Прагляд Поўнай Версіі : Чытанне obd экскурсійнае
Добры вечар усім...як вы думаеце можна зрабіць з чытання obd да школы? Так, што не зняць ecu, і толькі зыходзячы з знешніх раздымаў ...я стараўся прытрымлівацца схеме, якая есць у тэчцы pinout на galleto думаючы, што гэта тое, але паказвае l харчаванне і толькі адзін провад для k-line, але не павінна быць два? Я кажу пра magneti marelli mjd 6f3 ...я заяўляю, што сам блок кіравання я спрабаваў пад машыну, і я чытаў і пісаў у бд, таму мой інструмент працуе...у мяне есць гэтая патрэба, таму што часта даводзіцца працаваць не толькі з ecu, што мне прыносяць кліенты, і я не маю магчымасці працаваць на аўтамабілі...
Добры вечар усім...як вы думаеце можна зрабіць з чытання obd да школы? Так, што не зняць ecu, і толькі зыходзячы з знешніх раздымаў ...я стараўся прытрымлівацца схеме, якая есць у тэчцы pinout на galleto думаючы, што гэта тое, але паказвае l харчаванне і толькі адзін провад для k-line, але не павінна быць два? Я кажу пра magneti marelli mjd 6f3 ...я заяўляю, што сам блок кіравання я спрабаваў пад машыну, і я чытаў і пісаў у бд, таму мой інструмент працуе...у мяне есць гэтая патрэба, таму што часта даводзіцца працаваць не толькі з ecu, што мне прыносяць кліенты, і я не маю магчымасці працаваць на аўтамабілі...
magneti marelli mjd 6f3 я праца ў школе з BDM не маюць Загрузкі..
Калі я захачу зрабіць праз паслядоўны інтэрфейс да школы можна па-вашаму ?
Я лічу, што няма ніякіх праблем, проста знайсці lecu паміж дакументамі шчыра пасля зняцця іду bdm на гэтыя гэта бяспечней !!
лінія K мае толькі адзін провад, лінія CAN мае дзве , высокага і нізкага.
Хлопцы, прабачце, калі я іду па-за тэмы, але я пазбягаю адкрыць іншую тэму... я спрабую чытаць па bdm адзін mjd 6f3 500, але дае мне памылку, мікра-not supported, ад чаго можа залежаць? гэта першы раз, калі я спрабую прачытаць па bdm, я вынікаў усім інструкцыям, якія есць у тэчцы, але нічога, я спрабаваў выкарыстоўваць l адаптар
перш за ўсе, з тым, што чытаць, вы выдалілі супраціў? у вас на харчаванне эбу? ты заплаціў або выкарыстоўваць schedino спружыны?
Я, чытаючы з пеўнік я зняў рэзістар і на харчаванне эбу, як напісана ў дакументах пеўнік, і я зварыла ей пін-код на дзверы, bdm цяпер не выкарыстоўваю дзіма
калі вы выканалі гэтыя крокі, я ведаю, што дзве рэчы, і яны не робяць добры кантакт зварных швоў, або ваш певень не добра ў bdm, паспрабуйце зрабіць чытанне іншы аўтамабіль.
Я спрабаваў на вялікі заўседы mjd 6f3 і знаходзіцца ў бок, я паспрабаваў marelli 4af у boot mode і знаходзіцца у бок..., аднак, у bdm на marelli 6f3 і 6jf нічога
Аднак вялікае месца ў бд я зрабіў
памятаю, што некаторыя інструменты clone мелі ніякіх праблем у bdm, і яны, кампаненты, змяніць, я не магу сказаць больш, тут на форуме есць людзі, вельмі дасведчаныя на гэтыя інструменты, калі вы паглядзіце трохі вакол у абмеркаванне, і вы разумееце.
Так, я бачыў крыху вакол..***** unque прама зараз пазваню, і прадавец, і давайце паглядзім, што кажа мне
Я зрабіў гэта з V53, што з V54 стандартныя скрынкі, У якія новы з скрынкі, пластыкавыя і рэле жоўтымі зрабіць FIAT Fiorino з MJ6DF3 (не PLUS) і зрабіў у паслядоўны, як Вялікая Кропка 1300Mjet і ў BDM, выдаліўшы Супраціў, якое блакуе BDM. У BDM я прылітаваць 10 правадоў boot шукаеце pin 1 метр, выкарыстоўваецца пратакол BDM MCP55x і кланавання эбу без праблем. Зняў FAP і перапісаны ў BDM.
