КПК

Прагляд Поўнай Версіі : edc17 cp14 для кланавання або scodificare

sportknight
Прывітанне, хлопцы,я edc17cp14 для кланавання або scodificare
што вы можаце зрабіць? я ведаю, што я крыху ostiche
я рэзервовыя копіі абодвух вядома

sportknight
ну,вы падкажыце, а я

я кланаваная ecu, што ў рэшце рэшт я выявіў адрознівацца ў залежнасці ад праграмнага забеспячэння, а таксама абсталявання, чым passat
аўтамабіль па-ранейшаму не было, таму мне прыйшлося scodificare цалкам і аўто часткі і добра

вядома загараецца індыкатар иммо і свечак напальвання

dangy
а адказ вельмі правільны

giulianoA3
прывітанне, у рэшце рэшт, з шпіёнаў, як вы вырашылі?дзякуй.

giulianoA3
прывітанне, ёсць навіны аб кланаванні гэтай мадэлі эбу?дзякуй.

ugoboss
на гэтыя ecu, каб атрымаць крыху бяспекі, у атрымалася, працы клонаў , трэба пачынаючы з hw і sw роўныя, у гэтым выпадку, вы можаце мець добрыя шанцы, у адваротным выпадку, я бачу, дурніца кланавання, лепш ісці scodifica, а затым паглядзець, з шпіёнаў, як вырашыць.

giulianoA3
на самай справе ў мяне 2 эбу аднолькавыя ў hw і sw.

ugoboss
у гэтым выпадку, я раю вам зрабіць рэзервовую копію абодвух ecu , параўнаць файлы, і затым перанясіце рэзервовае капіраванне, да 99% павінны пайсці, але апошняе слова ад машыны.

giulianoA3

манро
галоўная праблема з вдг-med17 з'яўляюцца "ключы rsa" і ролінг код, таксама паміж 2 эбу ідэнтычныя паміж hw і sw, і прасцей, чым вышэй будзе па-рознаму..
Было б паспрабаваць, каб убачыць, дзе менавіта размешчаны як "ключы", што і ролінг-код і ў гэты момант умяшацца ўручную, каб абмяняць на экю, у экю,па меншай меры ў тэорыі..

манро
На практыцы, аднак, па-мойму, немагчыма кланаваць правільна ці дзейнічаць ўручную, каб разабрацца з ключамі і ролінг-код, так як першыя шыфруюцца, як і ролінг-код для яго канфармацыя змяняецца пры кожным запуску..
Таму адзіным рашэннем з'яўляецца поўнае адключэнне ўсіх..

Errecinque
На практыцы, аднак, па-мойму, немагчыма кланаваць правільна ці дзейнічаць ўручную, каб разабрацца з ключамі і ролінг-код, так як першыя шыфруюцца, як і ролінг-код для яго канфармацыя змяняецца пры кожным запуску..
Таму адзіным рашэннем з'яўляецца поўнае адключэнне ўсіх..
Прывітанне Манро, але тады ў афіцыйны дылерскі цэнтр vag, што дзеянні прымаюць для таго, каб абыйсці гэтую праблему, ролінг код, калі трэба замяніць ecu? Ёсць інструмент спецыяльны закон зоны, што нармальныя праграмісты экю, якія вы выкарыстоўваеце не чытаюць??

cinqueturbo
Я не думаю, што дылераў праграмавання ecu карыстаецеся ці ўжо запланаваныя.. а Новыя або Нявінніцы з дапамогай Carpass, так сказаць

Errecinque
Я не думаю, што дылераў праграмавання ecu карыстаецеся ці ўжо запланаваныя.. а Новыя або Нявінніцы з дапамогай Carpass, так сказаць

Вядома, я меў на ўвазе эбу новыя. Павінны ж напісаў вышэй файл і як робяць з rolling code?

cinqueturbo
Вядома, я меў на ўвазе эбу новыя. Павінны ж напісаў вышэй файл і як робяць з rolling code?

Магчыма, з шасі ў іх усё захоўваецца, як для ключоў, калі ідзеш, напрыклад, замовіць новыя??

