КПК

Прагляд Поўнай Версіі : тэхнічныя электронныя

маланка
прывітанне ўсім,хацеў задаць пытанне,тэхнічныя, электронныя кампаненты, якія робяць апрацоўку,рамонт блокаў кіравання,у стане зрабіць нават абнаўлення з афіцыйных вытворцаў тыпу блокаў кіравання рухавіка,abs,бартавы кампутар,панэль прыбораў і інш? вядома, падтрымка ад кампаніі, акрэдытаваныя ў якасці dimsport alientech,etc

маланка
прывітанне ўсім,для афіцыйныя абнаўлення я меў на ўвазе выпраўленне softwer таксама кампаніі адклікання

sergiot
каб быць у стане будуць, праблема ў тым, што не хапае сыравіны.
афіцыйных абнаўленняў заўседы застаюцца ўнутры вобласці, вытворцаў і soi дазволена.
мы выступаем таксама за прававыя пытанні, звязаныя з гарантыямі.

маланка
прывітанне, дзякуй, што адказалі мне,у галіны кампаніі не ў стане падтрымліваць гэтыя патрабаванні?

carlo abarth
максімум на абнаўлення флэш ecu можна толькі прывесці іх у матчыны стан файла да і пасля і зразумець, што яны зрабілі, каб абнавіць магчымага аўтамабіль, які затым вы capitera на іншыя сістэмы, вам трэба звярнуцца да мацярынскай!!

giuseppe89
Таму пасля абнаўлення праграмнага забеспячэння, зроблена ў дом маці, ен губляе мод на карту? Націсніце паўтарыць і на новы файл?

switing63
Таму пасля абнаўлення праграмнага забеспячэння, зроблена ў дом маці, ен губляе мод на карту? Націсніце паўтарыць і на новы файл?

Я сапраўды лічу

giuseppe89
Цікава, чаму ў дзіда мне сказалі, што выйшла новае абнаўленне для рабатызаваных скрынка перадач, але ў гэты момант я баяўся страціць пераназначаны або абнаўлення ў курс не ўваходзяць у ecu кіравання рухавіком? Я не думаю, што аднак курс мае блок кіравання для сняданкаў або я памыляюся?

маланка
Добры дзень, Іосіф bisonga verdere абнаўлення, што забяспечвае ,калі bisonga проста абнавіць ecu абмен,або ўсе блокі кіравання ,і пытанне ў выпадку страты ,апрацоўкі.