У так, што мы на гэтую тэму пеўнік і Марелли, для чаго патрэбен кабель OBD мужчынскі жаночы у скрынцы, пеўнік доўгай 10 см?? Дадатковае харчаванне?
Хлопцы, я ніколі не чытаў Marelli у bdm, але мне было цікава адно,супраціў зняць потым у канцы аперацыі ідзе калідор ці не? На кіраўніцтва не кажа, я думаю, будзе выдаленае, то...папраўце мяне, калі я памыляюся
Не ідзе больш ўкіданне, служыць толькі для блакавання чытання запісы з кропак загрузкі.
Гэта доказ таго, што, калі леві і rimonti ЭКЮ ў аўтамабіль, аўтамабіль.
Зачыніце ўсе, што вы зрабілі і buttala таксама, што R SMD. Служыць толькі ў якасці абароны чытання/запісу не ўпаўнаважаным
Я зрабіў гэта з V53, што з V54 стандартныя скрынкі, У якія новы з скрынкі, пластыкавыя і рэле жоўтымі зрабіць FIAT Fiorino з MJ6DF3 (не PLUS) і зрабіў у паслядоўны, як Вялікая Кропка 1300Mjet і ў BDM, выдаліўшы Супраціў, якое блакуе BDM. У BDM я прылітаваць 10 правадоў boot шукаеце pin 1 метр, выкарыстоўваецца пратакол BDM MCP55x і кланавання эбу без праблем. Зняў FAP і перапісаны ў BDM.
У так, што мы на гэтую тэму пеўнік і Марелли, для чаго патрэбен кабель OBD мужчынскі жаночы у скрынцы, пеўнік доўгай 10 см?? Дадатковае харчаванне?
Прывітанне Fabiuz,я спрабую чытаць у bdm marelli 6f3 з Gllo v 54 еўрапейскі,я зварыла дзве расчоскі ад кіраўніцтва, але ў мяне не працуе
я хацеў бы паспрабаваць, пайкі 10 нітак boot як ты fattu ты,маглі б вы ласкава растлумачыць мне, як ты гэта зрабіў?
Праблема проста ў тым, што тыя schedini не маюць рацыю.
Вазьмі тэстар, пастаў яго на тэст бесперапыннасці (што гучыць х так сказаць), пакладзеце адзін мац на пін на масу marelli і пачынае чапаць пункту BDM, усяго 2 ачкі ў масы суседзі, тыя, якія 3 і 5.
У sx 3 знайдзіце кантакт 1 (чырвоны) і пачынае так:
2 4 6 8 9
1 3 5 7 10
І не забудзьцеся выдаліць невялікую R SMD, які блакуе порт BDM.
Сілкуецца блок кіравання ад пін-кода, вылучыце BDM/JTAG MCP55xx Connect і READ!!!
Я спадзяюся, што ясна
Fabiuz
Праблема проста ў тым, што тыя schedini не маюць рацыю.
Вазьмі тэстар, пастаў яго на тэст бесперапыннасці (што гучыць х так сказаць), пакладзеце адзін мац на пін на масу marelli і пачынае чапаць пункту BDM, усяго 2 ачкі ў масы суседзі, тыя, якія 3 і 5.
У sx 3 знайдзіце кантакт 1 (чырвоны) і пачынае так:
2 4 6 8 9
1 3 5 7 10
І не забудзьцеся выдаліць невялікую R SMD, які блакуе порт BDM.
Сілкуецца блок кіравання ад пін-кода, вылучыце BDM/JTAG MCP55xx Connect і READ!!!
Я спадзяюся, што ясна
Fabiuz
Дзякуй Fabiuz,ўкладанне, якое паклала б фота падлучэння?
ты ведаеш, я яшчэ не мае рацыю, каб яе можна было спампаваць,калі гэта так,нельга як-небудзь дастаць яе для мяне?