Прагляд Поўнай Версіі : immo off на Delphi DCM 1.2 Renault Kangoo 1.5 dci
Прывітанне, я спрабую scodificare эбу ў пытанні:
Delphi DCM 1.2
8200513076
8200582518
Мантуе памяць 95160, якой прыкладаю чытання.
Калі хто-то можа дапамагчы.
Пасля доўгіх пошукаў я, здаецца, зразумеў, што гэтыя эбу можна зрабіць толькі нявінніцы... не існуе эмулятар, што трымаеце...
Цярпенне
ты памыляешся.. калі ўсталяваць эмулятар працуе ціха, як вынік
Ты ўпэўнены?я спрабаваў, але без поспеху, мне паведамілі, што эмулятар працуе толькі з версіяй з 95080 і не ідзе замест co-95160....
Л. с., а калі паўторыцца яшчэ раз
тыя, ecu толькі з непрыемнасцяў!!!
Гэтыя сістэмы renault прыватнасці, у тым, што эмулятар можна ўсталяваць як на 95160, што 95080 і працуе ў абодвух выпадках, праверана ўжо. Праблема ў тым, што вырашыць пытанне толькі калі праблема ў иммо на эбу. Калі праблемы з'яўляецца ключавым, або антэна, або УЧ, не вырашыце. Гэтыя машыны, павінны атрымаць код у УХЦЕ, затым ecu вы можаце зрабіць усяго.
Гэтыя сістэмы renault прыватнасці, у тым, што эмулятар можна ўсталяваць як на 95160, што 95080 і працуе ў абодвух выпадках, праверана ўжо. Праблема ў тым, што вырашыць пытанне толькі калі праблема ў иммо на эбу. Калі праблемы з'яўляецца ключавым, або антэна, або УЧ, не вырашыце. Гэтыя машыны, павінны атрымаць код у УХЦЕ, затым ecu вы можаце зрабіць усяго.
Выдатна, дзякуй за разяснение.