КПК

Перегляд Повної Версії : edc17 cp14 для клонування або scodificare

sportknight
Привіт, хлопці,я edc17cp14 для клонування або scodificare
що ви можете зробити? я знаю, що я трохи ostiche
я резервні копії обох звичайно

sportknight
ну,ви підкажіть, а я

я клоновано ecu, що в кінці кінців я виявив відрізнятися в залежності від програмного забезпечення, а також обладнання, ніж passat
автомобіль як і раніше не було, тому мені довелося scodificare повністю і авто частини і добре

звичайно загоряється індикатор іммо і свічок розжарювання

dangy
а відповідь дуже правильний

giulianoA3
привіт, зрештою, з шпигунів, як ви вирішили?спасибі.

giulianoA3
привіт, є новини про клонування цієї моделі ебу?спасибі.

ugoboss
на ці ecu, щоб отримати трохи безпеки, вдалося, роботи клонів , потрібно починаючи з hw і sw рівні, в цьому випадку ви можете мати гарні шанси, в іншому випадку, я бачу, дура клонування, краще йти scodifica, а потім подивитися, шпигунів, як вирішити.

giulianoA3
насправді у мене 2 ебу однакові в hw і sw.

ugoboss
в цьому випадку, я раджу вам зробити резервну копію обох ecu , порівняти файли, і потім перенесіть резервне копіювання, до 99% повинні піти, але останнє слово від машини.

giulianoA3

манро
головна проблема з вдг-med17 є "ключі rsa" і роллінг код, також між 2 ебу ідентичні між hw і sw, і простіше, чим вище буде по-різному..
Було б спробувати, щоб побачити, де саме розташовані як "ключі", що і роллінг-код і в цей момент втрутитися вручну, щоб обміняти на екю, в екю,принаймні в теорії..

манро
На практиці, однак, по-моєму, неможливо клонувати чи правильно діяти вручну, щоб розібратися з ключами і роллінг-код, так як перші шифруються, як і роллінг-код для його конформація змінюється при кожному запуску..
Тому єдиним рішенням є повне відключення всіх..

Errecinque
На практиці, однак, по-моєму, неможливо клонувати чи правильно діяти вручну, щоб розібратися з ключами і роллінг-код, так як перші шифруються, як і роллінг-код для його конформація змінюється при кожному запуску..
Тому єдиним рішенням є повне відключення всіх..
Привіт Манро, але тоді в офіційний дилерський центр vag, що дії приймають для того, щоб обійти цю проблему, роллінг код, якщо потрібно замінити ecu? Є інструмент спеціальний закон зони, що нормальні програмісти екю, які ви використовуєте не читають??

cinqueturbo
Я не думаю, що дилерів програмування ecu використовуєте або вже заплановані.. а Нові або Діви з допомогою Carpass, так сказати

Errecinque
Я не думаю, що дилерів програмування ecu використовуєте або вже заплановані.. а Нові або Діви з допомогою Carpass, так сказати

Звичайно, я мав на увазі ебу нові. Повинні ж написав вище файл і як роблять з rolling code?

cinqueturbo
Звичайно, я мав на увазі ебу нові. Повинні ж написав вище файл і як роблять з rolling code?

Можливо, з шасі у них все зберігається, як для ключів, коли йдеш, наприклад, замовити нові??

манро
Для того, щоб знати напевно, потрібно запитати у тих, хто, можливо, працює в дилерський центр..
Впевнений, що, маючи всі діви просто введіть нову інформацію, тобто плаваючий код і ключі RSA, сумісні в новий ecu

Errecinque
Для того, щоб знати напевно, потрібно запитати у тих, хто, можливо, працює в дилерський центр..
Впевнений, що, маючи всі діви просто введіть нову інформацію, тобто плаваючий код і ключі RSA, сумісні в новий ecu

Але для діви інтерес як мати новий жорсткий диск від форматування??
Щось вислизає від мене.....якщо у мене бк повний ecu, бо скопіювати на інший одно не повинна піти? У бк я повинен мати все написано і vin код завальцювання etc.

cinqueturbo
Від того, що я читав тут на форумі, і навколо EDC17 мають зони означає, ONE TIME PROGRAMMABLE, що не пере пише і не стирає і т. д. таким чином, тільки новий..

