КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Weber Mpe-750 (Bosch Me7.4.4)

Tony2k
У мяне ёсць гідрацыкла Polaris Msx 150, што падключыць гэты рухавік ад аўтамабільнай прамысловасці, выкарыстоўваецца для многіх прыкладанняў, у тым ліку квадрацыклы, снегоходы і многае іншае. Гэта двухцилиндровый з турбонаддувом kkk k03 кіруецца электронікай Bosch Motronic ME7.4.4.

Блок кіравання мае каліброўкі такая тоўстая, што застаецца несгоревшего паліва, якое трапляе ў кубак і псуецца хутка, алей. Я не ведаю значэння afr арыгінальныя, і я не збіраюся свідраваць выпускны калектар для падлучэння другі зонд, мая ідэя замест таго, каб адключыць лямбда ад эбу і з дапамогай вонкавага інструмента, каб праверыць, стехиометрическое суадносіны ў стадыі апрацоўкі. Дарэчы, на стар 19 кіраўніцтва, якія я прыкладаю, гаворыцца, што рухавік працуе ў closed-loop паміж мінімальным і 4000 абаротаў, калі няма паскарэння.

Ёсць хто-то, хто ведае, як зрабіць такое змяненне? Я таксама іншых параметраў, якія патрабуецца змяніць, я, на жаль, не ведаю, куды падзець рукі... калі ласка, напішыце мне ў прыват, што мы дамаўляемся