Перегляд Повної Версії : Kess V2 помилку "Помилка "будильник" / Будильник"
Всім привіт
Я заявляю, що я новачок в цьому питанні, я купив Kess V2 FW 2.10 3.099, і я спробував читати ебу мого мото, Moto Guzzi Norge 1200.
Я підключено джерело живлення, стабілізований, при цьому напруга було близько 13.5 вольт.
Я обнулити помилки в ебу з Kess, і я сказав, що операція була успішною. Насправді я не знаю, якщо це так....
Привіт, помилка "будильник" / будильник, тому що не ідентифікує блок управління вашого мотоцикла, може бути, це час, щоб перевірити посилання, або у вас проблеми з перекладами kline.........
Я перевірив, чи добре посилання, але, здається, все ок. Я також спробував з допомогою іншого кабелю, адаптер типу Fiat-OBD2, що використання, як правило, для діагностики, але нічого не робити....
Може бути, клон не добре, ви повинні змінити деякі компоненти і, чи є у вас картини, ви можете так само оновлення 4.036.
Я перевірив, чи добре посилання, але, здається, все ок. Я також спробував з допомогою іншого кабелю, адаптер типу Fiat-OBD2, що використання, як правило, для діагностики, але нічого не робити....
Дякую вам всім за втручання, я зацікавлений у виступі оновлення, але на даний момент мені вдалося отримати, щоб відправити назад Kess, і, можливо, мене замінити.
Вчора я пробував також на Peugeot 206 1.1 і дав мені той самий помилка....
Помилка "будильник" / будильник, як правило, те, коли вибір kline замість can і навпаки. Спробуйте з найпростіших ECU
ЕБУ Peugeot 1100 речей, Marelli або sagem?
ЕКЮ є Marelli, але де я повинен вибрати тип протоколу?
Помилка, дзвінок - "будильник" також відображається, коли напруга є низьким.Спробуйте поставити booster.
Я поставив блок живлення стабілізований і напругу під час операції було стабільним, у 13,5 V.
Ок, а помилки "дзвінок-будильник", які відомі вам були перераховані.
В пам'ять замінити, я не думаю, що було перераховано.
Я, якщо я можу сказати, мій, коли ви використовуєте інструменти, китайські багато разів роблять пошкодував.
Я зрозумів, або що ви повинні поліпшити компоненти(напрямні в мережі), або взяти один з qualtiy типу ЄС, які стоять вже na битою, в іншому випадку отримати один орі. Може бути, ви почнете з не раб, щоб працювати тихо, заробіток менше, але почни прямо зараз, ecquisti досвід (читати,писати, я підтримую класична додаткову плату) .
Не знаю, якщо я пішов з теми,але це те, що я думаю про вашу ситуації, тобто я вони відображають ті ж розчарування, що я все початку.
Згоден в повному обсязі, то, що ви кажете...
Я повернув назад, kess і тепер мені повертають гроші, я повинен купити інший завжди китайський, але трохи краще, принаймні, я сподіваюся...
У мене все добре в електроніці, так що я зроблю оновлення Апаратних засобів, необхідних.
Привіт,
мені теж буває, що на деяких автомобілях я помилково "дзвінок-будильник",
в основному автомобілів з 1998 по 2002 рік, а деякі після 2007 року,
я чув, що буду паяти діод, ця річ, правда?
Потім, коли ви говорите, що треба перейти від протоколює kline C Can
але від Kess, я не бачу ніякої функції, щоб зробити це зміна,
єдиний доказ, що я зробив:
EX: Seat Arosa 1.0 -->VW Lupo 1.0, але нічого не робити
Gran Vitara 1.9 --> Renault Megane II 1.9 і це теж нічого
Gran Vitara 1.9 --> протокол альтернативний EDC16C3 і завжди помилка "дзвінок-будильник"
Особисто я не думаю, що kess несправний, тому що я читав інші автомобілі, безумовно,
більш складні і більш нові, як, наприклад, Defender TD4 2008 року Range 2007 року і Фіат Панда 2003
Я забув, що у мене є версія, Клон з FW 3.009 і Ksuite 2.06 Необмежену кількість жетонів
я твердо і діод я вирішив
насправді, читаючи трохи навколо, ви бачите, що цей пристрій не дуже добре працює в k-line, і це пояснює, чому з двох Kess-різному, не можу прочитати мій Marelli IAW 5...
