Прагляд Поўнай Версіі : інфармацыя..
прывітанне, як назва я б яшчэ інфармацыі ..... я магу чытаць з mppsv12.....ford 1.6....90cv 2009 год для наступнага выключэння fap
cicciogsr
08-10-2012, 13:14
mpps не v? так добра, каб пісаць на ford шмат разоў гэта стварае праблемы,
mpps не v? так добра, каб пісаць на ford шмат разоў гэта стварае праблемы,
вядома лепш magpro-й? стабільны
lumaracing
08-10-2012, 14:49
добры дзень, я чытаць ford fiesta 1.4 tdci 68cv і 1.6 90cv з magpro,чытаецца, і напісана добра!!
msport (exil77grande)
08-10-2012, 17:20
прывітанне, як назва я б яшчэ інфармацыі ..... я магу чытаць з mppsv12.....ford 1.6....90cv 2009 год для наступнага выключэння fap
тады на 110cv есць рызыка страціць кадаваньне фарсунак, а на 90 л. з., не павінны мець ніякіх праблем,але вы можаце пакуль паспрабаваць чытання.
таму праблема, дзе нараджаецца для чытання або запісы.....калі есць рызыкі, я ў bdm.....адзін curiosity ў выпадку, калі на 110cv, што дзеянні c'? каб не страціць кадаваньне фарсунак......я не мог кадзіраваць іх у далейшым.....
калі вы можаце прачытаць яе ў bdm.. ? заўседы лепш..
калі вы хочаце, каб прачытаць яе ў паслядоўны.. вы заўседы можаце перапісаць коды фарсунак падчас
вы можаце перапісаць фарсунак нават пасля, а савет, калі вы можаце мець magpro зша, то ў рэжыме? павольна і выратаваць вас, нават кадаваньне.
вы можаце перапісаць фарсунак нават пасля, а савет, калі вы можаце мець magpro зша, то ў рэжыме? павольна і выратаваць вас, нават кадаваньне.
я на ford выкарыстоўваю рэжым? павольна, і я ніколі не змяняў
дзякуй усім .....зараз у мяне толькі mpps і bmn......як можна comprorero' mgpro ,але kess vabbene ж....