або, калі ідзе добра, любы ecu scodifica за ўсе, для таго, каб прывесці ў рух машыну? у BDM, я магу пісаць flash scodificare на ecu выкарыстоўваецца?
дзякуй за парады.

obd75
што памылак у вас? паспрабуйце, з фенам для валасоў з кузава і хладагент спрэй(пошук няспраўнасцяў)глядзіце, калі дэфект падкрэслівае нагрэву або ахладжэння эбу, у непасрэднай блізкасці ад flasch, калі будзе пацверджана, замяніць flash.....

ducati83
мне P0522 і P0722....што гэта экю, я ведаю і ўпэўнены...нават у audi зрабілі з доказаў....толькі што я хацеў высветліць, што эбу знайсці....у мяне няма магчымасці замяніць ўспышкі мне будзе больш зручна мяняць ecu, што я магу знайсці без праблем...

carlo abarth
пошук па ****** з нумарам bosch 0281..... і г. д.!!!

ducati83
прабач, я цябе не разумею

egs
Ты сказаў, што гэта edc16u31, так што табе прыйдзецца знайсці эбу, які я, па меншай меры, той жа bosch HW, г. зн. лік, якое пачынаецца з 02810...... затым вы можаце перанесці з сабой файл з тым жа sw, то ёсць і пачуцці.

ducati83
ах вось нумар бош затым HW роўна гэта тое, ад чаго не можа незалежна.....таму, калі я павінен знайсці той жа нумар bosch, але, напрыклад, замест знайсці нумар 03G906016KN я знайду 03G906016gn усё ў парадку?

ducati83
прабачце, хлопцы, але магчыма, што не будзе сумяшчальнасці паміж рознымі ecu? я, напрыклад, стараюся bosch 0281013293 магчыма, што вы не можаце выкарыстоўваць bosch 028103292? не існуе табліцы сумяшчальнасці?

alfy
Быццам вы і, можа быць, няма...
Для таго, каб быць бяспечным, лепш мець нумары HW роўныя.

А P0522 і P0722 няма і не робяць, пачынаючы аўтамабіль. Можа, каб паказваць на праблемы з ECU, але пасля ўсё праверыў.

прабачце, хлопцы, але магчыма, што не будзе сумяшчальнасці паміж рознымі ecu? я, напрыклад, стараюся bosch 0281013293 магчыма, што вы не можаце выкарыстоўваць bosch 028103292? не існуе табліцы сумяшчальнасці?

egs
Іншы нумар часам не прадугледжвае нічога ****llo HW, але ў іншых выпадках робяць-тое змяніць. Ты павінна адкрыць і паглядзець, калі ўнутры ўсё роўна. У рэшце рэшт, калі роўная вы можаце зрабіць пераўтварэнне.

egs
У любым выпадку ўсе яны, і двух EDC 16U31, так што вы можаце зрабіць пераўтварэнне.

ducati83
Хлопцы, забіраю і псіхалогіі, каб даць інфа: я спрабаваў кланаваць з ecu edc16u31 і нічога не рабіць, аўтамабіль ідзе ў ход, але мае праблемы няспраўнасці розны....гэта эбу з hw-іншаму...я не чакаў...
я прыступіў з заменай флэш, і гэта добра для некаторы час цяпер зноў жа пытанне,на самай справе я risostituito флэш-і ўсё добра зноў....але secosndo вас ад чаго можа залежаць тое, што вы адмовы флэш?

obd75
на маю вопыту, вы былі не пашанцавала з другім flasch, за выключэннем, калі быў атрыманы ад ecu для дэфекту звязана з flasch.
гэтыя ўспаміны скачуць для структурных прычын іх,не ў выніку анамаліі ланцуга, з якімі яны працуюць(не ecu, што руіны flasch).
так што калі flasch, якія вы выкарыстоўвалі, цяпер упэўненая, добра вы прымацаваныя..........

ducati83
не, я не атрымала ад іншай ecu....гэта была новая пагладзіць....і знайсці яе не было проста....за гэта мяне бянтэжыць...быць новымі, не павінны прывесці да гэтай з'явы.....
ну я спадзяюся, што будзе доўжыцца, як мага даўжэй яшчэ і таму, што ўладальнік-гэта добры кліент, але вельмі патрабавальны.....мае шмат сяброў, і сваякі ад мяне, і я не хацеў бы, што застаўся ў машыне, як ен працуе....я ўжо ведаю, хто злачынец....

sportknight
па крайняй меры, апаратных сродкаў павінна быць роўная у адваротным выпадку ў вас праблемы