Уваход

Прагляд Поўнай Версіі : Перапрызначэння Range Rover 3.6 DPF MY07

flamingsn3Ak3r
Прывітанне ўсім!!!!
ужо трохі, што я не пішу на форуме,
але я вярнуся ў офіс, улічваючы, што я купіў, нарэшце,
машына rimappabile.
Такім чынам, улічваючы, што гэта будзе мой першы перапрызначэння
я хачу пакуль зразумець, як уладкованая арыгінальная карта (высветліць, якія крывыя ES: дызель, загадзя, etc) і
"зразумець, дзе дзейнічаць.
Першыя рэчы, якія я хацеў зрабіць, гэта выдаленне DPF і закрыцця EGR.

Пачнем з джэнерал аўтамабіля і ECU:

Марка: Land Rover
Мадэль: Range Rover Vogue
Аб'ем рухавіка: 3.6 у (dc 3600)
Год: 2007
РЭЗЮМЭ/КВТ: 272Cv/200Kw
Цыліндраў: V8
Рухавік: 368DT
Паліва: Дызель
DPF: Так
Скрынка перадач: Аўтаматычная/Секвентальная, без Палітры
ECU: Siemens SID 203
HW: NNN500970
SW: NNS505000

Кампутар: Lenovo W530
АС: WIN XP SP3

Узяў карту з KESS V2 праз раз'ем OBD (ад пошуку я павінен быў выбраць Range Rover Sport, адзінае адрозненне акрамя кузава ў паход пнеўматычнай падвескі не звязаныя з блокам кіравання рухавіком і акпп);
падчас аперацыі экстрапаляцыі файла адбыліся 2 памылкі:
"няспраўнасць акп перадач абмежаваныя" і "сістэма HDC не даступны",
HDC-гэта сістэма для спрашчэння на дарогах шмат крутых.

Аперацыя усе роўна лічыцца паспяховай з выхаду і выдаленні памылак, апісаныя вышэй,
у аўтаматычным рэжыме, на самай справе машына матчу, і ўсе было выдатна без, што я, я нічога не зрабіў.
Файл экстрапаляваць, з агульным вагой 2048 Мб, я выратаваў яго, даўшы яму нават пашырэнне ".ori";
у KESS V2 не дазваляла даць яму пашырэнне аўтаматычна з дапамогай "шторкі " знікненне".

У гэты момант я паспрабаваў змясціць гэты файл з ECM Titanium V. 1.61 і аўтаматычна пайшоў шукаць драйвера
больш падыходзіць, і даў 3 вынікі ўсіх фірменных жоўтых (састарэлых Драйвераў).
Чытаў на форуме, большасць карыстальнікаў не рэкамендуе выкарыстоўваць драйверы для матывацыі, больш ці менш розных і/або несапраўднымі,
затым я скокнуў з выбарам драйвераў і я пачаў вывучаць карту visualizzandola ў hex, што ў 2D, рэжым прагляду ўжо ўстаноўлены на 16-бітны Motorola(спадзяюся, гэта права гэтай канфігурацыі), але, на жаль, мой невялікі вопыт не зрабіў мяне можна прызнаць
што яны ўсе гэтыя крывыя (спрабуе DPF і EGR), так што я зачыніў ECM, і я паспрабаваў 2 праграмы "некалькі аўтаматычных":

- VOLTA SENSOR DECODING
- ECU SAFE 2.0

Першы, які я выкарыстаў, быў ECU SAFE, але я не распазнаў файл, і ен не дазволіць мне змяніць яго ні ў якім выпадку.
Замест таго, РАЗ прызнаў файла і атрымалася выдаліць (я мяркую), DPF, аднак, перш чым паспрабаваць пакласці зменены файл я хацеў быць упэўнены,
што новая карта была закадаваная добра (CKS etc) і ен цалкам выдалены DPF (я чытаў, што для поўнага выдалення DPF, павінны быць выдаленыя, больш рэчаў
як postiniezione, карта DPF і іншыя дробныя рэчы).
Я спрабаваў паставіць новы файл назад у ECM, як і зыходны файл, каб убачыць, калі ен што-то змяніў і, сюрпрыз ў аўтаматычны пошук драйвераў замест таго, каб даць мне
звычайныя 3 састарэлых драйвераў не даваў нічога, і гэта зрабіла мяне даволі нявызначаным.

Прыкладаю архіў з зыходным файлам і адрэдагавана з раз.
Я хацеў бы ведаць ваша, і дапамагчы мне ў выпадку, калі да выдалення DPF, сістэмы рэцыркуляцыі ог ўручную
затым перайсці даць некалькі Рэзюмэ і НМ ў гэтай машыне.

Дзякуй за адказы.
Прывітанне!

PS: пашырэнне .на врі і .мод толькі для вызначэння стандартным спосабам, які з'яўляецца арыгінальнай карце, і той, modifcata правільна? я мог бы таксама пакласці на падаўжэнне, што разумею толькі я? Тып:
.OEM арыгінальны .EDIT для з папраўкамі?