манро
Хороший cinqueturbo...
Безумовно, послідовність rollin чергу приймає від ебу ключі RSA використовується в цій галузі..

Errecinque
Від того, що я читав тут на форумі, і навколо EDC17 мають зони означає, ONE TIME PROGRAMMABLE, що не пере пише і не стирає і т. д. таким чином, тільки новий..
Відмінне пояснення.....так що він працює тільки scodifica? Що є "сказати" до екю, не враховувати, що написано в цій області? Вибачте, але я намагаюся потрапити туди, щоб градусів міркуючи за вашими словами, в тому, що ви scodifiche раніше нуль, але в разі блокування ecu, я хочу бути готовим

манро
На практиці ви..
Однак для клонування потрібно почати з ecu, що мають одні і ті ж коди, hw і sw, таким чином, що ви можете приступити до роботи..
Я розмовляв з моїм колегою-механік, який має майстерню VW і в основному сказав мені, що навіть на ЕБУ однакові, як hw і sw, область може бути справжній чи ні..
Так що це трохи підкидання монетки..
Їх для кодування або знати, якщо є така область використовують vag odis з програмою програмування онлайн безпосередньо підключений у Вольфсбурзі в Німеччині, що називається Geko в основному від кількості з карти зуміють простежити, щоб всі вміст кодування приладової панелі,система Key kess і іммобілайзер..
За словами одного плаваючий код і ключі rsa можуть бути включені в область, яка має свою чергу ви можете знайти або в мікро або в e2p залежно від hw і sw..
У вас висновки..

MustangGT

Я з цікавістю обговорення, і я помітив великий недолік знань в цілому електроніки.
як і всі ви, я використовувати в моєму випадку galletto v54 майстер-версії, клон високої якості, але свою роботу робить непомітно і досі у мене не було проблем.
І також правда, що, як пояснив кілька разів, мій досвід і близько року або більше....але не на електроніку....
Kiess кажуть, показує більше можливостей, звичайно, залежить від того, яку версію ви берете, і я, як клон, щоб почати, я не хочу економити.
Проблема і все ж, повна відсутність знань в електроніці трохи глибше, і як це працює, можливо, eeporm або ep2, флеш або процесор tricore!.
Не читаю нічого, крім tricore не можуть відновити в залежності від операцій і т. д.!...я думаю....не з цих програмістів.
Я знайшов кілька і це тому, що ми точно з зони не читаються, чи краще, що програмісти звичайні у зверненні сказав, щоб автомобіль не читають, але тільки з волі виробників не з інших причин.

Для початку давайте з'ясуємо цей драйвер!.

Півник називається вибір з ecu "вибір драйвера" програміст, який обробляє різні фішки, що не належить спеціально до ecu автомобіля називає їх "пристрої" або "пристрої". різниця....НІ!
Не та інше, що вибір зон для читання, частота, і деякі функції, в залежності від виробника.
Для того, щоб, так би мовити, півник та інші programamtori, більш convezionali читають тільки карти, а в деяких випадках навіть e2p як півник майстер, у мене є можливість читати фальш або e2p і не завжди.
У випадку читання флеш де часто проживає на картку в залежності від того, як ми обираємо "водій" встановити режим входу для flash і адреси читання з------>c
але не повний.....чому-адреси, починаючи від------->x ( не vglio використовувати адреси колишніх і вже такий комплекс).
Клонування будь-якого ecu і можливо тільки і виключно з читанням повний вміст flash, включаючи зони "захищені!".

Але не з програмістів цього типу потрібні більш складні і потрібно знати режим доступу, що виробник в технічних характеристиках, які надає в розпорядження.
Єдиний спосіб, щоб отримати до них доступ і SPI (Serial Проножки Interface). і спеціального програмного забезпечення, як це

, Природно, супроводжується інтерфейсу для сніданків.

Часто читаю, що програмісти, як віллем, вони працьовиті і часто не працюють, це тому, що не є 3 кнопки " ... " "завантажити" "написати", що часто і ви звикли використовувати!

