Прагляд Поўнай Версіі : У першым чытанні тлумачэнні!
Прывітанне, хлопцы, я пачаў, нарэшце, з практыкай!
Як і раней чытанне, я пабег чытаць у jtag есць marelli 8GMF.A5 есць міф 1.4 Mair turbo 170cv", " чытанне выканана з wingnut V54.
цяпер, калі possibbile я хацеў бы мець qualcge тлумачэнне і тое, што я чытаў.
я зрабіў поўнае чытанне эбу і выратаваў мяне 3 файла адзін прызначаны .усе адзін eeprom і яшчэ, што не памятаю.
я хацеў бы ведаць, што тыя тры файла, па якой прычыне мяне не захоўвае 3.
затым на кані, я магчымасць чытаць асобна Flash мікра-і l eeprom, што трэба, л і, што л atra узятыя ў асобнасці?
аб тым, што .усе, што я ўжо бачыў, што я магу адкрыць, каб пайсці і працаваць на карце.
flash=дадзеныя рухавіка
мікра=дадзеныя працэсара
eeprom=кадоўкі(ключы,шасі...)
Дзякуй overbooster!
затым, каб працаваць на карту,egr,fap і квант яшчэ я павінен працаваць на flash
immo,scodifiche розных eeprom.
і для выканання работ scodifica иммо,defap і выдаленне сістэмы egr, таксама гэта можна зрабіць уручную без выкарыстання праграмнага забеспячэння, якія робяць сваю працу?
якія?
Калі вы ведаеце, што рабіць, вы робіце іх уручную або шукайце тут на форуме, што вы знойдзеце шмат накіроўвалых, для забеспячэння знаходзіцеся на галоўнай ўвесь спіс
я спрабаваў і выдаліць лямбда-зонд з раз, прама зараз, калі хочаце паспрабаваць праверыць, калі праграмнае забеспячэнне выканаў працу добра, як я павінен рабіць?
для параўнання файлаў mod з врі і паглядзець, калі ў вас есць змены
з ECM titanium? таму, што ecm titanium я паспрабаваў параўнаць,я адкрыў 2d графіка, але мне здаецца, што яны роўныя, нават на надпіс " рэдагавана піша няма
Можа быць, што не змяніць нічога...
загрузіць файл-файл врі і mod. lambdaoff на карце я не бачыў змены адзінае, што я знайшоў розныя кантрольныя сумы можна?
у 1f7aa8 ты змен, верагодна, з драйвера ад ECM і таму ты не адзначае змены, але файл modificatp. На жаль, я не магу сказаць, калі змяненне з'яўляецца правільным.
дзякуй, франка! я пайшоў, каб праверыць, ці я бачыў змены!
цяпер у мяне есць некалькі пытанняў да цябе, калі я магу!
я заўважыла, што нават кантрольная сума змянілася-гэта нармальна?
ты якое праграмнае забеспячэнне вы выкарыстоўвалі, каб знайсці яго? і вы павінны былі праверыць цябе па ўсей карце, каб знайсці змена?
тое, што ты загружаны, ты-гэта поўнае чытанне, вы павінны працаваць толькі на flash, у адваротным выпадку файл можа не быць прызнаным, і ў любым выпадку змены, якія есць не cks.
я выкарыстаў ECM, ўніз есць клавіш з лініі чырвоныя і сінія і чорныя стрэлкі, якія шукаюць розніцу паміж двума адкрытымі файламі.
Кантрольная сума, улічваючы змены, вядома, змянілася
дзякуй, хлопцы!
вы, іван, гэта поўны файл я не ведаў, што ен павінен быў працаваць толькі на flash дзякуй!
так што я цяпер, каб ведаць, калі вы на самой справе змяніць, што было зроблена, я павінен, вядома, паспрабаваць, але, каб гэта ведаць мне трэба было б ведаць inidirizzi калі яны.
каб даведацца адрасы карце, як гэта можна зрабіць?
для адрасы гэта займае яго damos і выкарыстоўваць яго з winols.