P. S. 2: гэта нармальна, што вялікая частка карты (адлюстроўваецца ў HEX) мне як значэнне FF, то есць поўны? таму што, калі б я не бачыў зла карту audi A3 TDI для большасці было поўна крывых ўжо з самага пачатку карты. ідэі?

flamingsn3Ak3r
you can ' t download because you haven't reach 80 беспарадак. у the forum.
I send you the map ў лічку.

запал рухавікоў
Паважаны энтузіяст, вы граеце з вельмі пяшчотнай, гэтая версія ecu файл ідзе ручной для выдалення на дысплеі апавяшчэнне fap пасля некалькіх км, а іншая справа-пяшчотны і інструмент, які вы выкарыстоўваеце для разліку cecksum, я настойліва рэкамендую вам не пачаць з гэтага ecu, вывучае нямала і практыка ecu + простыя, кідае ў скрыню, тут 2 псеўда sw.............

flamingsn3Ak3r
Добры дзень і дзякуй за адказ,
Такім чынам, што тычыцца, што аўтамабіль і ECU далікатныя і складаныя
я даю вам прычына, асабліва для мяне, аднак, не думайце, што я мяркуюць, каб зрабіць
змены і паставіць новае супастаўленне і ніхто не мае працы,
я быў бы вар'ятам, то, перш чым ісці на навобмацак рэальнае адлюстраванне тым часам я хацеў
азнаеміцца з праграмным Забеспячэннем і з адлюстраваннем, калі, калі.

Што тычыцца пытанняў, на якія я адказваў:
- Рэжым visulizzazione я зрабіў добра пакласці Motorola 16Bit?
Вядома, выгляд будзе залежаць ад таго, што хто-небудзь хоча зрабіць, але, чытаючы тэмы ў гэтым форуме
карыстальнік, каб убачыць, калі DPF быў On або Off замест 16bit паставіў у 8бит. Прачытаўшы афіцыйнае кіраўніцтва па ECM
розніца заключаецца толькі ў значэннях, значна больш дакладныя, хто-то можа растлумачыць, што на самай справе змяняе паміж visulizzazioni?

Між тым partirei, спрабуючы разабрацца ў тым, што параметры, якія вы секта ECM для visulizzare правільна карту, у залежнасці ад неабходнасці.

PS: Безумоўна, я consiglierete выкарыстоўваць WinOLS, аднак, не маючы DAMOS і нават праграмнае забеспячэнне, але выпрабаваўшы СУДА, на мой погляд, выглядае занадта інтуітыўна
у адваротным выпадку, можа быць, ECM Titanium, а я заўседы веру, што, каб знайсці звычайныя карты проста шукаць і знаходзіцеся ў абедзве Праграмы, я не браў грошай? калі вы чаму?

З павагай!!!!

flamingsn3Ak3r
Прывітанне telucu17
thanks a lot for the map.
I want to ask you two рэчы:

I opened your modified map з ECM titanium 1.61 to see the difference
between the ori and the mod file.

What's the DPF і сістэмы рэцыркуляцыі ог?

Kind Regards

Send to my pictures *****, because I can not download them here

flamingsn3Ak3r
я хацеў зняць абмежавальнік хуткасці хто-то можа сказаць мне, што адрас знаходзіцца?
і як зрабіць, каб яго змяніць? машына спыняецца, у 200kmh

З павагай.

flamingsn3Ak3r
Прывітанне, хлопцы,

Я зрабіў сваю першую адлюстраванне на гэтым аўто,

такім чынам, я не выкарыстаў ніякіх Драйвераў (ECM Titanium 1.61)
я хацеў бы ведаць ваша меркаванне пра тое, што я зрабіў, і калі я магу пакласці
карту на аўтамабіль, не рызыкуючы зламаць што-то.
У файле, які я прыкладаю прысутнічаюць 2 файла .мод, у якім я зрабіў адлюстраванне
і выдалены DPF і EGR замест іншы выдаленне DPF, аднак, з Раз.

Вялікі дзякуй за дапамогу!!!!

flamingsn3Ak3r
UP!

я хацеў бы дадаць, што, чытаючы некаторыя дыскусіі аб тым, як яны вылічаюць у мг на цыкл
я не магу знайсці рэальных мг ПАВЕТРА, таму што, напрыклад,
апошнім слупку, 100% нагрузкі і 4500 абаротаў я лічу, коштам 1799
што я іду дзялення 0,01 і затым я дзялю для 0,835, каб знайсці
у мг (15мг хоць мне здаецца, estremame некалькі сапраўды AFR будзе 30,2
і гэта мне зусім не вярнуцца, на самай справе, узяўшы іншае значэнне AFR назад яшчэ менш
перш за ўсе, на яшчэ больш нізкія значэння

Вялікі Дзякуй!!!!