манро
Для таго, каб ведаць напэўна, трэба спытаць у тых, хто, магчыма, працуе ў дылерскі цэнтр..
Упэўнены, што, маючы ўсе панны проста калі ласка, увядзіце новую інфармацыю, г. зн. які плавае код і ключы RSA, сумяшчальныя ў новы ecu

Errecinque
Для таго, каб ведаць напэўна, трэба спытаць у тых, хто, магчыма, працуе ў дылерскі цэнтр..
Упэўнены, што, маючы ўсе панны проста калі ласка, увядзіце новую інфармацыю, г. зн. які плавае код і ключы RSA, сумяшчальныя ў новы ecu

Але для нявінніцы цікавасць як мець новы жорсткі дыск ад фарматавання??
Што-то выслізгвае ад мяне.....калі ў мяне бк поўны ecu, таму што скапіяваць на іншы роўна не павінна пайсці? У бк, я павінен мець усё напісана і vin што код завальцоўкі etc.

cinqueturbo
Ад таго, што я чытаў тут на форуме, і вакол EDC17 маюць зоны азначае, ONE TIME ПРАГРАМУЕМЫ, што не пера піша і не сцірае і г. д. такім чынам, толькі новы..

манро
Добры cinqueturbo...
Безумоўна, паслядоўнасць rollin чаргу прымае ад эбу ключы RSA шыфруецца ў гэтай галіне..

Errecinque
Ад таго, што я чытаў тут на форуме, і вакол EDC17 маюць зоны азначае, ONE TIME ПРАГРАМУЕМЫ, што не пера піша і не сцірае і г. д. такім чынам, толькі новы..
Выдатнае тлумачэнне.....так што ён працуе толькі scodifica? Што з'яўляецца "сказаць" да экю, не ўлічваць, што напісана ў гэтай галіне? Прабачце, але я спрабую патрапіць туды, каб градусаў разважаючы па вашых словах, у тым, што вы scodifiche па-ранейшаму нуль, але ў выпадку блакавання ecu, я хачу быць гатовым

манро
На практыцы вы..
Аднак для кланавання трэба пачаць з ecu, якія маюць адны і тыя ж коды, hw і sw, такім чынам, што вы можаце прыступіць да працы..
Я размаўляў з маім калегам-механік, які мае майстэрню VW і ў асноўным сказаў мне, што нават на ЭБУ аднолькавыя, як hw і sw, вобласць можа быць сапраўдны ці не..
Так што гэта крыху падкідванне манеты..
Іх для кадавання або ведаць, калі прысутнічае такая вобласць выкарыстоўваюць vag odis з праграмай праграмавання онлайн непасрэдна падлучаны ў Вольфсбурге ў Германіі, што называецца Geko у асноўным ад колькасці з карты здолеюць прасачыць, каб усе змесціва кадавання прыборнай панэлі,сістэма Key kess і иммобилайзер..
Па словах аднаго плавае код і ключы rsa могуць быць уключаны ў вобласць, якая мае сваю чаргу вы можаце знайсці або ў мікра або ў e2p ў залежнасці ад hw і sw..
У вас высновы..

MustangGT

Я з цікавасцю абмеркаванне, і я заўважыў вялікі недахоп ведаў у цэлым электронікі.
як і ўсе вы, я выкарыстоўваць у маім выпадку galletto v54 майстар-версіі, клон высокай якасці, але сваю працу робіць непрыкметна і да гэтага часу ў мяне не было праблем.
І таксама праўда, што, як патлумачыў некалькі разоў, мой вопыт і каля года або больш....але не на электроніку....
Kiess кажуць, паказвае больш магчымасцяў, вядома, залежыць ад таго, якую версію вы бераце, і я, як клон, каб пачаць, я не хачу эканоміць.
Праблема і ўсё ж, поўная адсутнасць ведаў у электроніцы трохі глыбей, і як гэта працуе, магчыма, eeporm або ep2, флэш або працэсар tricore!.
Не чытаю нічога, акрамя tricore не могуць аднавіць у залежнасці ад аперацый і г. д.!...я думаю....не з гэтых праграмістаў.
Я я знайшоў некалькі і гэта таму, што мы сапраўды з зоны не чытаюцца, або лепш, што звычайныя праграмісты ў звароце сказаў, каб аўтамабіль не чытаюць, але толькі па волі вытворцаў не па іншых прычынах.

Для пачатку давайце растлумачым гэты драйвер!.