Не роблять з якоїсь причини, але тільки те, що більше можливостей у вас буде більше ви робите вдома!.

Якщо ви знаєте трохи електроніки, встановивши в борг з потрібної адреси, ви можете зробити це і багато іншого!!!!
Приходимо в файли остаточно!....ми виграємо в двійковому коді, і тільки так, але не дуже вірю, що вони запрограмовані на адресу колишньої?!!!....я сподіваюся, що хто-то не думаєш, справді!.

Програмне забезпечення для програмування флеш-пам'яті або IDE можуть бути написані будь-якою мовою "C++","JAVA", тощо.....де потім ми думаємо, що компілятор перемикач на 0 і 1.

Принципова схема роботи не відрізняється від написання програмного забезпечення з компілятором, який потім буде в перекладі з двійкового коду для того, щоб включити правильні двері і отримати бажані результати.
Від пральної машини, щоб запалити лампочку.
Від читання аналогового датчика і керувати реле з uiscreen цифровий і, в свою чергу, перетворюється в аналоговий для транзистора або мдн-транзисторів, який входить в провідності і запускає експрес-метро або запуску двигуна.

тут не відрізняється.....

Жоден урок від професора....тільки трохи ясності....

Errecinque

Я з цікавістю обговорення, і я помітив великий недолік знань в цілому електроніки.
як і всі ви, я використовувати в моєму випадку galletto v54 майстер-версії, клон високої якості, але свою роботу робить непомітно і досі у мене не було проблем.
І також правда, що, як пояснив кілька разів, мій досвід і близько року або більше....але не на електроніку....
Kiess кажуть, показує більше можливостей, звичайно, залежить від того, яку версію ви берете, і я, як клон, щоб почати, я не хочу економити.
Проблема і все ж, повна відсутність знань в електроніці трохи глибше, і як це працює, можливо, eeporm або ep2, флеш або процесор tricore!.
Не читаю нічого, крім tricore не можуть відновити в залежності від операцій і т. д.!...я думаю....не з цих програмістів.
Я знайшов кілька і це тому, що ми точно з зони не читаються, чи краще, що програмісти звичайні у зверненні сказав, щоб автомобіль не читають, але тільки з волі виробників не з інших причин.

Для початку давайте з'ясуємо цей драйвер!.

Півник називається вибір з ecu "вибір драйвера" програміст, який обробляє різні фішки, що не належить спеціально до ecu автомобіля називає їх "пристрої" або "пристрої". різниця....НІ!
Не та інше, що вибір зон для читання, частота, і деякі функції, в залежності від виробника.
Для того, щоб, так би мовити, півник та інші programamtori, більш convezionali читають тільки карти, а в деяких випадках навіть e2p як півник майстер, у мене є можливість читати фальш або e2p і не завжди.
У випадку читання флеш де часто проживає на картку в залежності від того, як ми обираємо "водій" встановити режим входу для flash і адреси читання з------>c
але не повний.....чому-адреси, починаючи від------->x ( не vglio використовувати адреси колишніх і вже такий комплекс).
Клонування будь-якого ecu і можливо тільки і виключно з читанням повний вміст flash, включаючи зони "захищені!".

Але не з програмістів цього типу потрібні більш складні і потрібно знати режим доступу, що виробник в технічних характеристиках, які надає в розпорядження.
Єдиний спосіб, щоб отримати до них доступ і SPI (Serial Проножки Interface). і спеціального програмного забезпечення, як це

, Природно, супроводжується інтерфейсу для сніданків.

Часто читаю, що програмісти, як віллем, вони працьовиті і часто не працюють, це тому, що не є 3 кнопки " ... " "завантажити" "написати", що часто і ви звикли використовувати!

Не роблять з якоїсь причини, але тільки те, що більше можливостей у вас буде більше ви робите вдома!.

Якщо ви знаєте трохи електроніки, встановивши в борг з потрібної адреси, ви можете зробити це і багато іншого!!!!
Приходимо в файли остаточно!....ми виграємо в двійковому коді, і тільки так, але не дуже вірю, що вони запрограмовані на адресу колишньої?!!!....я сподіваюся, що хто-то не думаєш, справді!.

