Прагляд Поўнай Версіі : рэкамендую карту 147 1.9 jtd 115
Усім прывітанне.
я спрабую змяніць карту мая альфа 147, каб зрабіць яго больш прадукцыйным нізкія,таму я хацеў бы мець больш здымкі без шкоды для ні ў частцы механікі і электронікі, і без выключэння сістэмы рэцыркуляцыі ог.Увогуле, карту soft.Для рэдагавання я ўзяў кій, трохі навін aprese на форумах і карты, загружаныя з 156 з такім жа рухавіком маей,што, чым арыгінал быў зменены.
Чакаю саветаў
есць месца і карту 156, з якога я ўзяў кій, і я быў бы рады, калі вы дасце мне свае меркаванне на гэта.
і, нарэшце, месца мае зыходны і адрэдагаваны.
файлы, адпраўленыя з'яўляюцца: 335_436.ori (вызваляецца ад 156, які, здаецца, з папраўкамі)
alfa 147 врі (арыгінальнай карце маей 147)
147 крок 156 mod (карта 147 зменены)
дзякуй
спадзяюся, што вы жартуеце, вы скапіявалі карты прама на вашым родным , але не супадаюць, у вас выгляд у 2D мод.?
тады няхай той, 156, які будзе зменены, але гэта не вельмі добра, кампаненты з вашай і адрэдагуйце, але спачатку вы павінны зразумець, што вы робіце і як вы гэта робіце.
я згодны з ugoboss.............калі вы хочаце, мы можам зрабіць яго
спадзяюся, што вы жартуеце, вы скапіявалі карты прама на вашым родным , але не супадаюць, у вас выгляд у 2D мод.?
тады няхай той, 156, які будзе зменены, але гэта не вельмі добра, кампаненты з вашай і адрэдагуйце, але спачатку вы павінны зразумець, што вы робіце і як вы гэта робіце.
Добры вечар і дзякуй за цікавасць.
Я не хацеў бы, што быў няправы, калі я прыклаў файлы, так як я зрабіла тэст, капіюючы крокам з аднаго канца карты ў іншы., але я не павінен быў размясціць яго так, як я зразумеў, можна мець мала сэнсу. я перарабіў узяўшы ўсе, ад 156.Пасля riverifico, калі ўжо не пойдзе, вельмі добра, сурка з нуля, ад майго арыгінала.што вы параіце мне? Пачала з асноўных картах, каб зразумець што-то?
вы mr.shadow пачынаецца з нуля, з ВАШАГА файла,пачынаецца з карты асноўных і ідзем далей, і ў выпадку, калі не атрымоўваецца, пытайся.............. паштовы hw sw
вы mr.shadow пачынаецца з нуля, з ВАШАГА файла,пачынаецца з карты асноўных і ідзем далей, і ў выпадку, калі не атрымоўваецца, пытайся.............. паштовы hw sw
прывітанне
дадзеныя карты загружана з'яўляюцца:
hd:0281010332
sw:1037351962
я паспрабаваў змяніць толькі карты асноўных
-карту пароў ін'екцыі parzializato
-узбагачэнне пры паскарэнні
-абмежавальнік копія
месца, мод-файлы,дайце мне ведаць
прывітанне
дадзеныя карты загружана з'яўляюцца:
hd:0281010332
sw:1037351962
я паспрабаваў змяніць толькі карты асноўных
-карту пароў ін'екцыі parzializato
-узбагачэнне пры паскарэнні
-абмежавальнік копія
месца, мод-файлы,дайце мне ведаць
я сабраў у таблічны; я спрабую зразумець, у 2d; пры выбары (напрыклад, ўпырску,2d адкрывае мне графіка ,адрас, якія я чытаю, унізе, павінна быць ўласціва карту выбар? што мяне ўяўляюць абсцыс і ардынат? як я павінен працаваць, каб лепш аптымізаваць? не легка зразумець ;
Напрыклад, вось гэтая карта ў таблічнай
і ў чым сэнс? як я павінен змяніць?