Franco75, будь ласка, ви можете сказати мені, де побачити зміни діод.
Я не права, вкладення...
Спасибі.
Привіт усім у мене теж є kessv2 клон якийсь разу він дав мені помилку "дзвінок-будильник", під час вчинення s id зробити, а потім спробуйте знову tt в хороший кінець я б хотів запитати у досвідчених, якщо, однак, швидкість читання нормальна, в середньому, близько 30 хвилин, ви знаєте, є midifica для того, щоб прискорити я чув, що хтось змінює sd всередині kess, замінивши його кращим, хоча я, чесно кажучи, я навіть не знаю, що потрібно
як правило, коли я помилково "дзвінок-будильник" піду регулювати оновлення швидкість читання і працює добре..
На tricore помилку "дзвінок-будильник" якщо ви вибираєте протокол неправильно.
Спробував з passat EDC17Cp14, вибрали модель автомобіля 2000 140cv я пропоную, принаймні, 20 sottoprotocolli. Перші 3 давали помилку "дзвінок-будильник" і 4 було те, що справедливо і читається і пишеться без проблем.
Але це також може бути, що ваш клон не має протоколи для автомобілів, які ви пробували. Тому що ви можете мати всі моделі, присутні на програмне забезпечення, але не на обладнання.
так, але ще залежить, що ви виберіть, якщо ви хочете масло і вибору оцет!!!
Неправильно, тому що якщо протон не є SD, KSuite відповідає Файл протоколу не знайшов...
Для того, щоб уникнути помилок "дзвінок-будильник", необхідно стабілізувати kline клон, майже всі мають цей недолік. Метод діода, на мій погляд, це велике лайно, єдине, це зробити доопрацювання інструменту, замінивши компоненти, які працюють на kline. Крім того, щоб уникнути помилок протоколів не були присутні, просто використовувати версію ksuite адекватної до прошивки, у разі 4.036 ви використовуєте ksuite 2.08, так що ви впевнені, що всі протоколи у списку насправді на sd.
і ті, які продають версії 2.25 або 2.27 і т. д.? це означає, що протоколи все одно стоїмо на 2.08?
Я питаю, тому що якщо ви повинні купити лише один протокол в моїй машині присутні від 2.22.
Ви протоколи стоїмо на 2.08, з клоном 4.036: на практиці ви стоїте на нових автомобілів в списку, але або в сірий, а потім не використовується, або використовується, але не тільки, спробуйте використовувати їх повертає помилку "файл протоколу не знайдено".
Якщо ваш автомобіль знаходиться в 2.22, ви можете спробувати новий клон, який має прошивки 5.017 і програмного забезпечення 2.22, на даний момент це все ще трохи дорого...
Розраховує, що на ksuit 2.24 вас назад в рав, якщо вибір, каже, що не c-це протокол, активний, тому і марно
Лам, що абсурдним є те, що продавець сказав мені, що мій автомобіль був включений в його з kess fw 4.036 і програмного забезпечення 2.27. З кийками відразу.
У цей момент мені краще півник 2 або я помиляюся?
Ви протоколи стоїмо на 2.08, з клоном 4.036: на практиці ви стоїте на нових автомобілів в списку, але або в сірий, а потім не використовується, або використовується, але не тільки, спробуйте використовувати їх повертає помилку "файл протоколу не знайдено".
Якщо ваш автомобіль знаходиться в 2.22, ви можете спробувати новий клон, який має прошивки 5.017 і програмного забезпечення 2.22, на даний момент це все ще трохи дорого...
Ви говорите про 1500 євро за клон, абсурдно. Я краще оригінал.