КПК

Перегляд Повної Версії : технічні електронні

блискавка
привіт всім,хотів задати питання,технічні, електронні компоненти, які роблять обробку,ремонт блоків управління,в змозі зробити навіть оновлення з офіційних виробників типу блоків управління двигуна,abs,бортовий комп'ютер,панель приладів та ін? звичайно, підтримка від компанії, акредитовані в якості dimsport alientech,etc

блискавка
привіт всім,для офіційні оновлення я мав на увазі виправлення softwer також кампанії відкликання

sergiot
щоб бути в змозі будуть, проблема в тому, що не вистачає сировини.
офіційних оновлень завжди залишаються всередині галузі, виробників і soi дозволено.
ми виступаємо за правові питання, пов'язані з гарантіями.

блискавка
привіт, дякую, що відповіли мені,в галузі компанії не в змозі підтримувати ці вимоги?

carlo abarth
максимум на оновлення флеш ecu можна тільки привести їх у материнські стан файлу до і після і зрозуміти, що вони зробили, щоб оновити можливого автомобіль, який потім ви capitera на інші системи, вам потрібно вдатися до материнської!!

giuseppe89
Тому після оновлення програмного забезпечення, зроблено в будинок матері, він втрачає мод на карту? Натисніть повторити і на новий файл?

switing63
Тому після оновлення програмного забезпечення, зроблено в будинок матері, він втрачає мод на карту? Натисніть повторити і на новий файл?

Я дійсно вважаю

giuseppe89
Цікаво, чому в спис мені сказали, що вийшло нове оновлення для роботизована коробка передач, але в цей момент я боявся втратити перепризначений або оновлення курс не входять в ecu управління двигуном? Я не думаю, що курс має блок управління для сніданків або я помиляюся?

блискавка
Здрастуйте, Йосип bisonga verdere оновлення, що забезпечує ,якщо bisonga просто оновити ecu обмін,чи всі блоки управління ,і питання у випадку втрати ,обробки.