Прагляд Поўнай Версіі : прызнаць эбу bosch
Добры дзень, мне патрэбен ваш савет, таму што я не разумею, як ідэнтыфікаваць розныя тыпы блокаў кіравання bosch напрыклад edc15 або edc16, таму што, на жаль, не так, як марелли, што напісана вышэй, 6f3, або іншае. Напрыклад, на днях мне трэба было зрабіць дыягностыку хутка да stilo 1.9 120cv і іх, калі я ўвайшоў у multiecuscan я павінен быў выбраць паміж edc15 або edc16, і я ўвайшоў у паніку, і не ведаў, што выбраць!! Потым, на шчасце, я ўспомніў, што на гэтай машыне былі адзін edc16.. мала рэчаў, што я страціў 2minuti, каб зрабіць тэст, калі дыягназ я ўваходзіў з edc15 або edc16 але так, каб асабістая культура есць спосаб адрозніць? напрыклад, ініцыялы кодаў або чаго-небудзь падобнага? Ці ен павінен разважаць з годам машыны і рэзюмэ, арыгінальныя?
Прывітанне Андрэй, я новы на форуме, і мне было цікава так жа, што...я лічу, што для рук, блок кіравання, адзін croma 1.9 mjt, што павінна быць на edc 16, але не маюць аўтамабіля, каб зрабіць дыягностыку як я магу вызначыць яго? Няма нікога, хто нам дапаможа?
гэта fiat croma 1.9, колькі рэзюмэ? мы можам паспрабаваць, калі мае эмпірычнае правіла працуе, а затым мы шукаем коды, якія ў вас есць на эбу онлайн, і паглядзім, калі corrirsonde тып эбу
Калі я правільна памятаю, было croma 1.9 mjt 120 коней, аднак, яны правялі час, і я не ўпэўнены ў гэтым,цяпер вы trascrivo код Bosch, што там далей. Павінна быць, гэта 0 281 012 961
ок, тады будучы 120cv лічу, edc16... цяпер я спрабую сек, трохі ў сеткі з кодам, які ты мне даў, і мы бачым, што з'яўляецца
Правіла для гэтага ecu працаваў.. мы ўбачым, калі іншыя прытрымліваюцца гэтага прапановы
андрэй, што правіла вы выкарыстоўвалі?
гэта досыць просты і, здавалася б па-дурному, але калі ты робіш усе " рухавік fiat пад 115cv у тым ліку 1.9jtd115 горны edc15 а ўсіх рухавікоў, дызельнае паліва мяркуецца, ад 120 140 0 150cv горны edc16. Цяпер я не ведаю, калі пытанне можа быць аналагічным і для іншых аўтавытворцаў, улічваючы, што ў часткі нейкі новы мэрсэдэс я не закрануў яшчэ, што fiat
Добры дзень, калі вы хочаце ўбачыць ecu bosch вы можаце зайсці на сайт bosch-automotive-catalog і, увеўшы код, які знаходзіцеся на ecu або паказваючы на тое, што аўтамабіль вам ўзыходзіць да эбу....тэст
калі вы размесціце код bosch 0281...і г. д і ідзіце вы ****** вы вельмі палягчае пошук!!!
ах, добра!! аднак спосаб іх распазнаць, так на выгляд скажам, што не існуе!
візуальна кажучы, цяжка распазнаць, у edc15 edc16 есць істотныя адрозненні эстэтычных, але есць таксама edc15 дакладна так жа, як і edc16, у той час як сярод edc16 і edc17 практычна роўныя, хоць некаторыя кажуць, што edc17 больш за малых памераў, але адзіны спосаб праверыць, з дапамогай нумару hw і sw.
у edc15 і зроблены каркас з бляхі, сказаў maccaronicamente..а 16 і зробленыя з алюмінія, як mjet!!!
у edc15 і зроблены каркас з бляхі, сказаў maccaronicamente..а 16 і зробленыя з алюмінія, як mjet!!!
есць і тыпу мантуецца на фургон renault, які супадае з edc16, а таксама мае ўчасткі bdm, але не падключаецца, нават шмат разоў, спальвае яго connettendola, я бачу, і аднавіць некаторыя фатаграфіі, якія я зрабіў і тады табе месца.
А затым, каб даведацца яе, калі я чытаю і раблю пошук дадзеных з дапамогай galletto рызыкі і спаліце? Магчыма, што не есць хуткі і бяспечны спосаб, каб адрозніць іх?
з інтэрнэт-пошук кода, вы павінны знайсці яго, праўда?
А затым, каб даведацца яе, калі я чытаю і раблю пошук дадзеных з дапамогай galletto рызыкі і спаліце? Магчыма, што не есць хуткі і бяспечны спосаб, каб адрозніць іх?