Програмне забезпечення для програмування флеш-пам'яті або IDE можуть бути написані будь-якою мовою "C++","JAVA", тощо.....де потім ми думаємо, що компілятор перемикач на 0 і 1.

Принципова схема роботи не відрізняється від написання програмного забезпечення з компілятором, який потім буде в перекладі з двійкового коду для того, щоб включити правильні двері і отримати бажані результати.
Від пральної машини, щоб запалити лампочку.
Від читання аналогового датчика і керувати реле з uiscreen цифровий і, в свою чергу, перетворюється в аналоговий для транзистора або мдн-транзисторів, який входить в провідності і запускає експрес-метро або запуску двигуна.

тут не відрізняється.....

Жоден урок від професора....тільки трохи ясності....

У частині ставлення, з яким ти ставиш, що я тупий, не дуже приємно (враховуючи інші теми), я думаю, що ніхто не зможе мати глибокі знання в кожній області. Наприклад, ти будеш дуже хороший в області електроніки і комплектуючих HW, але, може бути, не знаєте, розпізнавати криві карту час inj або обмежувач крутного моменту і т. д. і т. д., і навіть змінити їх в борг, тому що ти знаєш про пошті, а не двигуна.
Це для того, щоб сказати, що на загальному форумі, мають метою обміну інфо і методів, серед тих, хто знає більше, а хто знає більше, ніж інший.
Замість того, щоб робити все перевір ти повинен був пояснити, закладену в обговорення в темі, як читати і писати повні дані цього ecu edc17cp14. Просто-УДЕ MEM TOOL, як ви згадали.... і що ще? Я електроніки я не знаю, але якщо читати вище, я відчув, що є щось приховане, що інструмент не читають, і не думаю, що нам потрібен геній, щоб зрозуміти це.

MustangGT
У частині ставлення, з яким ти ставиш, що я тупий, не дуже приємно (враховуючи інші теми), я думаю, що ніхто не зможе мати глибокі знання в кожній області. Наприклад, ти будеш дуже хороший в області електроніки і комплектуючих HW, але, може бути, не знаєте, розпізнавати криві карту час inj або обмежувач крутного моменту і т. д. і т. д., і навіть змінити їх в борг, тому що ти знаєш про пошті, а не двигуна.
Це для того, щоб сказати, що на загальному форумі, мають метою обміну інфо і методів, серед тих, хто знає більше, а хто знає більше, ніж інший.
Замість того, щоб робити все перевір ти повинен був пояснити, закладену в обговорення в темі, як читати і писати повні дані цього ecu edc17cp14. Просто-УДЕ MEM TOOL, як ви згадали.... і що ще? Я електроніки я не знаю, але якщо читати вище, я відчув, що є щось приховане, що інструмент не читають, і не думаю, що нам потрібен геній, щоб зрозуміти це.

Подивимося, уточнити.

----> моя не хоче бути пояснення, неприємне.

----> assultamente правда, не в змозі визнати, що для більшості кривих карті, насправді, я не роблю карти, старт тепер десь місяць, щоб зробити ерг, і фап, тільки тому, що я вивчав бігу, з досвідченим механіком, буде на моїй стороні, що добре знає двигуни, даючи мені руку, але не просто так , мені доведеться знайти 1 місяць часу і інвестування грошей, щоб зробити це на спеціальних курсах, навіть якщо вони не зацікавлені на даний момент в карти.
І тому, що з мого боку максимум, що ви питаєте і є трохи тяги на обгонах я не збираюся робити гоночні машини, потрібні роки досвіду.

----> І правда, не піду, легкий і мій недолік, але я волію бути прямим і сказати, що я думаю, якщо тобто користувачів, які ображаються, мені шкода, але, можливо, мій бути прямим, як допомагає іноді думати, перш ніж робити вдома.

