Уваход

Прагляд Поўнай Версіі : scodifica агульнай peugeot 307 2.0 hdi edc 15c2

твар са шнарам
добры дзень, у мяне ў майстэрні, гэта peugeot 307 2.0 hdi рухавік rhy, у якім я зрабіў scodifica за ўсе,машына-то не ў recovery, але мяне заўседы застаецца індыкатар няспраўнасці гарыць.
я хацеў папрасіць рады ў вас, калі вы можаце абыйсці гэтую праблему, зрабіўшы scodifica, што мне выключыць індыкатар.
з самага пачатку я спрабаваў выдаліць dtc, але заўседы застаюцца актыўнымі.
прыкладаю файлы, якія я зрабіў

Alessio93
лепш зацямніць яго індыкатар иммо ... так што не будзе больш праблем

твар са шнарам
Праблема ў тым, што на дысплей радые кажа мне, анамалія анты-забруджванне

nolaru
Праблема ў тым, што на дысплей радые кажа мне, анамалія анты-забруджванне

Прывітанне. як вы вырашылі? у мяне пежо 306 2.0 hdi рухавік RHY. EDC15C2, я паспрабаваў з ecuvonix, immokiller, aetool, і нічога не рабіць. я, як інструмент, я kess.

cinqueturbo
Прывітанне. як вы вырашылі? у мяне пежо 306 2.0 hdi рухавік RHY. EDC15C2, я паспрабаваў з ecuvonix, immokiller, aetool, і нічога не рабіць. я, як інструмент, я kess.

Прабачце мае невуцтва.. але Кесс чытае піша E2Prom????

nolaru
managgia...я баяўся тваей рэакцыі. Няма, кесс не чытае eeprom. Я спадзяваўся на якое-то рашэнне з бд не пайсці і адкрыць блок, отпаяйте, праграмаваць і г. д.
Затым recapitolando: мая edc15c2 (peugeot 306 2.0 hdi RHY 90 л. з) мае толькі адзін вялікі раз'ем, на фота ecuvonix кажа мне, каб прачытаць і перапраграмаваць ФЛЭШ 29F400. Дакладна?

cinqueturbo
managgia...я баяўся тваей рэакцыі. Няма, кесс не чытае eeprom. Я спадзяваўся на якое-то рашэнне з бд не пайсці і адкрыць блок, отпаяйте, праграмаваць і г. д.
Затым recapitolando: мая edc15c2 (peugeot 306 2.0 hdi RHY 90 л. з) мае толькі адзін вялікі раз'ем, на фота ecuvonix кажа мне, каб прачытаць і перапраграмаваць ФЛЭШ 29F400. Дакладна?

Aaabbbeee калі ecuvonix кажа вам, працаваць на flasch зрабіце, як вам кажуць..

я, аднак, нягледзячы на мае розныя праграмы EDC15C2 вы працуеце на 95P08 як агульнай, так і частковай, то я не ведаю, не памятаю, каб я калі-небудзь зробленых з гэтых EDC15C2 PSA толькі некалькі EDC16

nolaru
Блін. я не праграміст, каб ен 29F400. У мяне upa-usb, але не робіць іх. што pale

cinqueturbo
Блін. я не праграміст, каб ен 29F400. У мяне upa-usb, але не робіць іх. што pale

Бачыш, што 29F400 і Флэш, і вы закон або серыйны "OBD2" або ў Boot Mode, у школе..
Eprom і 95P08..