Пеўнік называецца выбар з ecu "выбар драйвера" праграміст, які апрацоўвае розныя фішкі, не які адносіцца спецыяльна да ecu аўтамабіля называе іх "прылады" ці "прылады". розніца....НЯМА!
Не і іншае, што выбар зон для чытання, частата, і некаторыя функцыі, у залежнасці ад вытворцы.
Для таго, каб, так сказаць, пеўнік і іншыя programamtori, больш convezionali чытаюць толькі карты, а ў некаторых выпадках нават e2p як пеўнік майстар, у мяне ёсць магчымасць чытаць фальш або e2p і не заўсёды.
У выпадку чытання флэш дзе часта пражывае на карту ў залежнасці ад таго, як мы выбіраем "кіроўца" ўсталяваць рэжым ўваходу для flash і адрасы чытання з------>c
але не поўны.....чаму-адрасы, пачынаючы ад------->x ( не vglio выкарыстоўваць адрасы былых і ўжо такі комплекс).
Кланаванне любога ecu, і магчыма толькі і выключна з чытаннем поўны ўсе змесціва flash, уключаючы зоны "абаронены!".

Але не з праграмістаў гэтага тыпу патрэбныя больш складаныя і трэба ведаць рэжым доступу, што вытворца ў тэхнічных характарыстыках, якія прадастаўляе ў распараджэнне.
Адзіны спосаб, каб атрымаць да іх доступ і ў SPI (Serial Проножки Interface). і спецыяльнага праграмнага забеспячэння, як гэта

, Натуральна, суправаджаецца інтэрфейсу для сняданкаў.

Часта чытаю, што праграмісты, як вілем, яны працавітыя і часта не працуюць, гэта таму, што не ёсць 3 кнопкі "больш падрабязна" "загрузіць" "напісаць", што часта і вы прывыклі выкарыстоўваць!

Не робяць па якой-то прычыне, але толькі тое, што больш магчымасцяў у вас будзе больш вы робіце дома!.

Калі вы ведаеце трохі электронікі, усталяваўшы ў доўг з патрэбнага адрасу, вы можаце зрабіць гэта і многае іншае!!!!
Прыходзім у файлы канчаткова!....мы выйграем у двайковым кодзе, і толькі так, але не вельмі веру, што яны запраграмаваныя ў адрас былой?!!!....я спадзяюся, што хто-то не думаеш, у самай справе!.

Праграмнае забеспячэнне для праграмавання флэш-памяці або IDE могуць быць напісаны на любой мове "C++","JAVA" і г. д.....дзе потым мы думаем, што кампілятар перамыкач на 0 і 1.

Прынцыповая схема працы не адрозніваецца ад напісання праграмнага забеспячэння з кампілятарам, які затым будзе ў перакладзе з двайковага кода для таго, каб уключыць правільныя дзверы і атрымаць жаданыя вынікі.
Ад пральнай машыны, каб запаліць лямпачку.
Ад чытання аналагавага датчыка і кіраваць рэле з uiscreen лічбавы і, у сваю чаргу, пераўтворыцца ў аналагавы для транзістара або моп-транзістараў, які ўваходзіць у праводнасці і запускае экспрэс-метро або запуску рухавіка.

тут не адрозніваецца.....

Ні адзін урок ад прафесара....толькі трохі яснасці....

Errecinque

Я з цікавасцю абмеркаванне, і я заўважыў вялікі недахоп ведаў у цэлым электронікі.
як і ўсе вы, я выкарыстоўваць у маім выпадку galletto v54 майстар-версіі, клон высокай якасці, але сваю працу робіць непрыкметна і да гэтага часу ў мяне не было праблем.
І таксама праўда, што, як патлумачыў некалькі разоў, мой вопыт і каля года або больш....але не на электроніку....
Kiess кажуць, паказвае больш магчымасцяў, вядома, залежыць ад таго, якую версію вы бераце, і я, як клон, каб пачаць, я не хачу эканоміць.
Праблема і ўсё ж, поўная адсутнасць ведаў у электроніцы трохі глыбей, і як гэта працуе, магчыма, eeporm або ep2, флэш або працэсар tricore!.
Не чытаю нічога, акрамя tricore не могуць аднавіць у залежнасці ад аперацый і г. д.!...я думаю....не з гэтых праграмістаў.
Я я знайшоў некалькі і гэта таму, што мы сапраўды з зоны не чытаюцца, або лепш, што звычайныя праграмісты ў звароце сказаў, каб аўтамабіль не чытаюць, але толькі па волі вытворцаў не па іншых прычынах.

Для пачатку давайце растлумачым гэты драйвер!.

