Прагляд Поўнай Версіі : Kess V2 памылку "Памылка "будзільнік" / Будзільнік"
Усім прывітанне
Я заяўляю, што я пачатковец у гэтым пытанні, я купіў Kess V2 2.10 ПРАШЫЎКІ 3.099 і я спрабаваў чытаць эбу маей матацыкл, Moto Guzzi Norge 1200.
Я таксама падлучаны блок харчавання стабілізаваных, падчас аперацыі напружанне было каля 13.5 вольт.
Я абнуліў памылкі ў эбу з Kess, і ён сказаў мне, што аперацыя прайшла паспяхова. На самай справе я не ведаю, калі гэта так....
Прывітанне, памылка "званок-будзільнік", таму што не ідэнтыфікуе эбу вашага матацыкла, можа быць, гэта адбылося, калі ласка, праверце спасылкі, ці ў вас праблемы з tool ў клайн.........
Я праверыў спасылкі, але, здаецца, усё ў парадку. Я таксама паспрабаваў з іншага-кабель, адаптар тыпу Fiat-OBD2, які звычайна выкарыстоўвае для дыягностыкі, але нічога не рабіць....
Магчыма, клон не добра, трэба мяняць некаторыя кампаненты, і калі ў вас ёсць карціны, вы можаце таксама абнавіць яго да 4.036.
Я праверыў спасылкі, але, здаецца, усё ў парадку. Я таксама паспрабаваў з іншага-кабель, адаптар тыпу Fiat-OBD2, які звычайна выкарыстоўвае для дыягностыкі, але нічога не рабіць....
Я дзякую вас усіх за ўмяшанне, я зацікаўлены ў выступе абнаўлення, але на дадзены момант мне ўдалося атрымаць, як адправіць назад Kess, і, магчыма, каб зрабіць замены.
Учора я нават спрабавала на Пежо 206 1.1 і я даваў тую ж памылку....
Памылка "званок-будзільнік", як правіла, калі выбар kline замест can і наадварот. Паспрабуйце з ECU самых простых
ЭБУ Peugeot 1100 рэчаў Marelli або sagem?
У ECU Marelli, але там, дзе я павінен выбраць тып пратаколу?
Памылка "званок-будзільнік" з'яўляецца нават тады, калі напружанне вельмі нізкая.Паспрабуйце паставіць ўзмацняльнік.
Я паставіў блок харчавання стабілізаваных і напружанне падчас аперацыі было стабільным да 13.5 V.
Ок, а памылкі "званок-будзільнік", якія вядомыя вам былі пералічаныя.
У памяць замяніць, я не думаю, што было пералічана.
Я, калі я магу сказаць, мой, калі вы выкарыстоўваеце інструменты, кітайскія шмат разоў робяць пашкадаваў.
Я зразумеў, або што вы павінны палепшыць кампаненты(накіроўвалыя ў сеткі), або ўзяць адзін з qualtiy тыпу ЕС, якія стаяць ужо na бітай, у адваротным выпадку атрымаць адзін крычы. Можа быць, вы пачнеце з не раб, каб працаваць ціха, заробак менш, але пачніце прама зараз, ecquisti вопыт (чытаць,пісаць, я падтрымліваю класічная дадатковую плату) .
Не ведаю, калі я сышоў з тэмы,але гэта тое, што я думаю аб вашай сітуацыі, г. зн. я яны адлюстроўваюць тыя ж расчаравання, што я я усе пачатку.
Згодны ў поўным аб'еме, то, што вы кажаце...
Я вярнуў назад, kess і цяпер мне вяртаюць грошы, я павінен купіць іншы заўсёды кітайскі, але трохі лепш, па меншай меры, я спадзяюся...
У мяне ўсё добра ў электроніцы, так што я зраблю абнаўлення Апаратных сродкаў, неабходных.
Прывітанне,
мне таксама бывае, што на некаторых аўтамабілях я па памылку "званок-будзільнік",
у асноўным аўтамабіляў з 1998 па 2002 год, а некаторыя пасля 2007 года,
я чуў, што буду літаваць дыёд, гэтая рэч, праўда?
Затым ўсё, калі вы кажаце, што трэба перайсці ад протоколирует kline C Can
але ад Kess, я не бачу ніякай функцыі, каб зрабіць гэта змена,
адзінае доказ, што я зрабіў:
EX: Seat Arosa 1.0 -->VW Lupo 1.0, але нічога не рабіць
Gran Vitara 1.9 --> Renault Megane II 1.9 і гэта таксама нічога
Gran Vitara 1.9 --> пратакол альтэрнатыўны EDC16C3 і заўсёды памылка "званок-будзільнік"
Асабіста я не думаю, што kess няспраўны, таму што я чытаў іншыя аўтамабілі, безумоўна,
больш складаныя і больш новыя, як, напрыклад, Defender TD4 2008 года Range 2007 года і Фіят Панда 2003
Я забыўся, што ў мяне ёсць версія, Клон з FW 3.009 і Ksuite 2.06 Неабмежаваная колькасць жэтонаў
я цвёрда і дыёд я вырашыў
на самай справе, чытаючы трохі вакол, вы бачыце, што гэта прылада не вельмі добра працуе ў k-line, і гэта тлумачыць, чаму з двух Kess-рознаму, не магу прачытаць мой Marelli IAW 5...
