КПК

Прагляд Поўнай Версіі : кадоўкі фарсунак з дапамогай рэзервовага капіявання edc16 bdm 100 peugeot206 1.6 hdi

fire
прывітанне ўсім, я хацеў спытаць...у выпадку, калі вы робіце "поўнае чытанне" у bdm flash, mpc і eeprom дадзенага ecu , у выпадку, калі праз fgtech або mpps праграмавання , як, на жаль, можа здарыцца з табой у гэтых ecu , не атрымаецца страціць кадаваньне фарсунак і яшчэ шмат чаго, перапісаўшы ўсе рэзервовае капіраванне праз bdm вяртаецца ўсе прымацаваныя, а таксама ў выпадку, калі адзін губляе кадоўкі фарсунак ,аднавіць яго ?

egs
Кадаваньне фарсунак ты спакойна дыягностыкі, bosch, такім чынам, не павінны мець якіх-небудзь праблем. Калі вы хочаце зрабіць гэта з дапамогай праграмавання вы павінны мець рэзервовую копію файла поўны e2p, таму што кадаваньне фарсунак-memorizzali, а не на flash.

egs
выбачайце, я хацеў напісаць захоўваецца, на e2p.

fire
некаторыя peugeot з kts bosch зразумела, вы робіце, гэта зойме ўсяго LEXIA, за тое, было цікава...
аднак калі з поўнай рэзервовай копіі, што вы ripistina усе гэта не праблема, праўда?

egs
Сапраўды, цяпер я добра памятаю, на 207 (edc16c34), я не рабіў кадзіраваць з texa і нават з BOSCH, вы маеце рацыю. Аднак, вы, кадоўкі захоўваецца ў e2p, затым вы павінны ісці без думкі.