вы робіце трохі блытаніны, я напісаў, што гэтай канкрэтнай edc15, калі чытаць па bdm можна спаліць, усе астатнія, калі перайсці на чытанне ў паслядоўны з пратаколам, няправільна, не сгорите, так што не табе закон, адзіны бяспечны спосаб застаецца чытаць ліку і праверыць у базе дадзеных bosch, і тады вялікі вопыт, што трэба, і заўседы дапамагае.
ugo гэтым і moska белы!!!
Я зразумеў...так што я цяпер падымаецца новы пытанне,Я атрымаў новы блок кіравання, які мантуецца на 156 1.9 jtd 105 коней, а затым першую серыю і, адпаведна, edc15 правільна? Я адкрыта, таму што я хацеў выкарыстоўваць яго як пагрузчык, можа быць, scodificandola, каб яго можна было паспрабаваць на аўтамабіль, некалькі сяброў, і я заўважыў, што не мае кантактаў bdm як, напрыклад, croma, аб якіх я казаў раней, але калі я правільна памятаю, толькі 8 кантактаў,а затым, не маючы пад рукой не маю ўпэўненасці, але мне было цікава, калі для bdm, я павінен злучыцца і ў гэтым выпадку якая схема падлучэння.загадзя дзякую ўсіх
ugo гэтым і moska белы!!!
hahahahahahahah ведаю, але ў мяне гэта адбылося, а потым болю.
Я зразумеў...так што я цяпер падымаецца новы пытанне,Я атрымаў новы блок кіравання, які мантуецца на 156 1.9 jtd 105 коней, а затым першую серыю і, адпаведна, edc15 правільна? Я адкрыта, таму што я хацеў выкарыстоўваць яго як пагрузчык, можа быць, scodificandola, каб яго можна было паспрабаваць на аўтамабіль, некалькі сяброў, і я заўважыў, што не мае кантактаў bdm як, напрыклад, croma, аб якіх я казаў раней, але калі я правільна памятаю, толькі 8 кантактаў,а затым, не маючы пад рукой не маю ўпэўненасці, але мне было цікава, калі для bdm, я павінен злучыцца і ў гэтым выпадку якая схема падлучэння.загадзя дзякую ўсіх
у edc15 не мае порт BDM, для scodifica націснуць на flash.
Выбачайце, калі я настойваю, але не ведаючы, ne шмат што можа растлумачыць лепш? Flash вы маеце на ўвазе чып? Што мне трэба зрабіць гэта, размаўляючы абсталявання і праграмнага забеспячэння? Я хацеў бы выкарыстаць qst эбу, як свінкі, але, не маючы аўтамабіля, я хацеў бы зрабіць яго no code
няма досведу працы з гэтым тыпам эбу, але калі я не зразумеў, ты абавязаны перапісаць flash (я называю гэта eeprom, але часам блытаць трохі) вашай edc15 з праграмістам, тыпу упа ці падобныя... пошук у вашым родным эбу чып з кодам 5p08c3 або 95p08 больш верагодна, я думаю, што вы знойдзеце другі, але я іду да памяці, а затым правярае, абодва кода
няма досведу працы з гэтым тыпам эбу, але калі я не зразумеў, ты абавязаны перапісаць flash (я называю гэта eeprom, але часам блытаць трохі) вашай edc15 з праграмістам, тыпу упа ці падобныя... пошук у вашым родным эбу чып з кодам 5p08c3 або 95p08 больш верагодна, я думаю, што вы знойдзеце другі, але я іду да памяці, а затым правярае, абодва кода
я магу выправіць пачатковыя памылкі прыйшлося ад стомленасці, прабачце. У мяне няма вопыту*
І дадам, што ваш edc15 яго трэба чытаць у boot mode і, магчыма, вы зможаце scodificarla таксама праз boot mode, але я не ўпэўнены! калі прачытаў ecu, пазначыць у дадатак да чытання ўсей ecu таксама толькі чытанне eeprom, можа быць, вы можаце scodificarla нават так без отпаяйте і прылітаваць.
Добры дзень, я толькі што праверыў на кані, і ў boot mode не дае мне ніякай інфармацыі, як падключыцца да эбу...хто-то мае схему, і ведаеце, мне, як паступіць? Я інструкцыя загрузкі толькі для блокаў кіравання бензінавымі Fiat group і іншыя, якія я не памятаю... help!
для таго, каб вам дапамагчы вы павінны мне даць вам некаторую інфармацыю... я ведаю, што сказаць, што edc15? раблю пошук на сайце, які быў дадзены нам варта паспець усе выдатна
калі вы хочаце чытаць яе на лаўцы, dissaldi у e2prom і тады вы можаце прачытаць scodificare і перапісаць спакойна, а затым яго выкарыстання.
З сайта Bosch кажа мне, што гэта EDC 15C7-2.16 .вы не можаце нічога рабіць без отпаяйте Eprom?