Franco75, калі ласка, вы можаце сказаць мне, дзе ўбачыць змены дыёд.
Я не правы, ўкладання...
Дзякуй.
Прывітанне ўсім у мяне таксама ёсць kessv2 клон якой-то раз ён даў мне памылку "званок-будзільнік", падчас здзяйснення s зрабіць id, а потым паспрабуйце зноў tt ў добры канец я б хацеў спытаць у больш вопытных, калі, аднак, хуткасць чытання нармальная, у сярэднім, каля 30 хвілін, вы ведаеце, ёсць ці midifica для таго, каб паскорыць я чуў, што хто-то мяняе sd ўнутры kess, замяніўшы яго лепшым, хоць я, шчыра кажучы, я нават не ведаю, што трэба
як правіла, калі я па памылку "званок-будзільнік" пайду рэгуляваць у обновл хуткасць чытання і працуе добра..
На tricore памылку "званок-будзільнік" ж ад калі вы выбіраеце пратакол няправільна.
Паспрабаваў з passat EDC17Cp14, выбралі мадэль аўтамабіля 2000 140cv я прапаную, па меншай меры, 20 sottoprotocolli. Першыя 3 давалі памылку "званок-будзільнік" і 4 было тое, што справядліва і чытаецца і пішацца без праблем.
Але гэта таксама можа быць, што ваш клон не мае пратаколы для аўтамабіляў, якія вы спрабавалі. Таму што вы можаце мець усе мадэлі, прысутныя на праграмнае забеспячэнне, але не на абсталяванне.
так, але залежыць яшчэ, што вы выберыце, калі вы хочаце алей і выбару воцат!!!
Няправільна, таму што калі пратон не ёсць на SD, KSuite адказвае Файл пратаколу не знайшоў...
Для таго, каб пазбегнуць памылак "званок-будзільнік", неабходна стабілізаваць kline клон, амаль усе маюць гэты недахоп. Метад дыёда, на мой погляд, гэта вялікая дзярмо, адзінае, гэта зрабіць дапрацоўка інструмента, замяніўшы кампаненты, якія працуюць на kline. Акрамя таго, каб пазбегнуць памылак пратаколаў не прысутнічалі, проста выкарыстоўваць версію ksuite адэкватнай да прашыўкі, у выпадку 4.036 вы выкарыстоўваеце ksuite 2.08, так што вы ўпэўненыя, што ўсе пратаколы ў спісе на самай справе на sd.
і тыя, якія прадаюць версіі 2.25 або 2.27 і г. д.? гэта значыць, што пратаколы ўсё роўна стаім на 2.08?
Я пытаюся, таму што, калі вы павінны купіць адзін толькі пратакол у маёй машыне прысутнічаюць ад 2.22.
Вы пратаколы стаім на 2.08, з клонам 4.036: на практыцы вы стаіце на новых аўтамабіляў у спісе, але ці ў шэры, а затым не выкарыстоўваецца, або выкарыстоўваецца, але не толькі, паспрабуйце выкарыстоўваць іх вяртае памылку "файл пратаколу не знойдзены".
Калі ваш аўтамабіль знаходзіцца ў 2.22, вы можаце паспрабаваць новы клон, які мае прашыўкі 5.017 і праграмнага забеспячэння 2.22, на дадзены момант гэта ўсё яшчэ трохі дорага...
Разлічвае, што на ksuit 2.24 вас назад у раў, калі выбар, кажа, што не c-гэта пратакол, актыўны, таму і бескарысна
Лам, што абсурдным з'яўляецца тое, што прадавец сказаў мне, што мой аўтамабіль быў уключаны ў яго з kess fw 4.036 і праграмнага забеспячэння 2.27. З дубінкамі адразу.
У гэты момант мне лепш пеўнік 2 ці я памыляюся?
Вы пратаколы стаім на 2.08, з клонам 4.036: на практыцы вы стаіце на новых аўтамабіляў у спісе, але ці ў шэры, а затым не выкарыстоўваецца, або выкарыстоўваецца, але не толькі, паспрабуйце выкарыстоўваць іх вяртае памылку "файл пратаколу не знойдзены".
Калі ваш аўтамабіль знаходзіцца ў 2.22, вы можаце паспрабаваць новы клон, які мае прашыўкі 5.017 і праграмнага забеспячэння 2.22, на дадзены момант гэта ўсё яшчэ трохі дорага...
Вы кажаце пра 1500 еўра за клон, абсурдна. Я лепш за арыгінал.