у tabellere increento у залежнасці ад нагрузкі і абаротаў рухавіка,але ў 2d?
я не патлумачыў, добра, - я працаваў у таблічнай,але потым правяраючы ў 2d не зусім ясна
тое, на малюнку, не з'яўляецца абмежаваннем крутоўнага моманту,нрс заключаецца ў тым, дзе стаіць стрэлка, то таблічны з'яўляецца правільным.часткі, адкрыўшы 2d-і першая карта " - гэта сістэмы рэцыркуляцыі ог (савет) калі яе закрыць, у вас менш верагоднасць засмечвання і больш паветра "свежыя" я заплюшчваю "linearizzandola".
Я не разумею, што вы хочаце ад зялены круг?
у 2D-карта прызнай сіняй стрэлкай...
я скажу вам, як я паступаў;
я адкрыў карту крычы,я змяніць у таблічнай і захоўваецца.
Пасля таго, як я зноў адкрыў карту, і я пайшоў, каб адкрыць карту абмежавальнік ,якая адлюстроўваецца ў рэжыме табліцы.я націснуў, потым у 2d ,(як на малюнку),таму я хацеў бы ведаць адрас 07886C адпавядае нрс? я бачу практычна адзін пік,як мне варта гэта разумець?? у выпадку, калі я захачу зачыніць egr, у tabellere як паступіць і ў 2d?
вы адрас дакладны,гэта не пік, але крывую, дзе есць восі, якія адпавядаюць абаротаў і нагрузкі.
для l' egr я заплюшчваю "linearizzandola", т. е. я стаўлю максімальны, якія накладаюцца карту (у вашым выпадку, 183), а затым адкрыць у 2d і кантраляваць усе і паглядзець, ці есць шыпы ці пустыя. адразу пасля есць карта датчык выдатку паветра 072348, што калі вы хочаце карту, soft і вы не спецыяліст, не чапай яе,тады ўсе астатнія..................
вы адрас дакладны,гэта не пік, але крывую, дзе есць восі, якія адпавядаюць абаротаў і нагрузкі.
для l' egr я заплюшчваю "linearizzandola", т. е. я стаўлю максімальны, якія накладаюцца карту (у вашым выпадку, 183), а затым адкрыць у 2d і кантраляваць усе і паглядзець, ці есць шыпы ці пустыя. адразу пасля есць карта датчык выдатку паветра 072348, што калі вы хочаце карту, soft і вы не спецыяліст, не чапай яе,тады ўсе астатнія..................
мне не зразумела адно,тое, што павінна быць у egr,на ecm2000 называе "фаза ўпырску? ці ecm (драйверы, праграмы) як гэта называецца???
Заўтра я хачу паспрабаваць заткнуць фізічна egr з ліст....здаецца, што робіць больш...
я даведаўся, што фаза ўпырску на ecm адпавядае клапан egr, у маей карце, я быў, як значэнне max 194,але на 2d я тады "прыступкі" у рэшце рэшт,я вырашыў прывесці ўсе значэння 183.
правільна?
я хацеў даведацца, як бы хто адкрыў пост і хто ен пазней прайграная ў нас быў дэлікатэс зрабіць гэта, чым мы тут у раздзеле "правілы" mahhh..........у любым выпадку перанесці яго ў раздзел для пачаткоўцаў.
я зразумеў, учора ўвечары ў знайсці абмеркаванне, што не было ў правільным раздзеле,але я не даў ей вага, у наступны раз я зраблю гэта.
я не заўважыў, каб ен адправіў у неналежным месцы....
але цяпер была перамешчаная ў абмеркаванне?
не адказвае мне, больш ніхто?? help me!
я хацеў бы ведаць, як ідзе карта размешчана, калі як карту soft можа ісці , калі я атрымліваю некаторыя паляпшэнні ў ****llo прадукцыйнасць, і калі няма, то што і як я павінен змяніць у далейшым....