у файл я гэты і іншы.. звярніце ўвагу somilianze з вашага ecu? пазней, калі я прыязджаю дадому, cercerò лепш
Я новы карыстальнік, і я не магу загрузіць фота,пасля ne шукаю ў інтэрнэце, і я пастаўлю спасылку, ок? Але да 80-х паведамленняў, я не магу нічога ўбачыць?
Спадзяюся, хто-небудзь, растлумачце мне, як прачытаць яе ў boot mode або ва ўсякім выпадку да школы... (я на кані, v54) дзякуй усім
Няма, што, скажыце мне, калі я магу чытаць яго далей ці не да школы, так як я толькі гэтай і іншы, каб зрабіць практыку?
пачынае адкрыць.. скрынка ecu не кажа нам нічога.. паглядзіце на кампаненты, якія ў вас есць і давайце паглядзім, як можна працаваць! чытанне можна зрабіць, безумоўна. Потым убачыў, што вы не можаце загрузіць файл, праверце, калі ласка, вобразы boot mode пеўня павінны быць у edc15
Andrea1 л я прыему і эбу і як я сказаў раней, я знайшоў кантакты з некалькіх adc16 ад каляровасці і, калі я правільна памятаю, кантакты ў гэтай edc15 толькі 8.каб, калі гэта тычыцца певень у bdm edc15 я не знайшоў нічога,тым больш я не знайшоў надпісы аб тым жа ў раздзеле boot mode-дэль гала. Тады, паўтараю, яны на самых ранніх відаў зброі, і я не хацеў бы, але не знайсці іх...калі, можа быць, хто-то можа праверыць-буду вельмі стане.можа быць, не называе edc 15, але паказана на пеўня? Заўтра з КАМПУТАРА паставіў фота эбу ўнутры.
калі не чытаць паведамленні, гэта бескарысна, па-ранейшаму, як я пісаў у паведамленне 22 edc15 не мае порт BDM, не мае смол зносін, забыліся пра BDM на гэтай ecu, зрабіць працу чыста, dissalda у e2prom на баку ніжэй (гэта займае 3 секунды), а потым вы можаце чытаць пісаць і выкарыстоўваць, як вы хочаце.
ugoboss, каб рабіць тое, што вы кажаце, што патрэбен программатор тыпу willem правільна?
але калі устаноўленая на аўтамабілі edc15 вы можаце чытаць і пісаць без праблем, правільна?
Ugoboss я заўседы чытаў усе паведамленні, і дзякую вас і ўсіх іншых, якія спрабуюць дапамагчы мне,і толькі, што, чытаючы паведамленне Andrea1 я думаў ці, можа быць, я спадзяваўся, што вы якім-небудзь чынам прачытаць яго без неабходнасці отпаяйте Eprom. Дадам, што яшчэ не маеце чыгуначнага звараныя і, такім чынам, як я разумею, досыць складана, як аперацыя.я яшчэ раз дзякую вас і, як толькі я магу купіць, стану, як вы прапанавалі.
ugoboss, каб рабіць тое, што вы кажаце, што патрэбен программатор тыпу willem правільна?
але калі устаноўленая на аўтамабілі edc15 вы можаце чытаць і пісаць без праблем, правільна?
няма трэба не праграміст, вазьмі і затым вы можаце прачытаць яго і запісаць яе ў школе, таму што гэта e2prom, якая блакуе на лічыльнік , калі ен у машыне ж у вас няма праблем, таму што распазнаецца код, праграміст трэба, калі вы хочаце перапраграмаваць e2prom, каб зрабіць яе цнатлівай, але калі вы хочаце, каб зрабіць на flash.
Ugoboss я заўседы чытаў усе паведамленні, і дзякую вас і ўсіх іншых, якія спрабуюць дапамагчы мне,і толькі, што, чытаючы паведамленне Andrea1 я думаў ці, можа быць, я спадзяваўся, што вы якім-небудзь чынам прачытаць яго без неабходнасці отпаяйте Eprom. Дадам, што яшчэ не маеце чыгуначнага звараныя і, такім чынам, як я разумею, досыць складана, як аперацыя.я яшчэ раз дзякую вас і, як толькі я магу купіць, стану, як вы прапанавалі.
многія кажуць, што, паклаўшы яго ў boot вы можаце яго чытаць, я ніколі там не атрымалася, і, шчыра кажучы, я спачатку отпаяйте, у любым выпадку, калі вы хочаце, я даю вам пін-коды на грэбень, каб паспрабаваць, пін 1-маса, кантакт 4 і 58 харчавання, pin 48 Kline, затым пакладзеце масу на пін № 24 на флэш-прадукты харчавання эбу чакайце 2 секунды і потым здымі масу на flash, у гэтай кропцы павінны быць у бу-mode, і вы павінны чытаць яе, я паўтараю вам, я ніколі там не ўдалося.
Дзякуй за інфармацыю ugoboss сення, калі я магу, я раблю тэст, але калі нам не ўдалося вас, я сумняваюся, што гэта атрымаецца я, хе-хе.buonagiornata ўсіх!!!