Прагляд Поўнай Версіі : чытання bdm або праз паслядоўны порт
Тады ў мяне пытанне, задаўшы сабе. Я раз ужо пагрузіцца ў свет карт, і перш за ўсе я хацеў атрымаць файл з эбу майго аўтамабіля, які быў адлюстраваны яшчэ вельмі даўно, і дазволіць вам праглядаць, як толькі атрымаю правы, улічваючы, што па мне было не вельмі добра.
мая машына-гэта Fiat Bravo першай серыі 1,9 jtd 105 коней, і я думаю, што мой як зрабіць да школы, так як не мае раз'ем odb.
пытанне ў тым, гэта, як я магу ведаць, калі эбу мне давядзецца прачытаць яе ў bdm, або калі вы можаце зрабіць гэта ў паслядоўны?
Наколькі я разумею, заўседы лепш працаваць у школе, нават калі можна зрабіць паслядоўны дакладна?
я заяўляю, што я кажу, невуцкія ў пытаннях, я, раз ужо вопыт зрабіць і не шукаю гатовыя кашы або што-то таксама, таму што я хачу забяспечыць, каб наведваць курсы, я прашу толькі, каб пачаць, каб атрымаць які-небудзь савет, каб пачаць рабіць трохі вопыту!
дзякуй
у вас есць трохі блытаніны..... ваш-гэта edc15, такім чынам, не забяспечвае чытання bdm(плануецца edc16).
затым, каб яна да школе, лепш выкарыстоўваць праграміст eprom тыпу wellon,але што можа быць больш,
у edc15 не маюць прамовы блакавання запісу ў бд вымаемых толькі з windows, як некаторыя edc16,
таму, калі ў вас праблемы ў пісьмовай форме,з файла чытаў раней і wellon на аднаўленне.
ваш перазапісвальны праз online-k ад раз'ем дыягностыкі 3-х палосная старых fiat.безумоўна, ваш інструмент будзе мець інфармацыю, каб працаваць на ваш аўтамабіль.
ах, вось выдатна!
больш, што ў зман я пачынаю вучыцца.
вы мой-гэта edc15, такім чынам, прамовы, працаваць у школе становіцца неабходным толькі тады, калі вы не можаце зрабіць гэта праз паслядоўны дакладна?
у любым выпадку, я ўсе яшчэ чакаю galletto v54 я замовіў тое, каб пачаць, і рука руку буду купляць тое, што мне трэба, аднак я не прыйшоў, такім чынам, я яшчэ не спрабаваў нічога зрабіць.
але пеўнік мае лініі да раз'ем дыягностыкі?!?!
вось гэтага я не ведаю, таму што ў любым выпадку мне трэба больш для машын з раздымам obd і таму я ўзяў толькі пеўнік цяпер,для іншых, то я attrezzerò план, ва ўсякім выпадку, то ўбачу не толькі я атрымліваю.
калі гэта ваша першая серыя не мае раз'ем eobd, але мае гняздо дыягностыкі на 3 правады, называецца менавіта "тыпу fiat", з якіх можна выдатна чытаць і пісаць на тваей машыне, проста зрабіць перахаднік і вы на месцы, з v54 ты спакойна.
дзякуй ugoboss, мае раз'ем тыпу fiat адаптары, я іх ужо.
мяне цікавіць ведаць, чытання/запісу на экскурсійнае аперацыя патрабуецца толькі, калі вы не можаце праз разетку дыягназу або выбару метаду працы.
праца бяспечней заўседы мець рэзервовую копію ecu асабліва x менш распаўсюджаныя, то калі ў вас есць інструмент, які працуе добра, вы можаце ісці толькі праз паслядоўны порт.
у edc15 вы робіце ў boot mode ці я памыляюся? у інструкцыі есць v54 пін-код з
не павінны служыць программник eprom
прасцей кажучы, што пераключэнне паміж чытання ў bdm і паслядоўны?
гэта значыць, у паслядоўны, што я магу чытаць і тое, што ў bdm?
У паслядоўны чытайце flasch аўтамабіля....дзе карты...у bdm чытайце таксама EEPROM і іншых дадзеных....а гэта, як яны робяць гэта з пеўня з адаптарам для Fiat.....- гэта вельмі проста!
я знайшоў сярод дакументаў, певень распиновка dell edc15c5 менавіта fiat bravo я спрабаваў спрабаваў падключыць яе да стойцы на лініі k я выкарыстаў зялены провад,падключыў харчаванне масу і ўсе, але практычна перегорел транзістар певень, робячы гэтую аперацыю, і я спадзяюся атрымаць яго змяніўшы, аднак, калі дакументацыя кажа мне, так што я раблю няправільна падключыць?