----> Хто добре знає двигуни і не має, принаймні, основи електроніки....але основи основ + і - і як це працює, напівпровідник, я досі не міг пояснити, як та, що завжди добре.
Гіди кажуть, процедури....але не так, як виправити, якщо щось піде не так тут одна з багатьох причин, чому я не роблю карти і не говорити, поки не дізнався, щось серйозне, не рядки, колишній. втоплені в разі, якщо знайдете де-небудь.
Не та, таким чином, що працює для мене....я повинен знати, те, що я роблю не те, що змінити біт або адресу колишніх і elmina fap і так далі.
Я захоплююся тими, хто робить це вручну, і я припускаю, що ми знаємо, те, що він facnendo як ****llo практичної і теоретичної бачив, що роботи можуть і читаю теж досить чисті.

---->

----> У разі, якщо це ecu сказав, як це зробити.

Для тих, хто але якщо практика sugerrimento уго бос і більш, що діє краще scodifica від заміни.
А якщо ви має іншу карту, ви можете спробувати витягнути картку з чіп-і залити його на інший перераховується контрольна сума....іноді виходить, іноді ні ugo boss повною причини.

Спочатку запусти машину з процедурами база потім все інше....якщо ти зовсім один, і помиляєшся, щось втрачаєш голову, у нас залишилося кілька тижнів, клієнт біситься, і навіть якщо скачай ти не бачиш, більше не рахуючи, як наслідок, погана реклама.

Для ecu, сказали, діви насправді вони вже запрограмовані, не приходять в автосалон з фальш порожніх і тому, що процесори йдуть, запланованих з його перекладачем, двійковий файл, спочатку перетвориться і особливо файл boot що потрібно, до процесора, щоб інтерпретувати дані, які приходять від перекладача, як описано вище....і загалом, як я можу сказати тобі, як це зробити, якщо у тебе немає знань електроніки та інформатики?.....

Звичайно, якщо будинок посилає порожній ебу.
Повинні забезпечити повне бінарне у мене є вихідний файл з boot, щоб прийняти дані перекладача, з яким це було написано.....цей файл буде навколо протягом половини дня в інтернеті!.

Сподіваюся, я роз'яснив і я прошу вибачення, якщо я неправильно.

манро
Прости mustang GT, але де і що я сказав речі, неточності? Або краще де, що відомі великі прогалини в електроніці? Бачив твою компетентність у питанні, однак, я був би радий, якщо інтернет або, краще, якщо ви можете протягнути руку в мої наміри навчитися дизасемблювати двійковий файл..
Є три такі, де це я казав, що я завжди бачив, що разом ви знайдете сходиться..
Дай мені знати, що ти думаєш, що там..
Привіт

манро
Додаю посилання tread

Errecinque
Прости mustang GT, але де і що я сказав речі, неточності? Або краще де, що відомі великі прогалини в електроніці? Бачив твою компетентність у питанні, однак, я був би радий, якщо інтернет або, краще, якщо ви можете протягнути руку в мої наміри навчитися дизасемблювати двійковий файл..
Є три такі, де це я казав, що я завжди бачив, що разом ви знайдете сходиться..
Дай мені знати, що ти думаєш, що там..
Привіт

Найкращий відповідь не можете дати. Великі

MustangGT
Найкращий відповідь не можете дати. Великі

я не розумію вашого тріумфу........маг

Се той, хто, і більш практично, але тільки в цьому......що не завадить, але робити речі, не знаючи сенсу або, що ви робите, по-моєму, серйозна помилка.
я бачу так багато користувачів і не тільки тут, що в один прекрасний день прокидаються і з 4 фото і 2 посилання робити роботу, своїх клієнтів!!!....і ось що я хочу сказати!.

я пояснив, зазори над і не безпосередньо до когось, але в цілому....і не всі narutalmente.

для того, щоб відповісти на мунро, можливо, я не пояснив, добре, я спробую знову.
інформацію не обов'язково означає, що ви програміст.....так, я дбаю про те, я не ставлю питання, у мене достатньо знань і досвіду для програмування будь-яких чіпів з будь-якої мови від c++ до java на складання перших мов, за допомогою якого заплановані також екю більше даних, і важко перетравити.

проблема, як я пояснив вище, і що ідея, з якою вони запрограмовані дозволяє конвертувати мови, перекладач(для нас, зрозуміло), перетворення у двійковий.

