КПК

Прагляд Поўнай Версіі : KESS V2 Версія EU 50 маркераў.

турбіны
Прывітанне,
як назва, я знайшоў на Ebay "KESS V2 Версія EU 50 маркераў".

Кажуць, што вы можаце перапраграмаваць пасля 50-токена і, калі трэба, з іх дапамогай...
Маё здзіўленне заключаецца ў тым, што прадаюць яшчэ Kess з 50 токенаў.... версія EU... як калі-небудзь вы ведаеце што-небудзь?

Я ўжо вярнуў назад іншы Kess, што не працуе... я не хачу губляць час...

Дзякуй.

ugoboss
мяне бянтэжыць гэты kess ЕС, за колькі іх прадаюць, што прашыўкі, і ў прыватнасці, хто яго прадае.

турбіны
Калі вы капіяваць/ўставіць на --------------Цэнзуры---------------------------- знайсці і ўсё.
Я напісаў гэты пост, таму што мне здаецца, я дзесьці чытала, што FW, якія без праблем працуюць тыя, з маркерам, хоць не ведаю, калі гэта праўда....

Як тады, так паўтараецца шмат разоў, калі ласка, не паказвайце імёны або спасылкі на матэрыял клон !

cawadany
Для мяне гэта звычайны шинуазри, з прашыўкай 3.099.

элас
Там, як правіла, 30 пісання, то гэта залежыць ад прашыўкі усталяваны калі і 3099 і nxp не павінна быць crp3 вы можаце запраграмаваць nxp, а таксама абнавіць яго да 4.036, што для crp3 так што вы можаце выкарыстоўваць гэтую працэдуру для скіду маркераў. Ёсць таксама версіі з кнопкай для скіду маркераў па сваім меркаванні.

турбіны
у мяне іншае пытанне,
бачу, што ёсць некаторыя Камплекты, якія ханна і J-link, і іншых няма, але рэальна для чаго патрэбен J-link?
Гэта неабходна або можна абыйсціся?

элас
Калі прыняць версіі 3.099 вы павінны быць у стане абнавіць з j-link да версіі 4.036. J-link трэба запраграмаваць мікрапрацэсар nxp, але калі ўжо запланавалі з 4.036 і затрымаўся на запіс і чытанне, то не трэба, ameno, што не будзе мяняць чып на новы.