я знайшоў сярод дакументаў, певень распиновка dell edc15c5 менавіта fiat bravo я спрабаваў спрабаваў падключыць яе да стойцы на лініі k я выкарыстаў зялены провад,падключыў харчаванне масу і ўсе, але практычна перегорел транзістар певень, робячы гэтую аперацыю, і я спадзяюся атрымаць яго змяніўшы, аднак, калі дакументацыя кажа мне, так што я раблю няправільна падключыць?
Пошце pin-out, які вы выкарыстоўвалі... і фатаграфіі ecu, можа быць, мы можам дапамагчы вам..
таму што вы хацелі прачытаць у школе? гэтыя кабеля fiat 3Pin ен чытае і піша спакойна..
вы выкарыстоўвалі адаптар на пеўня?
як кажа ugoboss, верагодна, не выкарыстоўвалі адаптар
цяпер я не магу прымацаваць фота, як толькі я магу я раблю, аднак, я выкарыстаў праводку з правадамі для падлучэння харчавання на кантактах раздымаў ecu, і я выкарыстаў l-адаптар, які ідзе паміж гала і праводкі, то з праграмнага забеспячэння я абраў аўтамабіль, і я зрабіў чытанне і адбылося casotto! у гэта зрабіць, але я заўважыў, што гняздо, дзе я змясціў блок харчавання певень быў сапсаваны, і харчавання, і гэта адбылося, пакуль я займаўся чытаннем.
мой адзіны пытанне, і што на пін K-line ecu,я падключыў зялены провад на pin out на мяне клаў колеру нябеснага, але не існуе якіх-нітка гэтага колеру, выкарыстоўваючы пошук на форуме я знайшоў, напісана, што зялены певень-гэта провад K-line, і я звязаны, але я не ўпэўнены, што гэта правільна.
вось прыкладаю фота блока кіравання сістэмай кабель, які выкарыстоўваецца і pin-out.
я думаю, усе ок,паспрабуйце ў boot
прама цяпер не магу паспрабаваць, таму што, робячы гэта выпрабаванне перегорел транзістар і адзін кандэнсатар-дэль-гала, іншага, здаецца, усе ок, сення мяняю іх і паспрабуйце яшчэ раз прачытаць блок кіравання, які ўжо ложка, каб убачыць, калі гэта працуе!
толькі я не разумею, чаму адбылося гэта, калі гэта адбылося усе праблемы харчавання.
каб чытаць онлайн K я павінен выбраць аўтамабіль на праграмнае забеспячэнне-дэль-гала, дакладна?
у boot я не схема і не ведаю, калі вы маглі б зрабіць я ведаю, што гэтыя блокі (ці вы чытаеце так, або з праграмістам, адлучыўшы flash
прама цяпер не магу паспрабаваць, таму што, робячы гэта выпрабаванне перегорел транзістар і адзін кандэнсатар-дэль-гала, іншага, здаецца, усе ок, сення мяняю іх і паспрабуйце яшчэ раз прачытаць блок кіравання, які ўжо ложка, каб убачыць, калі гэта працуе!
толькі я не разумею, чаму адбылося гэта, калі гэта адбылося усе праблемы харчавання.
каб чытаць онлайн K я павінен выбраць аўтамабіль на праграмнае забеспячэнне-дэль-гала, дакладна?
у boot я не схема і не ведаю, калі вы маглі б зрабіць я ведаю, што гэтыя блокі (ці вы чытаеце так, або з праграмістам, адлучыўшы flash
Няма, на самай справе не выканальна і чытанне ў boot.. але простае чытанне ў школе..
тут не ідзе выкарыстаў адаптар, які я памятаю, і праверыць цяпер..
я, калі мне трэба прачытаць гэтыя ці іншыя ў бюро выкарыстання певень, як калі б я павінен быў прачытаць яго на у аўтамабіля дыягнастычны раздым, а затым выкарыстоўваць кабель obd (з адаптарам) і з адаптарам на раз'ем obd, з якой я бяру k-line і ежы, усе з па-за з блока харчавання, на гэты пытанне, то вы можаце мець праблему чэргаў, і вы павінны выдаліць e2prom.
я вырашыў, я зрабіў памылку з першага класа дакладна! я назад палярнасці ад вонкавага крыніцы харчавання чорт пабяры! у любым выпадку я зафіксаваў певень і rirovato, каб звязаць яе з гэтым pin-out ўсе прайшло добра! у любым выпадку дзякуй усім за ветлівасць