КПК

Перегляд Повної Версії : Налічує км fiat 500

luchetto19
Доброго ранку, хлопці, я сподіваюся, що ви можете мені допомогти... у мене є друг, який змінив налічує км на fiat 500, і тепер км все блимають sepete якщо що треба перекодувати-то?

gabrilupo
потрібно зробити вирівнювання спробуйте з діагнозом, як fiat ecu scan або леонардо... хоча вони також роблять інші діагнози

ртс
Точне вирівнювання слід вирішити все,...texa, а також робить

carlo abarth
зробіть alliniamento проксі-сервер і назад все ок!!

luchetto19
Я як fiat ecu scan і delphi зараз я наведу автомобіль, і ми сподіваємося вирішити...

carlo abarth
він вирішує на 100%, заспокойся!!!!

egs
Так, я згоден, тільки проблема, це відбувається при зміні будь-якого ебу, тому що змінюється код розпізнавання з бортового комп'ютера.

giuseppe89
У мене така ж проблема на 147 2001 року, в якій власник встановив панель приладів версії після,l вирівнювання не буде виконано,якщо втрачає його, а не приймає процедуру...довелося когось? Як у вас вирішена?

egs
Можуть бути різноманіття в ****llo hw, а потім змінити зв'язку can. У будь-якому випадку, упевнений, що призначення двох метрів були рівні?

giuseppe89
Чесно кажучи, не знаю, відповідати, тому що l' авто і мого друга, всім відомо, що він прийшов до мене в майстерню для юстування, маючи montanto він сам картина, проте, не було...а потім, коли він зібрав його дії вдалося без проблем...я не можу так порівнювати.я намагаюся, як можна раніше, щоб farmeli привести обидва в розібраному вигляді і може бути, дати йому подивитися.привіт спасибі, я буду тримати вас в курсі

albertoS4
Привіт, хто-небудь є ідея, як змінити (якщо це можна зробити) contakm для fiat 500 МДЖ?

leo_sg
у мене була аналогічна проблема на 147, здавалося, що картина не говорилося в ЛІНІЇ CAN, змінили картину, все ок

пристрасть двигунів

albertoS4
тому я повинен змінити їх entarmbi боку, чи не так?

пристрасть двигунів

albertoS4
цілком можливо, бд?

albertoS4
дякую за інформацію.. я не знаю, як відповісти взаємністю ...в тому сенсі, що у цьому форумі у вас є значний досвід, і я не знаю, як допомогти

albertoS4
кошти порадити? або посилання, де можна отримати від мене інфо не засмічуючи форум з основною info...

albertoS4
у мене ELM327 3.15, ви можете щось зробити з цим?

todos
Ви можете використовувати як інтерфейс, придбавши soft fiat multiscan!!

leo_sg
у мене ELM327 3.15, ви можете щось зробити з цим?
з цим, однак, ви не можете зробити ці зміни

albertoS4
з що я можу mod км? якщо не з ELM327 , мені потрібен інший інтерфейс?

Fabiodegliangeli
Також з brainbee St 9000 ви можете зробити вирівнювання безконтактними ?

albertoS4
я б не купити дорогі системи мультибрендова, ви знаєте якийсь спосіб, зробити у школі?

leo_sg
пошук на форумі, знайдеш щось.
я не знаю, якщо я можу сказати імена програмного забезпечення для регулювання