Пеўнік называецца выбар з ecu "выбар драйвера" праграміст, які апрацоўвае розныя фішкі, не які адносіцца спецыяльна да ecu аўтамабіля называе іх "прылады" ці "прылады". розніца....НЯМА!
Не і іншае, што выбар зон для чытання, частата, і некаторыя функцыі, у залежнасці ад вытворцы.
Для таго, каб, так сказаць, пеўнік і іншыя programamtori, больш convezionali чытаюць толькі карты, а ў некаторых выпадках нават e2p як пеўнік майстар, у мяне ёсць магчымасць чытаць фальш або e2p і не заўсёды.
У выпадку чытання флэш дзе часта пражывае на карту ў залежнасці ад таго, як мы выбіраем "кіроўца" ўсталяваць рэжым ўваходу для flash і адрасы чытання з------>c
але не поўны.....чаму-адрасы, пачынаючы ад------->x ( не vglio выкарыстоўваць адрасы былых і ўжо такі комплекс).
Кланаванне любога ecu, і магчыма толькі і выключна з чытаннем поўны ўсе змесціва flash, уключаючы зоны "абаронены!".

Але не з праграмістаў гэтага тыпу патрэбныя больш складаныя і трэба ведаць рэжым доступу, што вытворца ў тэхнічных характарыстыках, якія прадастаўляе ў распараджэнне.
Адзіны спосаб, каб атрымаць да іх доступ і ў SPI (Serial Проножки Interface). і спецыяльнага праграмнага забеспячэння, як гэта

, Натуральна, суправаджаецца інтэрфейсу для сняданкаў.

Часта чытаю, што праграмісты, як вілем, яны працавітыя і часта не працуюць, гэта таму, што не ёсць 3 кнопкі "больш падрабязна" "загрузіць" "напісаць", што часта і вы прывыклі выкарыстоўваць!

Не робяць па якой-то прычыне, але толькі тое, што больш магчымасцяў у вас будзе больш вы робіце дома!.

Калі вы ведаеце трохі электронікі, усталяваўшы ў доўг з патрэбнага адрасу, вы можаце зрабіць гэта і многае іншае!!!!
Прыходзім у файлы канчаткова!....мы выйграем у двайковым кодзе, і толькі так, але не вельмі веру, што яны запраграмаваныя ў адрас былой?!!!....я спадзяюся, што хто-то не думаеш, у самай справе!.

Праграмнае забеспячэнне для праграмавання флэш-памяці або IDE могуць быць напісаны на любой мове "C++","JAVA" і г. д.....дзе потым мы думаем, што кампілятар перамыкач на 0 і 1.

Прынцыповая схема працы не адрозніваецца ад напісання праграмнага забеспячэння з кампілятарам, які затым будзе ў перакладзе з двайковага кода для таго, каб уключыць правільныя дзверы і атрымаць жаданыя вынікі.
Ад пральнай машыны, каб запаліць лямпачку.
Ад чытання аналагавага датчыка і кіраваць рэле з uiscreen лічбавы і, у сваю чаргу, пераўтворыцца ў аналагавы для транзістара або моп-транзістараў, які ўваходзіць у праводнасці і запускае экспрэс-метро або запуску рухавіка.

тут не адрозніваецца.....

Ні адзін урок ад прафесара....толькі трохі яснасці....

У частцы стаўленне, з якім ты задаеш, што я тупы, не вельмі прыемна (улічваючы іншыя тэмы), я думаю, што ніхто не зможа мець глыбокія веды ў кожнай вобласці. Напрыклад, ты будзеш вельмі добры ў галіне электронікі і камплектуючых у HW, але, можа быць, не ведаеце, распазнаваць крывыя карту час inj або абмежавальнік крутоўнага моманту і г. д. і г. д., і нават змяніць іх у доўг, таму што ты ведаеш аб пошце, а не рухавіка.
Гэта для таго, каб сказаць, што на агульным форуме, маюць мэтай абмену інфа і метадаў, сярод тых, хто ведае больш, а хто ведае больш, чым іншы.
Замест таго, каб рабіць усё правер ты павінен быў растлумачыць, закладзеную ў абмеркавання ў тэме, як чытаць і пісаць поўныя дадзеныя гэтага ecu edc17cp14. Проста-УДЭ MEM TOOL, як вы згадалі.... і што яшчэ? Я ў электронікі я не ведаю, але калі чытаць вышэй, я адчуў, што ёсць што-тое схаванае, што інструмент не чытаюць, і не думаю, што нам патрэбен геній, каб зразумець гэта.