тепер, що я знаю, це не можливо, я знаю спосіб, подвійний сенс, що з рейок ви можете перетворити його назад в мову, перекладач, навіть якщо є ідея, і знання мови, з якого він був запрограмований.

варто на всіх флеш-не тільки ті, ecu, включаючи pic, avr і т. д.

Тільки так і мати вихідний код, написаний на мові, перекладача і від їх отримання id, або, можливо, є копії тих, які використовуються.

Подивимося, я поясню краще.....Arduino......те ж поняття........на рис......в основному використовують assemby, але десь рік ідея використовувати c++, а інші ще і java.

Так що давайте розуміти один одного....я ніколи не говорила, знаючи, як інтерпретувати 0 і 1 .....assilutamente......моя мова та багато іншого.

повертаючись до клонування ecu повторюю....тільки так і з програмістом, спеціальному, де і можна витягати його повне бінарне.

Якщо ви маєте ідею і знати, з esattenzza з того, якою мовою вдома, в автомобілі або тільки програми, чіпи, я б поділився більш ніж охоче.

Той факт, що цей програміст стоїть і не мало.

Я мало зацікавлений в тому, використовувати для моїх поточних проектів у tricore буде як I7, щоб написати з word.

тепер я бачив розмова, що ви відкриті і tranky каже, можеш це зробити в те, що говорить.

твої прохання в цьому пості є законними, здається, що ascii-це не мова, хоча, можливо, tranky і знання якої-небудь системи для перетворення двійкового код перекладача, з яким це було написано.

Можливо, я кажу можливо, зрозуміти основні би зрозуміти, від завантаження в якості перекладача відповідає.....завжди, якщо з допомогою редактора ace і написано ясно, але якщо і фрагментарний я вважаю, це важко.

але якщо ідея tranky, і це буде відправною точкою.....але я бачу, дуже в гору.

роблю резюме: мати XYZ рівносильно мати водія/damos перекладача файлу з кодування тільки в тому, що damos/драйвер інтерпретує ІДЕНТИФІКАТОРИ, l'"XYZ" interpreterebbe весь склад файлу.ecu

тут я бачу 4 різних речей, змішайте в одній.....і я її не поділяю.

Для того, щоб зробити висновок, що на початку вашого поста, є й інші аспекти, щоб побачити...***** і це було написано і перетворюється на чіп і, коли інструкції приймаються, а якщо і шифрувати.....він завжди повертається в datasheet мікросхеми від лікування....

MustangGT
роблю резюме: мати XYZ рівносильно мати водія/damos перекладача файлу з кодування тільки в тому, що damos/драйвер інтерпретує ІДЕНТИФІКАТОРИ, l'"XYZ" interpreterebbe весь склад файлу.ecu

диметикон це твердження.

так звані драйвери це зовсім інша справа....і зовсім неправильно.......

як описано вище программники ecu називають "водій" вибір ecu і інші англійська "selec device", що в перекладі "виберіть пристрій", що не одне, як пояснив вище

налаштування зв'язку адресу для входу і закінчення читання чіп від лікування, частота і так далі.

потім

водій/деймон грає

для мене не має сенсу і не має нічого спільного.

файл кодування

і ще одна річ, яка не має з ви можете перетворити двійковий в мові перекладача.

l'"АБО" зіграє весь склад файлу.ecu

інша справа, що не по центру, нін

пюре речей, які не мають сенсу запит munro

чому б замість цього не почати з, що цифровий сигнал, сигнал, pmw, частоти роботи?

Пеппі
привіт edc17 або med 17, що я знаю, ви не можете клонувати із зони одну річ, що ви можете зробити immo off або на флеш-пам'яті або в eeprom за ecu

Fabiuz
І успіх чи неуспіх операції залежить від багатьох змінних, проте існує засіб, що область в ла-пише і EDC17CP14 VAG le clos успішно.
Я особисто код bosch в руку, сам же hw sw обидві EDC17CP14 3.2 (Easytronic від Bosch) Клон з KTAG л автомобіль не заводиться.
Scodifica другий автомобіль гру.
Нарешті зробив DTC off DTC 1543 (в пам'ять код, P) зникли свічки і індикатор іммо.
Єдиний недолік або неповний КМ.