Прагляд Поўнай Версіі : Які ecu збірае 208?
Прывітанне, хлопцы, прабачце мае невуцтва, але які ecu збіраюць Peugeot 208 і, у прыватнасці, 1.4 HDi 68cv 2014 года...?
Апошні 206, 207 збіраюць EDC16C34, але 208 яшчэ не чапаў ні з рукой, ні тым больш у мяне есць файл крычы...
Магчыма, Siemens SID EVO 807, як старэйшая сястра 1,6 HDI
Добры дзень, Пяць, спрабуючы думаю, што я зразумеў, што павінна быць EDC17C10...
Я не ўпэўнены, я шукаю пацвярджэнне...
Калі гэта так, вы ведаеце, калі яны antituning....?
Я не ўпэўнены, я шукаю пацвярджэнне...
Калі гэта так, вы ведаеце, калі яны antituning....?
Не ствараць занадта шмат думак працуе ў бюро, і будзь спакойны..
па крайняй меры, рэзервовага Капіявання і важна..
Вы на самай справе мне трэба, як мага раней, каб абсталяваць для чытання ў школе...
Калі б гэта было на самай справе EDC17C10, з KessV2 клон, я змагу зрабіць ecu ID, без праблем і без шкоды...?
Я, здаецца, зразумеў, што некаторыя EDC17 блакуюць таксама толькі з апошняга, ці я памыляюся...?
Калі код рухавіка 8HR, як DS3, мантуе EDC 17C10.
І аб тым, што некаторыя завісаюць нават з толькі для чытання ID-гэта праўда, ці гэта ўсяго толькі гарадская легенда....?
І аб тым, што некаторыя завісаюць нават з толькі для чытання ID-гэта праўда, ці гэта ўсяго толькі гарадская легенда....?
Заўседы лепш чытаць у boot mode
Так, я згодны, гэтыя блокі слабыя, нам патрэбен добры інструмент і зрабіць у аптэцы з асцярогай.