MustangGT
У частцы стаўленне, з якім ты задаеш, што я тупы, не вельмі прыемна (улічваючы іншыя тэмы), я думаю, што ніхто не зможа мець глыбокія веды ў кожнай вобласці. Напрыклад, ты будзеш вельмі добры ў галіне электронікі і камплектуючых у HW, але, можа быць, не ведаеце, распазнаваць крывыя карту час inj або абмежавальнік крутоўнага моманту і г. д. і г. д., і нават змяніць іх у доўг, таму што ты ведаеш аб пошце, а не рухавіка.
Гэта для таго, каб сказаць, што на агульным форуме, маюць мэтай абмену інфа і метадаў, сярод тых, хто ведае больш, а хто ведае больш, чым іншы.
Замест таго, каб рабіць усё правер ты павінен быў растлумачыць, закладзеную ў абмеркавання ў тэме, як чытаць і пісаць поўныя дадзеныя гэтага ecu edc17cp14. Проста-УДЭ MEM TOOL, як вы згадалі.... і што яшчэ? Я ў электронікі я не ведаю, але калі чытаць вышэй, я адчуў, што ёсць што-тое схаванае, што інструмент не чытаюць, і не думаю, што нам патрэбен геній, каб зразумець гэта.

Паглядзім, удакладніць.

----> мая не хоча быць тлумачэнне, непрыемнае.

----> assultamente праўда, не ў стане прызнаць, для большасці крывых карце, на самай справе, я не раблю карты, старт цяпер дзе-то месяц, каб зрабіць эрг, і фап, толькі таму, што я вывучаў бегу, з дасведчаным механікам, будзе на маёй баку, што добра ведае рухавікі, даючы мне руку, але не проста так , мне прыйдзецца знайсці 1 месяц часу і інвеставанне грошай, каб зрабіць гэта на спецыяльных курсах, нават калі яны не зацікаўленыя на дадзены момант у карты.
І таму, што з майго боку максімум, што вы пытаецеся і ёсць трохі цягі на абгонах я не збіраюся рабіць гоначныя машыны, патрэбныя гады вопыту.

----> І праўда, не пайду, лёгкі і мой недахоп, але я аддаю перавагу быць прамым і сказаць, што я думаю, калі гэта значыць карыстальнікаў, якія крыўдзяцца, мне шкада, але, магчыма, мой быць прамым, як дапамагае часам думаць, перш чым рабіць дома.

----> Хто добра ведае рухавікі і не мае, па меншай меры, асновы электронікі....але асновы асноў + і - і як гэта працуе, паўправаднік, я да гэтага часу не мог растлумачыць, як і, што заўсёды добра.
Гіды кажуць, працэдуры....але не так, як выправіць, калі што-то пойдзе не так тут адна з многіх прычын, чаму я не раблю карты і не казаць, пакуль не даведаўся, што-то сур'ёзнае, не радкі, былы. патопленыя ў выпадку, калі знойдзеце дзе-небудзь.
Не і, такім чынам, што працуе для мяне....я павінен ведаць, тое, што я раблю не тое, што змяніць біт або адрас былых і elmina fap і гэтак далей.
Я захапляюся тымі, хто робіць гэта ўручную, і я мяркую, што мы ведаем, тое, што ён facnendo як ****llo практычнай і тэарэтычнай бачыў, што працы могуць і чытаю таксама дастаткова чыстыя.

---->

----> У выпадку, калі гэта ecu сказаў, як гэта зрабіць.

Для тых, хто але калі практыка sugerrimento уга бос і больш, што дзейнічае лепш scodifica ад замены.
А калі вы мае іншую карту, вы можаце паспрабаваць атрымаць карту з чып-і заліць яго на іншы пералічваецца кантрольная сума....часам выходзіць, часам няма ugo boss ў поўнай прычыне.

Спачатку запусціць машыну з працэдурамі база потым усё астатняе....калі ты зусім адзін, і памыляешся, што-то губляеш галаву, у нас засталося некалькі тыдняў, кліент шалее, і нават калі скачай ты не бачыш, больш не лічачы, як следства, дрэнная рэклама.

