Перегляд Повної Версії : інформація..
привіт, як назва я б ще інформації..... я можу читати з mppsv12.....ford 1.6....90cv 2009 рік для подальшого виключення fap
mpps не v? так добре, щоб писати на ford багато разів це створює проблеми,
mpps не v? так добре, щоб писати на ford багато разів це створює проблеми,
звичайно краще magpro-й? стабільний
здравствуйте, я читати ford fiesta 1.4 tdci 68cv і 1.6 90cv з magpro,читається і написана добре!!
привіт, як назва я б ще інформації..... я можу читати з mppsv12.....ford 1.6....90cv 2009 рік для подальшого виключення fap
тоді на 110cv є ризик втратити кодування форсунок, а на 90 л. с., не повинні мати ніяких проблем,але ви поки що можете спробувати читання.
тому проблема, де народжується для читання або запису.....якщо є ризики, я в bdm.....один curiosity у разі, якщо на 110cv, що дії c'? щоб не втратити кодування форсунок......я не міг кодувати їх у подальшому.....
якщо ви можете прочитати її в bdm.. ? завжди краще..
якщо ви хочете прочитати її в послідовний.. ви завжди можете переписати коди форсунок під час
ви можете переписати форсунок навіть після, а рада, якщо ви можете мати magpro сша, то в режимі? повільно і врятувати вас, навіть кодування.
ви можете переписати форсунок навіть після, а рада, якщо ви можете мати magpro сша, то в режимі? повільно і врятувати вас, навіть кодування.
я на ford використовую режим? повільно, і я ніколи не зраджував
спасибі всім.....зараз у мене тільки mpps і bmn......як можна comprorero' mgpro ,але kess vabbene ж....