Уваход

Прагляд Поўнай Версіі : Alfa 147 1.9 jtdm 120cv сістэмы рэцыркуляцыі ог off

Bennitro
добры дзень, праз ecm я спрабаваў перашкаджаць працы клапана сістэмы рэцыркуляцыі ог на карту альфа 147 1.9 jtdm 120cv.

перад пачаткам запісу я хацеў бы ведаць, хто-небудзь больш дасведчаны, калі я паступаў няправільна.

загадзя дзякуй

я прыкладаю карту, арыгінальны і зменены

overbooster
egr off ok

Bennitro
egr off ok

я проста напісаў карту, але машына працягвае мне l памылка p0401 сістэма, што б менавіта памылка сістэмы рэцыркуляцыі выхлапных газаў.

гэтая памылка ад таго, што можа быць выклікана? шпулькі ў кароткія?

frenk85
хутчэй за ўсе так,але выходзіць у recovery?!?!

gabrilupo
тая памылка-гэта праблема ў рэцыркуляцыі газаў недастаткова, павінна знікнуць з ліквідацыяй карта дзіўна...я не магу паглядзець ваш файл, але ў гэты момант, я думаю, перагледзець,

frenk85
я таксама зачыніў egr, і я ўпэўнены, і памылкі, і застаўся, але не турбуе, не выходзіць у recovery і я не парэзы, а затым мала хвалюе

overbooster
гэта актыўны або захаваны l памылка?калі цяга штэкер l памылка мяняецца?

Bennitro
гэта актыўны або захаваны l памылка?калі цяга штэкер l памылка мяняецца?

я паспрабаваў выдаліць яго, але ўзнікае адразу, гэта памылка актыўная і не ў памяці!

Bennitro
я таксама зачыніў egr, і я ўпэўнены, і памылкі, і застаўся, але не турбуе, не выходзіць у recovery і я не парэзы, а затым мала хвалюе

вы, я думаю, што не пойдзе ў recovery, але крыху раздражняе пры кожным уключэнні.

Bennitro
тая памылка-гэта праблема ў рэцыркуляцыі газаў недастаткова, павінна знікнуць з ліквідацыяй карта дзіўна...я не магу паглядзець ваш файл, але ў гэты момант, я думаю, перагледзець,

я сціснуты ў ра, здаецца дзіўным, не можа паглядзець

egs
Ну, вы бачыце, калі машына пераходзіць у recovery. У любым выпадку, калі не recovery, а вы ўпэўненыя, што памылка як паведамілі ў клапан egr, звярніцеся ў службу форуму для выдалення DTC ў пытанні.

franco75
На датчык выдатку паветра-гэта ОК?
Я задаю гэтае пытанне, таму што я лічу, што струменя не хапае, павінна быць выяўлена з датчык выдатку паветра

ducati83
для ліквідацыі праблемы трэба адключыць DTC, таму што, як ужо сказалі, я б электронная частка сістэмы egr маршрут, я там знайшоў некалькі раз у гэтым праблема і калі горы egr добрае з карты выключэння актыўныя вы ўбачыце, што праблема знікне...

Bennitro
для ліквідацыі праблемы трэба адключыць DTC, таму што, як ужо сказалі, я б электронная частка сістэмы egr маршрут, я там знайшоў некалькі раз у гэтым праблема і калі горы egr добрае з карты выключэння актыўныя вы ўбачыце, што праблема знікне...

я спрабаваў sostiruire электронікі, але нічога, l памылка не ўхіленая

мікеле лаура
З Тытана вы можаце змяняць параметры сістэмы рэцыркуляцыі ог, але не існуе функцыі, якая выключае DTC або памылка ( як і Dim Спорт ), калі вы можаце атрымаць Час FSI у хвіліну, або ў адваротным выпадку, калі вы ведаеце, сек у dueD я растлумачу, як зрабіць

мікеле лаура
Калі вы хочаце, вы можаце даслаць мне файл на мой **** і табе змяніць. Я не магу спампаваць ўкладанні, у адваротным выпадку я б ужо зрабіў

мікеле лаура
З Тытана вы можаце змяняць параметры сістэмы рэцыркуляцыі ог, але не існуе функцыі, якая выключае DTC або памылка ( як і Dim Спорт ), калі вы можаце атрымаць Час FSI у хвіліну, або ў адваротным выпадку, калі вы ведаеце, сек у dueD я растлумачу, як зрабіць
Зрабіце не FSI

tranky
добры дзень міхаіл, у мяне такі ж аўтамабіль і я выдаліў, як і вы рэцыркуляцыі ог, КОД верныя, я з абціскны фланцем і адключэння электраэнергіі на клапан, а затым я зняў dtc 0403 мне здаецца.. гэта ты аддзеленая электрічным і было засмеціцца або толькі закрытай карце?

мікеле лаура
Як правіла, калі электрычная частка нармальна не scollego. У flangio і далей. Dtc, які дае вам, з'яўляецца адносна электрычная частка клапана, а не тое, што не правільнае значэнне датчык выдатку паветра ў залежнасці ад duty cycle сістэмы рэцыркуляцыі ог. Нічога не адбываецца і не выходзіць у recovery, але індыкатар ў межах ад нерваў. Але калі ў вас есць edc 16 звязана з тым, што вы не выдалілі гэты dtc.

мікеле лаура
Калі электрычная частка ў адкрытыя завесы, як правіла, да таго, навучыліся выдаляць dtc ўкладваў у супраціў ад 100 ом 1/4 вт паміж сігналам і масай, з тым каб прымусіць ecu

tranky
Я не ведаў, супраціву
Добра было б ведаць
А dtc я выдаліў яго дзякуючы errecinque, што я абсек, і я паклаў яго ў 0
Дзякуй за info

мікеле лаура
Ок.... У наяўнасці

Bennitro

я хацеў бы даведацца, як гэта зрабіць я, што мне рабіць, калі я не праблема!

Errecinque
я хацеў бы даведацца, як гэта зрабіць я, што мне рабіць, калі я не праблема!

На форуме есць усе матэрыялы, што вам трэба вучыцца. Вы знаходзіцеся ў патрэбным месцы...

freddyecu
Кантралюе дыягностыкі працэнт адкрыцця сістэмы рэцыркуляцыі ог ... Калі гэта зроблена добра, дае фіксаванае значэнне, як правіла, каля 4%, калі замест гэтага дае значэнняў, якія змяняюцца ў працэнтах, гэта смешна..

Bennitro
На форуме есць усе матэрыялы, што вам трэба вучыцца. Вы знаходзіцеся ў патрэбным месцы...

не магу знайсці нічога пра тое, што я павінен рабіць я..

Errecinque
не магу знайсці нічога пра тое, што я павінен рабіць я..

Не сказаць, дзярмо....зачыніць egr на edc16c39 з'яўляецца адной з самых тэм, якія абмяркоўваюцца...

Errecinque

Дзірку, як гэтая.

ugoboss
я не думаю, што з 9 паведамленняў можа спампаваць гэты файл.

Errecinque
я не думаю, што з 9 паведамленняў можа спампаваць гэты файл.

tranky
ID 1c8b91 паставіць у 0 і DTC p0403 не ламаецца больш