Для ecu, сказалі, панны на самай справе яны ўжо запраграмаваныя, не прыходзяць у аўтасалон з фальш пустых і таму, што працэсары ідуць, запланаваных з яго перакладчыкам, двайковы файл, першапачаткова пераўтворыцца і асабліва файл boot што трэба, да ж працэсара, каб інтэрпрэтаваць дадзеныя, якія прыходзяць ад перакладчыка, як апісана вышэй....і цэлым, як я магу сказаць табе, як гэта зрабіць, калі ў цябе няма ведаў электронікі і інфарматыкі?.....

Вядома, калі дом пасылае пусты эбу.
Павінны забяспечыць поўнае бінарнае у мяне ёсць зыходны файл з boot, каб прыняць дадзеныя перакладчыка, з якім гэта было напісана.....гэты файл будзе вакол на працягу паловы дня ў інтэрнэце!.

Спадзяюся, я растлумачыў і я прашу прабачэння, калі я няправільна.

манро
Даруй mustang GT, але дзе і што я сказаў рэчы, недакладнасці? Або лепш дзе, што вядомыя буйныя прабелы ў электроніцы? Бачыў тваю кампетэнтнасць ў пытанні, аднак, я быў бы рады, калі інтэрнэт або лепш, калі вы можаце працягнуць руку ў мае намеры навучыцца дызасэмбляваць бінарны файл..
Ёсць тры такія, дзе гэта я казаў, што я заўсёды бачыў, што разам вы знойдзеце сыходзіцца..
Дай мне ведаць, што ты думаеш, што там..
Прывітанне

манро
Прыкладаю спасылку tread

Errecinque
Даруй mustang GT, але дзе і што я сказаў рэчы, недакладнасці? Або лепш дзе, што вядомыя буйныя прабелы ў электроніцы? Бачыў тваю кампетэнтнасць ў пытанні, аднак, я быў бы рады, калі інтэрнэт або лепш, калі вы можаце працягнуць руку ў мае намеры навучыцца дызасэмбляваць бінарны файл..
Ёсць тры такія, дзе гэта я казаў, што я заўсёды бачыў, што разам вы знойдзеце сыходзіцца..
Дай мне ведаць, што ты думаеш, што там..
Прывітанне

Лепшы адказ не можаце даць. Вялікія

MustangGT
Лепшы адказ не можаце даць. Вялікія

я не разумею вашага весялосці........маг

Вось той, хто, і больш практычна, але толькі ў гэтым......што не перашкодзіць, але рабіць рэчы, не ведаючы сэнсу або, што вы робіце, па-мойму, сур'ёзная памылка.
я бачу так шмат карыстальнікаў і не толькі тут, што ў адзін цудоўны дзень прачынаюцца і з 4 фота і 2 спасылкі рабіць працу, сваіх кліентаў!!!....і вось што я хачу сказаць!.

я патлумачыў, зазоры над і не непасрэдна да каго-то, але ў цэлым....і не ўсе narutalmente.

для таго, каб адказаць на мунро, магчыма, я не патлумачыў, добра, я паспрабую зноў.
інфармацыю не абавязкова азначае, што вы праграміст.....так, я клапачуся нават пра тое, я не задаю пытанні, у мяне дастаткова ведаў і вопыту для праграмавання любых чыпаў з любога мовы ад c++ да java на зборку першых моў, з дапамогай якога запланаваны таксама экю больш дадзеных, і цяжка пераварыць.

праблема, як я патлумачыў вышэй, і што ідэя, з якой яны запраграмаваныя дазваляе канвертаваць мовы, перакладчык(для нас, зразумела), пераўтварэнні ў двайковы.

цяпер, што я ведаю, гэта не магчыма, я ведаю спосаб, двайны сэнс, што з рэек вы можаце пераўтварыць яго назад у мову, перакладчык, нават калі ёсць ідэя і веданне мовы, з якога ён быў запраграмаваны.

варта на ўсіх флэш-не толькі тыя, ecu, уключаючы pic, avr і г. д.

Толькі так і мець зыходны код, напісаны на мове, перакладчыка і ад іх атрымання id, або, магчыма, ёсць копіі тых, якія выкарыстоўваюцца.

Паглядзім, я растлумачу лепш.....Arduino......тое ж паняцце........на рыс......у асноўным выкарыстоўваюць assemby, але дзе-то год ідэя выкарыстоўваць c++, а іншыя яшчэ і java.