Дзякуй
карту. я не магу гэта праверыць,але, нягледзячы scopiazzare тут і карты,на іншы "розныя",не больш, і гэта ўжо вам патлумачылі
Апошнюю карту я зменены я,я ўзяў кій, але не капіюецца.калі б я мог кантраляваць карту. табе б не заўважыў.калі можна, не адказвайце так, каб зрабіць што-то,не даць ніякай савет або страляць фраз.Давайце быць канструктыўнымі.дзякуй
я не бачу чаму вы павінны гнеў так з frenk85, не можа праверыць, ці файлы, вы сказалі тое, што ен здагадаўся, ад мой адказ, хутчэй за ўсе, у любым выпадку ваша змена, а не так добра, у вас зменены толькі абмежавальнік і педаль і дрэнна, не проста, каб адчуць адрозненні, няма сэнсу глядзець іншыя файлы, і зрабіць аналагічныя змены, не ведаючы, што вы робіце".
p.s. не ведаю, калі гэта адказ канструктыўнай, але я не ведаю, што яшчэ табе сказаць.
я не бачу чаму вы павінны гнеў так з frenk85, не можа праверыць, ці файлы, вы сказалі тое, што ен здагадаўся, ад мой адказ, хутчэй за ўсе, у любым выпадку ваша змена, а не так добра, у вас зменены толькі абмежавальнік і педаль і дрэнна, не проста, каб адчуць адрозненні, няма сэнсу глядзець іншыя файлы, і зрабіць аналагічныя змены, не ведаючы, што вы робіце".
p.s. не ведаю, калі гэта адказ канструктыўнай, але я не ведаю, што яшчэ табе сказаць.
Добры дзень,прабачце за тон, не затрымлівала, я спадзяваўся ўбачыць парады...змены, на самай справе я зрабіў, узяўшы інфармацыю з інтэрнэту. Я scopuazzato толькі першы, які я паставіў у пачатку вось, іншыя, як я ўжо казаў, - я зменены, дзякуючы інфармацыі, узяў на ******.а ўсе вушы пра тое, што змяніць і чаму
парады...............не здаецца, што вам не былі дадзены.....канструктыўныя, так і мы!! ты?!? калі вы хочаце карту-ніякіх праблем табе, я раблю так, вы па-ранейшаму будзеце scopiazzare калі вы хочаце даведацца, СУПАСТАВІЦЬ,зразумець, з крокам,улавіць абмежавальнікі etc-іншае
я табе даў падказку,часткі ад першай карце, што гэта egr, пракруціць ўніз для прагляду іншых
то сістэмы рэцыркуляцыі ог я ўжо зменены, і, акрамя таго, я змяніў на педаль, абмежавальнік крутоўнага моманту.
Для costrutivo я маю на ўвазе, што гэта бескарысна, скажыце мне "вы змянілі, толькі абмежавальнік і педаль і дрэнна" скажы мне, дзе няправільна і чаму. Так вы не даведаецеся нічога..
Ен уяўляў сабе, як я, што б не карта зроблена добра,але, па крайняй меры, ведаць, як, чаму....
А калі яшчэ ніхто не зрабіў прапановы ,для тых, хто не ведае, што такое прапанова яму я памятаю, гэта савет, калі мне кажуць, гэта няправільна, па гэтай прычыне,я б зрабіў так.....гэта савет. А калі есць праблемы, не думаю, што гэта дух форуму; калі вы не маеце інфармацыі costrutive і карысна даведацца ,сябры, як раней, і я магу нават зачыніць вось (спадзяюся, гэта магчыма!)
Дзякуй за ўвагу!
