Прагляд Поўнай Версіі : праблема чытання delta 1.6 mjt пеўнік v54
Прывітанне ўсім, растлумачу маю праблему:
Я купіў galletto v54, каб пачаць набліжацца да свету, чып-цюнінг,у мяне есць delta 1.6 mjt 120 коней, якога некаторы час таму быў пераназначаны defappata і была выключаная клапан egr...шчыра кажучы, я чакаў большага ад сваей працы, і я не магу сказаць, што я застаўся задаволены. У гэты момант я вырашыў паспрабаваць зрабіць з мяне або, па меншай меры спытаць у вас меркаванне аб самой карце,на мінулым тыдні падключыць пеўнік з адаптар у Аўтамабіль, і я магу таксама зрабіць чытанне дадзеных эбу,калі я не памыляюся, гэта edc16c але я павінен праверыць...я іду затым, каб зрабіць чытанне, але я заўседы завісае на 5%, нагадваючы сабе, потым, калі я спрабую ўсталяваць злучэнне, паспрабуйце падлучыцца па k-line...шчыра кажучы, не ведаю, што такое k-line, і я спадзяюся, што хто-то мне растлумачыць,але калі я магу зрабіць чытанне дадзеных не я павінен быць у стане прачытаць яго? Я спрабаваў некалькі разоў...ах, я забыўся ў машыне есць рабатызаваных скрынка перадач, што кожны малы час зарадкі гідраўлічны помпа для прышчэпкі перадач, паглынаючы такі ток.можа гэта ўплываць на паказанні? Дзякуй усім
залежыць, калі яна падае ніжэй 12в...але я думаю, што вы робіце, перш чым зрабіць яе ў bdm!!!
Я шукаю дзіма на ebay для bdm, за гэта я яго яшчэ не адкрывала, і я спрабаваў, каб праз паслядоўны порт...мне здаецца дзіўным, але не магу прачытаць, але што тычыцца k-line, што гэта значыць? Таму што, калі я падлучыць мяне папярэджвае, што калі ў мяне праблемы з бясплатным падключэннем k-line...прашу прабачэння за няведанне, але я спрабаваў шукаць на форуме Без выніку
паспрабуйце на іншым аўто, магчыма падобнае, калі вы можаце прачытаць. У гэтым выпадку высветліце прычыну, машына крыху складанай ці певень, які не працуе, як павінна.
таксама можа быць зніжэнне напружання паспрабуйце з другога батарэяй або зараднай прыладай
k-line гэта лінія сумоўе эбу з дыягностыкі інструменты і прылады чытання-запісу, у машынах апошняга пакалення, не ва ўсіх есць, многія зараз эксплуатуюць лініі can на сумоўе, так што калі інструмент выкарыстоўвае k-line і не правадной, не размаўляе, не ваша справа, што робіць дадзеныя, а затым частка камунікацыі, свой, здаецца, менавіта зніжэнне току, або праблема інструмента.
Дзякуй ugoboss, як толькі я магу я іншыя тэсты, і вы падкажыце . добрага дня ўсім
Хлопцы, я спрабаваў зноў чытаць, але нічога, я магу зрабіць чытанне дадзеных, але калі я пачынаю чытаць файл, мне завісае пасля 2.32 хвілін і заўседы на 5%.пасля таго, як разбіўся, я больш не магу я зрабіць чытанне дадзеных, ні паўтарыць спробу чытання файла і, адпаведна, на ПК ў мяне гульня завісае, акно закладзена ў праграмнае забеспячэнне пеўнік з паметкай "не адказвае" пакуль не дае мне паведамленне пра памылку чытання не праводзіцца. Хто-небудзь ведае, чаму гэта адбываецца?
некаторыя версіі перападаў мне і здаралася, што толькі ў bdm вы прымушалі чытаць ..але пеўнік вяртала прапанову ў нізкай цане і маліўся толькі чытаць у bdm!!
недахоп у bdm і перайсці спакойна, аднак okkio як адкрыць
і толькі тое рашэнне ..але праблема ўзнікае, калі вы карту або вы робіце мод ..вы страціце mukkio часу!!
Ок, то чакаю, што мне прыйдзе гэты дзіма і легкі ў bdm.так што я павінен быць асцярожны, каб, адкрыўшы яго? І як, напрыклад, croma, або фізічна змяняе?
Вы павінны быць асцярожныя, xch есць сіліконавы герметык ўсе вакол, і вы маглі б прымусіць на ECU, разбіўшы нейкі кампанент....у ECU не, усе-такі трэба...
тая дэльта, што і каляровасці падобныя на 99%, я раю вам, каб сагрэць яе, трохі ўсе вакол з фенам ад карроцьере
есць два тыпу масцікі, шэры, што адкрываецца добра, і чорны, які з'яўляецца трохі яшчэ сволач, будзьце ўважлівыя і не спяшайцеся, і пасля адкрыцця з наступным падключэннем і уключэннем аўто-так вы ўпэўненыя, што вы не зрабілі шкоду, то вы зробіце счытвання bdm.
Дзякуй ugoboss вы заўседы ў сучаснасці,усе яшчэ чакаюць dima ад міндалепадобных вочы,як толькі ен прыбудзе, я чытаю мой файл і месца ў раздзеле " анекдоты...", каб, як яна ідзе да машыны, я ўпэўнены!
мне прадставілася тая ж рэч.. як на джульеты, што на ina delta 1.6 mjet 120cv толькі, што я не збіраюся зняць і адкрыць ecu...
я здабыў файлы ori тыя ж коды hw і sw, я іх зменены і запісаныя ў ecu праз паслядоўны порт без праблем..
І ў гэтым выпадку, як працуе з кантрольнай сумай? Ен выпраўляе аўтаматычна? Яшчэ я не маю яснага ўяўлення пра гэта
Папраўляе сродак запісу для многіх мадэляў або нават праграму add, напрыклад, Titanium робіць