Так што давайце разумець адзін аднаго....я ніколі не казала, ведаючы, як інтэрпрэтаваць 0 і 1 .....assilutamente......мая гаворка і многае іншае.

вяртаючыся да кланаванні ecu паўтараю....толькі так і з праграмістам, спецыяльным, дзе і можна здабываць яго поўнае бінарнае.

Калі вы маеце ідэю і ведаць, з esattenzza з таго, на якой мове дома, у аўтамабілі або толькі ў праграмы, чыпы, я б падзяліўся больш чым ахвотна.

Той факт, што гэты праграміст каштуе і не мала.

Я мала зацікаўлены ў тым, каб выкарыстоўваць для маіх бягучых праектаў у tricore будзе як I7, каб напісаць з word.

цяпер я бачыў размова, што вы адкрыты і tranky кажа, можаш гэта зрабіць у тое, што кажа.

твае просьбы у гэтым пасце з'яўляюцца законнымі, здаецца, што ascii-гэта не мова, хоць, магчыма, tranky і веданне якой-небудзь сістэмы для пераўтварэння з двайковага ў код перакладчыка, з якім гэта было напісана.

Магчыма, я кажу, магчыма, зразумець асноўныя бы зразумець, ад загрузкі ў якасці перакладчыка адпавядае.....заўсёды, калі з дапамогай рэдактара ace і напісана ясна, але калі і фрагментарны я лічу, гэта цяжка.

але калі ідэя tranky, і гэта будзе адпраўной кропкай.....але я бачу, вельмі ў гару.

раблю рэзюмэ: мець XYZ раўнасільна мець кіроўцы/damos перакладчыка файла з кадоўкі толькі ў тым, што damos/драйвер інтэрпрэтуе ІДЭНТЫФІКАТАРЫ, l'"XYZ" interpreterebbe ўвесь склад файла.ecu

тут я бачу 4 розных рэчаў, змяшайце ў адной.....і я яе не падзяляю.

Для таго, каб зрабіць выснову, ў пачатку вашага паста, ёсць і іншыя аспекты, каб убачыць...***** і гэта было напісана і пераўтворыцца на чып і, калі інструкцыі прымаюцца, а калі і шыфраваць.....ён заўсёды вяртаецца ў datasheet мікрасхемы ад лячэння....

MustangGT
раблю рэзюмэ: мець XYZ раўнасільна мець кіроўцы/damos перакладчыка файла з кадоўкі толькі ў тым, што damos/драйвер інтэрпрэтуе ІДЭНТЫФІКАТАРЫ, l'"XYZ" interpreterebbe ўвесь склад файла.ecu

диметикон гэта зацвярджэнне.

так званыя драйвера гэта зусім іншая справа....і зусім няправільна.......

як апісана вышэй программники ecu называюць "кіроўца" выбар ecu, і іншыя ў англійская "selec device", што ў перакладзе "выберыце прылада", што не адно, як вышэй патлумачыў

налады сувязі адрас для ўваходу і заканчэння чытання чып ад лячэння, частата і гэтак далей.

затым

кіроўца/дэйман гуляе

для мяне не мае сэнсу і не мае нічога агульнага.

файл кадоўкі

і яшчэ адна рэч, якая не мае з вы можаце пераўтварыць двайковы ў мове перакладчыка.

l'"АБВ" згуляе ўвесь склад файла.ecu

іншая справа, што не па цэнтру, нін

пюрэ рэчаў, якія не маюць сэнсу з запыт munro

чаму б замест гэтага не пачаць з, што і лічбавы сігнал, сігнал, pmw, частоты працы?

Пэпі
добры дзень edc17 або med 17, што я ведаю, вы не можаце кланаваць з зоны адну рэч, што вы можаце зрабіць immo off або ў флэш-памяці або ў eeprom па ecu

Fabiuz
І поспех або няўдачу аперацыі залежыць ад многіх зменных, аднак існуе сродак, што вобласць у ла-піша і EDC17CP14 VAG le clos паспяхова.
Я асабіста код bosch у руку, сам жа hw sw абодва EDC17CP14 3.2 (Easytronic ад Bosch) з KTAG Клон л аўтамабіль не заводзіцца.
Scodifica другі аўтамабіль гульню.
Нарэшце зрабіў DTC off DTC 1543 (у памяць код, P) зніклі свечкі і індыкатар иммо.
Адзіны недахоп не або няпоўны КМ.