змена педалі і ldc не прыносіць магутнасць,коратка рухавіка развіваць магутнасць трэба заграбаць, чым больш паветра і паліва, можаце,таму я вам параіў пачаць з іх.змяненне нрс кожны з іх мае свае метады,можна линеаризовать крывую, паставіўшы аднаго значэння ў табліцах (напрыклад, 500) ад 1000 да 5200, або адкрыўшы 2d-змяніць працэнт,усталяваны ў працэнтах,націсніце на карту, dim.патрэбнае,дадаць і захаваць.для педалі замест гэтага неабходна змяніць крывыя.часткі трэцяй крывой і пачынаецца яе паступовага павелічэння, як вы ідзяце наперад.калі вы жадаеце што-то больш, на высокіх абарачэннях трэба "аднавіць" апошні выгіб давайце не спыняецца да 4500
прывітанне frenk85,дзякуй за час, dedicatomi і тлумачэнне...
тады нрс магу змяніць яго толькі ў табліцы,калі я адкрываю спачатку ў табліцы, а затым у 2d,я не ведаю, калі на самай справе і ў гэтай карце.я лічу, пачынаецца там, дзе есць першы паварот, але я не ведаю, дзе яна сканчаецца.
на восях, што я? абаротаў рухавіка і нагрузкі?
сапраўды compicato.Вы можа рабіць добрую працу нават у рэжыме табліцы? калі ўжо я захачу вярнуцца ў 2d, як я разумею, што ен крывой, што я шукаю?
Я спрабаваў потым шукаць у 2d педаль.....калі я стаўлю непасрэдна ў 2d, як я разумею, трэцяя крывая?? калі scorro на graffico,першая частка прамой лініі да адрас, дзе пачынаецца крывая....але карта толькі гэтай крывой?
вы памыляецеся прагляду, яго трэба глядзець і 16 біт, і вы 2d, роўным 8 біт, педаль пачынаецца ад 0794E2 і заканчваецца 079540.
пасля таго, як наладзіў дысплей,нрс з'яўляецца:07886c-078890 педаль сказаў, ugoboss вы прымацаваныя.
цяпер адкрыйце 2d - "фаза ўпырску"(egr), што ўжо змянілася, і правядзіце,у вас есць карта, датчык выдатку паветра, што пакінем так, як есць, і прыходзіць ін'екцыі parzializzato (map1) (boostxrpm) да all адрас 072512 да 072526 і трасіроўкі лініі(ўяўнай) dim 11 усталяваны працэнт, напрыклад 10% і крокам.гэта вы робіце для ўсіх наступных крывых,пацвердзіце змены, затым вяртаецца ў таблічнай націсніце файл,захаваць карту крокам.затым адкрыць іншую карту (map2)націсніце ўсе файлы,загружае карту.націсніце крокам, які вы захавалі раней і пацвердзіце.з гэтым вы змянілі, розныя карты часу ўпырску (не блытаць з колькасць дызельнага паліва ўпырскваецца.
прывітанне ўсім,на жаль, я быў у стане толькі некалькі дзен назад, паклаў руку на карту....
У мяне есць вялікія праблемы пры працы ў 2d,з ecm2000 прымушае мяне бачыць 2d-карты выбар, але і прымушае мяне рабіць esattaente тое, што прымушае мяне рабіць у таблічнай...
тады я не разумею карты, пасля якога вы спасылаліся,відаць, што драйвер, які выкарыстоўваю, мне не прызнае, даючы яму імя, як і ўсе іншыя...
я perchiò думаў, што лепш даведацца цяпер, у таблічнай і пасля таго як вы ачысцілі некаторыя іншыя метады выкарыстання, магчыма, я магу паспрабаваць у 2d....
у сутнасці, я ўнес змены ў асноўных картах і проста...але, каб мець нейкі вынік, як мне?
і тады я паспрабаваў impostasto, і затым націснуўшы на кнопку працэнт, але не змяняе нічога
У 2d трэба націснуць кнопку справа на адрас пачатку і канца зоны рэдагавання. Вы павінны праверыць, ці менавіта 2 зяленыя лініі, якія абмяжоўваюць выбар. Калі змяніць толькі адзін біт, вы атрымаеце толькі адну лінію. У уверсе справа бачыце 2 поля выбару з адрасамі адабраных. Зроблена гэта з клавіш + і - або pg + і pg - змене значэнняў параметраў