Прагляд Поўнай Версіі : zx10r 2011
прывітанне, хто-небудзь прыклаў руку да гэтых эбу? я атрымаць учора з ktag. калі вы хочаце праверыць, ці файлы, якія я адправіў у bancadati
прывітанне, хто-небудзь прыклаў руку да гэтых эбу? я атрымаць учора з ktag. калі вы хочаце праверыць, ці файлы, якія я адправіў у bancadati
я толькі r6....ты ўжо выканана? я не ведаў, што вы leggava з ktag...з правадамі або трэба адкрыць?
Я.... Як zx10r 2011, што ў мяне.... Zx10r 06-07 zx6r 04 і 06 падключэнні ад грэбня на гэтыя апошнія дзве з кабелем па-рознаму ідзе адкрыта
Я.... Як zx10r 2011, што ў мяне.... Zx10r 06-07 zx6r 04 і 06 падключэнні ад грэбня на гэтыя апошнія дзве з кабелем па-рознаму ідзе адкрыта
я таксама ад. грэбень на r6... для карт, як. вы зрабілі, каб аднавіць. драйвер або l xdf?
Мне дапамог сябар врі з ecm
Звярніце ўвагу, што на матацыкл не бярэ нічога....і паўтараю, нічога.
Авансы, не авансы, адкрыцця дросельнай засланкі няправільна і так далей.
Акрамя таго, логіка ў матацыкл цалкам адрозніваецца ад аўто.
Я мела на ўвазе, што чужы(як раса)не прымаюць.
Тое, што ты не ведаў, або, па крайняй меры, я думаю, змены не азначае, што ніхто не зможа.... Змены на матацыкл, які я зрабіў, дзейнічаюць дакладна.. Так што калі ласка, не сказаць, што на матацыкл вы не атрымаеце нічога, таму што там адзін хлам. Прывітанне
ДОБРА чытаць тое, што я напісаў