Уваход

Прагляд Поўнай Версіі : праблема чытання delta 1.6 mjt пеўнік v54

giuseppe89
Прывітанне ўсім, растлумачу маю праблему:
Я купіў galletto v54, каб пачаць набліжацца да свету, чып-цюнінг,у мяне есць delta 1.6 mjt 120 коней, якога некаторы час таму быў пераназначаны defappata і была выключаная клапан egr...шчыра кажучы, я чакаў большага ад сваей працы, і я не магу сказаць, што я застаўся задаволены. У гэты момант я вырашыў паспрабаваць зрабіць з мяне або, па меншай меры спытаць у вас меркаванне аб самой карце,на мінулым тыдні падключыць пеўнік з адаптар у Аўтамабіль, і я магу таксама зрабіць чытанне дадзеных эбу,калі я не памыляюся, гэта edc16c але я павінен праверыць...я іду затым, каб зрабіць чытанне, але я заўседы завісае на 5%, нагадваючы сабе, потым, калі я спрабую ўсталяваць злучэнне, паспрабуйце падлучыцца па k-line...шчыра кажучы, не ведаю, што такое k-line, і я спадзяюся, што хто-то мне растлумачыць,але калі я магу зрабіць чытанне дадзеных не я павінен быць у стане прачытаць яго? Я спрабаваў некалькі разоў...ах, я забыўся ў машыне есць рабатызаваных скрынка перадач, што кожны малы час зарадкі гідраўлічны помпа для прышчэпкі перадач, паглынаючы такі ток.можа гэта ўплываць на паказанні? Дзякуй усім

carlo abarth
залежыць, калі яна падае ніжэй 12в...але я думаю, што вы робіце, перш чым зрабіць яе ў bdm!!!

giuseppe89
Я шукаю дзіма на ebay для bdm, за гэта я яго яшчэ не адкрывала, і я спрабаваў, каб праз паслядоўны порт...мне здаецца дзіўным, але не магу прачытаць, але што тычыцца k-line, што гэта значыць? Таму што, калі я падлучыць мяне папярэджвае, што калі ў мяне праблемы з бясплатным падключэннем k-line...прашу прабачэння за няведанне, але я спрабаваў шукаць на форуме Без выніку

blackwolf76
паспрабуйце на іншым аўто, магчыма падобнае, калі вы можаце прачытаць. У гэтым выпадку высветліце прычыну, машына крыху складанай ці певень, які не працуе, як павінна.

frenk85
таксама можа быць зніжэнне напружання паспрабуйце з другога батарэяй або зараднай прыладай

ugoboss
k-line гэта лінія сумоўе эбу з дыягностыкі інструменты і прылады чытання-запісу, у машынах апошняга пакалення, не ва ўсіх есць, многія зараз эксплуатуюць лініі can на сумоўе, так што калі інструмент выкарыстоўвае k-line і не правадной, не размаўляе, не ваша справа, што робіць дадзеныя, а затым частка камунікацыі, свой, здаецца, менавіта зніжэнне току, або праблема інструмента.

giuseppe89
Дзякуй ugoboss, як толькі я магу я іншыя тэсты, і вы падкажыце . добрага дня ўсім

giuseppe89
Хлопцы, я спрабаваў зноў чытаць, але нічога, я магу зрабіць чытанне дадзеных, але калі я пачынаю чытаць файл, мне завісае пасля 2.32 хвілін і заўседы на 5%.пасля таго, як разбіўся, я больш не магу я зрабіць чытанне дадзеных, ні паўтарыць спробу чытання файла і, адпаведна, на ПК ў мяне гульня завісае, акно закладзена ў праграмнае забеспячэнне пеўнік з паметкай "не адказвае" пакуль не дае мне паведамленне пра памылку чытання не праводзіцца. Хто-небудзь ведае, чаму гэта адбываецца?

carlo abarth
некаторыя версіі перападаў мне і здаралася, што толькі ў bdm вы прымушалі чытаць ..але пеўнік вяртала прапанову ў нізкай цане і маліўся толькі чытаць у bdm!!

frantik3
недахоп у bdm і перайсці спакойна, аднак okkio як адкрыць

carlo abarth
і толькі тое рашэнне ..але праблема ўзнікае, калі вы карту або вы робіце мод ..вы страціце mukkio часу!!

giuseppe89
Ок, то чакаю, што мне прыйдзе гэты дзіма і легкі ў bdm.так што я павінен быць асцярожны, каб, адкрыўшы яго? І як, напрыклад, croma, або фізічна змяняе?

andrea80
Вы павінны быць асцярожныя, xch есць сіліконавы герметык ўсе вакол, і вы маглі б прымусіць на ECU, разбіўшы нейкі кампанент....у ECU не, усе-такі трэба...

ugoboss
тая дэльта, што і каляровасці падобныя на 99%, я раю вам, каб сагрэць яе, трохі ўсе вакол з фенам ад карроцьере
есць два тыпу масцікі, шэры, што адкрываецца добра, і чорны, які з'яўляецца трохі яшчэ сволач, будзьце ўважлівыя і не спяшайцеся, і пасля адкрыцця з наступным падключэннем і уключэннем аўто-так вы ўпэўненыя, што вы не зрабілі шкоду, то вы зробіце счытвання bdm.

giuseppe89
Дзякуй ugoboss вы заўседы ў сучаснасці,усе яшчэ чакаюць dima ад міндалепадобных вочы,як толькі ен прыбудзе, я чытаю мой файл і месца ў раздзеле " анекдоты...", каб, як яна ідзе да машыны, я ўпэўнены!

манро
мне прадставілася тая ж рэч.. як на джульеты, што на ina delta 1.6 mjet 120cv толькі, што я не збіраюся зняць і адкрыць ecu...
я здабыў файлы ori тыя ж коды hw і sw, я іх зменены і запісаныя ў ecu праз паслядоўны порт без праблем..

giuseppe89
І ў гэтым выпадку, як працуе з кантрольнай сумай? Ен выпраўляе аўтаматычна? Яшчэ я не маю яснага ўяўлення пра гэта

badboy
Папраўляе сродак запісу для многіх мадэляў або нават праграму add, напрыклад, Titanium робіць