Перегляд Повної Версії : Alfa 147 1.9 jtdm 120cv egr off
добрий день, через ecm я намагався перешкоджати роботі клапана egr на карту альфа 147 1.9 jtdm 120cv.
перед початком запису я хотів би знати, хто більш досвідчений, якщо я чинив неправильно.
заздалегідь спасибі
я додаю карту, оригінальний і змінений
egr off ok
я просто написав карту, але машина продовжує мені l помилка p0401 система, що саме помилка системи рециркуляції вихлопних газів.
ця помилка від того, що може бути викликано? котушки в короткі?
швидше за все так,але виходить у recovery?!?!
та помилка-це проблема рециркуляції газів недостатньо, повинна зникнути з ліквідацією карта дивно...я не можу подивитися ваш файл, але в цей момент, я думаю, переглянути,
я теж закрив egr, і я впевнений, і помилки, і залишився, але не турбує, не виходить у recovery і я не порізи, а потім мало хвилює
це активний або збережений l помилка?якщо тяга штекер l помилка змінюється?
це активний або збережений l помилка?якщо тяга штекер l помилка змінюється?
я спробував видалити його, але виникає відразу, це помилка активна і не в пам'яті!
я теж закрив egr, і я впевнений, і помилки, і залишився, але не турбує, не виходить у recovery і я не порізи, а потім мало хвилює
ви, я думаю, що не піде у recovery, але трохи дратує при кожному включенні.
та помилка-це проблема рециркуляції газів недостатньо, повинна зникнути з ліквідацією карта дивно...я не можу подивитися ваш файл, але в цей момент, я думаю, переглянути,
я стиснутий в ра, здається дивним, не може подивитися
Ну ви бачите, якщо машина переходить у recovery. У будь-якому випадку, якщо не recovery, а ви впевнені, що помилка як повідомили в клапан egr, зверніться в службу форуму для видалення DTC в питанні.
На датчик витрати повітря-це ОК?
Я ставлю це питання тому що я вважаю, що потоку не вистачає, повинно бути виявлено з датчик витрати повітря
для вирішення проблеми потрібно відключити DTC, тому що, як вже сказали, я би електронна частина системи egr маршрут, я там знайшов кілька разів в цьому проблема і якщо гори egr хороше з карти виключення активні ви побачите, що проблема зникне...
для вирішення проблеми потрібно відключити DTC, тому що, як вже сказали, я би електронна частина системи egr маршрут, я там знайшов кілька разів в цьому проблема і якщо гори egr хороше з карти виключення активні ви побачите, що проблема зникне...
я намагався sostiruire електроніки, але нічого, l помилка не зникне
З Титану ви можете змінювати параметри системи рециркуляції ог, але не існує функції, яка виключає DTC або помилка ( як і Dim Спорт ), якщо ви можете отримати Час FSI в хвилину, або в іншому випадку, якщо ви знаєте, рубав у dueD я поясню, як зробити
Якщо ви хочете, ви можете прислати мені файл на мій **** і тобі змінити. Я не можу завантажити вкладення, в іншому випадку я б вже зробив
З Титану ви можете змінювати параметри системи рециркуляції ог, але не існує функції, яка виключає DTC або помилка ( як і Dim Спорт ), якщо ви можете отримати Час FSI в хвилину, або в іншому випадку, якщо ви знаєте, рубав у dueD я поясню, як зробити
Зробіть не FSI
привіт михайло, у мене такий же автомобіль і я видалив, як і ви рециркуляції ог, КОД вірні, я з обтискним фланцем і відключення електроенергії на клапан, а потім я зняв dtc 0403 мені здається.. це ти відокремлена електрично і засмітитися або тільки закритою карті?
Як правило, якщо електрична частина нормально не scollego. У flangio і далі. Dtc, який дає вам, є відносно електрична частина клапана, а не те, що не правильне значення датчик витрати повітря в залежності від duty cycle egr. Нічого не відбувається і не виходить у recovery, але індикатор в межах від нервів. Але якщо у вас є edc 16 пов'язано з тим, що ви не видалили цей dtc.
Якщо електрична частина у відкриті петлі, як правило, до того, навчилися видаляти dtc вкладав в опір від 100 ом 1/4 вт між сигналом і масою, з тим щоб змусити ecu
Я не знав, опору
Добре б знати
А dtc я видалив його завдяки errecinque, що я обрубав, і я поклав його в 0
Дякуємо за info
я волів би дізнатися, як це зробити я, що мені робити, якщо я не проблема!
я волів би дізнатися, як це зробити я, що мені робити, якщо я не проблема!
На форумі є всі матеріали, що вам потрібно вчитися. Ви перебуваєте в потрібному місці...
Контролює діагностики відсоток відкриття egr ... Якщо це зроблено добре, дає фіксоване значення, як правило, близько 4%, якщо замість цього дає значень, які змінюються у відсотках, це смішно..
На форумі є всі матеріали, що вам потрібно вчитися. Ви перебуваєте в потрібному місці...
не можу знайти нічого про те, що я повинен робити я..
не можу знайти нічого про те, що я повинен робити я..
Не сказати, лайно....закрити egr на edc16c39 є однією з найбільш обговорюваних тем...
я не думаю, що з 9 повідомлень може завантажити цей файл.
я не думаю, що з 9 повідомлень може завантажити цей файл.
ID 1c8b91 поставити в 0 DTC p0403 не ламається більше