Прагляд Поўнай Версіі : Налічвае < fiat 500
Добрай раніцы, хлопцы, я спадзяюся, што вы можаце мне дапамагчы... у мяне есць сябар, які змяніў разлічвае кіламетраў на fiat 500, і цяпер км ўсе міргаюць sepete калі там трэба перакадаваць-то?
трэба зрабіць выраўноўванне паспрабуйце з дыягназам, як fiat ecu scan ці леанарда... нават, калі яны таксама робяць іншыя дыягназы
Дакладнае выраўноўванне варта выправіць усе...а таксама texa робіць
зрабіце alliniamento проксі-сервера і назад усе ок!!
Я як fiat ecu scan і delphi цяпер я прынесці аўтамабіль, і мы спадзяемся вырашыць...
ен вырашае на 100% вы ціхі!!!!
Ды я згодны, толькі, што праблема, адбываецца пры змене любога эбу, таму што змяняецца код распазнавання з бартавога кампутара.
У мяне такая ж праблема на 147 2001 года, у якой ўладальнік усталяваў у панэль інструментаў-версіі праз,l выраўноўванне не атрымаецца,калі губляе яго, замест таго, прымае дзеянні,...здарылася з кім-то? Як у вас вырашаны?
Могуць быць адрозненні ў ****llo hw і затым змяніць зносіны can. У любым выпадку, вы ўпэўненыя, што распиновка з двух карцін былі роўныя?
Шчыра кажучы, не ведаю, што вам адказаць, таму што на машыне і мой сябар, усім вядома, што прыйшоў да мяне ў майстэрню для выраўноўвання маючы montanto ен жа карціну, але там не было ў бок...а потым, калі ен сабраў яго дзеянні, атрымалася без праблем...я не магу так параўноўваць.я стараюся як мага раней, каб farmeli прынесці абодва ў разабраным выглядзе і можа быць, даць яму паглядзець.прывітанне дзякуй, я буду трымаць вас у курсе
Прывітанне, хто-небудзь есць ідэя, як змяніць (калі гэта можна зрабіць) contakm для fiat 500 МДЖ?
у мяне была аналагічная праблема на 147, здавалася, што карціна не гаварылася ў ЛІНІІ CAN, змянілі карціну, усе ок
таму я павінен змяніць іх entarmbi боку, ці не так?
дзякуй за інфармацыю.. я не ведаю, як адказаць узаемнасцю ...у тым сэнсе, што ў гэтым форуме ў вас есць значны вопыт, і я не ведаю, як дапамагчы
сродкі параіць? або спасылка, дзе можна атрымаць ад мяне інфа не засмечваючы форум з асноўнай info...
у мяне ELM327 3.15 ў, вы можаце што-нешта зрабіць з гэтым?
Вы можаце выкарыстоўваць як інтэрфейс, набыўшы soft fiat multiscan!!
у мяне ELM327 3.15 ў, вы можаце што-нешта зрабіць з гэтым?
з гэтым, аднак, вы не можаце зрабіць гэтыя змены
з што я магу mod км? калі не з ELM327 , мне патрэбен іншы інтэрфейс?
Таксама з brainbee St 9000 вы можаце зрабіць выраўноўванне бескантактавымі ?
я б не купіць дарагія сістэмы мультибрендовая, вы ведаеце які-небудзь спосаб, каб зрабіць у школе?
пошук на форуме, знойдзеш што-то.
я не ведаю, калі я магу сказаць імены праграмнага забеспячэння для рэгулявання