КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Значэнне расходомер паветра 2.0 TDI bkd

djang01
Прывітанне, у мяне адлюстроўваецца мой golf 2.0 TDI кавалак, і з самага пачатку я зрабіў логі з vag, і я ўбачыў, што значэнне датчык выдатку паветра залезці абаротаў кала рэзка. Напрыклад да 4000 абаротаў турбіна робіць яшчэ 1.3 бар, але maf адзначае каля 1000 мг/stroke. Не павінны забіць 500x2.3=1150? Тады іншая справа, максімальнае значэнне прыкладна 2300giri і турбіны 2.6 бар і каля 1200 мг/stroke. Гэта нармальна, ці што-то не так?

switing63
Па-мойму гэта нармальна. У пошукавай фазы ўсмоктвання не заканчваецца ў ніжняй мертвай кропцы, але працягвае ў працягу пэўнага перыяду, скажам гіпатэтычна на 20-й, у якім/і клапан/і працягваюць заставацца адкрытымі, і, каб запампаваць больш паветра ў цыліндр, але ў той жа час нават поршань падымаецца да верхняй мертвай кропцы (скажам, 20 градусаў адпавядаюць гарналыжных 10мм, значэння палілі наўздагад, але для прыкладу), таму, на самай справе, з аб'емам цыліндраў не больш за 500 cc (рухавік 2 літра), але што-то менш, таму што бег скарачае па параўнанні з тэарэтычнай і, такім чынам, калі ты я зразумеў, што ен, напрыклад, аб'ем скокі з рэальнай даты, ад тэарэтычнай менш частка, якая праходзіць праз поршань падчас уздыму ты, да прыкладу, карысны аб'ем каля 430cc, што памнажаецца на 2, 3 дасць вам значэнне, якая ўзнікла ў дыягностыцы.

djang01
Так, я згодны, што этап сканчаецца, праз некаторы час, але terminanfo пасля, у момант ўсмоктвання таго, што ў пачатковай, што я страчу яго кампенсацыі павелічэння часу адкрыцця клапана. Mah, датчык выдатку паветра будзе чытаць добра? І потым, я да 4000 абаротаў, проста часам я гэтага maf, у іншы раз, я забіў нават 950, і, адпаведна, я, ін'екцыі 53mg/цыкл, што нізкая, улічваючы, што першапачаткова і 50. На самай справе машына цягне marece павольна расці, аднак у апошні момант overboost да 2000 аб цябе пазногці на сядзенне, на самай справе па мне надаць 70mg/цыкл, маючы maf вышэй(1200)

matteo87
Прывітанне, у мяне адлюстроўваецца мой golf 2.0 TDI кавалак, і з самага пачатку я зрабіў логі з vag, і я ўбачыў, што значэнне датчык выдатку паветра залезці абаротаў кала рэзка. Напрыклад да 4000 абаротаў турбіна робіць яшчэ 1.3 бар, але maf адзначае каля 1000 мг/stroke. Не павінны забіць 500x2.3=1150? Тады іншая справа, максімальнае значэнне прыкладна 2300giri і турбіны 2.6 бар і каля 1200 мг/stroke. Гэта нармальна, ці што-то не так?
але значэнне тое, што чытаць-гэта менавіта 2600mbar? таму што, калі б гэта было так, турбіна загружаеце на 1.6 (як і павінна быць на гольф-супастаўляецца soft). праблема будзе, калі caricasse 2,6 бар (значэнне, турбіна, арыгінал, не можа дасягнуць, на мой погляд)

djang01
Няма, няма, есць 1.6 бар фактычныя, 2.6, звязаных, у тым ліку ціску на навакольнае асяроддзе. Аднак і супаставіць іх, каб зрабіць 1.6 ў overboost і 1.45 канстанты да 3600giri, затым ўніз да 1.3 да 4000

switing63
Учора я зрабіла тэст з мой аўтамабіль (147 1.9 mjet 16V 140 Л. с.), што гэта арыгінал, і з праграма дыягностыкі я атрымаў гэтыя дадзеныя, Intake Manifold Pressure(kPa) 230, Engine RPM 4109, і Air Mass Flow Rate(g/s) 138,690002441406, таму наступныя развагі працоўны аб'ем унітарнае/ціск, я павінен атрымаць 1909/4 = 477*2,3=1097 mg/stroke, у той час як значэнне сутыкнуліся 1012 mg/stroke дасягнута, робячы гэты разлік, 4109 абаротаў у хвіліну адпавядаюць 68,4 пра/сек і затым 68,4*2 = каля 137 імкнення у секунду. Затым, падзяліўшы 138,7 гр 137 імкнення менавіта 1012 mg/stroke. Відаць, што больш ці менш ціск і аб'ем рухавіка, аналагічныя інфармацыі, якую вы паказалі значэнне, блізкае да 1000 мг/цыкл, я думаю, у межах нормы. Дадам, аднак, што арыгінальныя карты да рэжыму максімальнай магутнасці, таму колькасць паветра, падобна я бачу, што ўводзяць 62,5 мм3 у мой рухавік, тады 52,5 мг, такім чынам, ў адпаведнасці з вашымі дадзенымі.

djang01
Справа ў тым, што я супастаўлена, зыходнае ціск да 4000 аб і 25% ніжэй. Вы бачыце, што я павінен яшчэ павялічыць ціск турбо, каб прымусіць яе пайсці

djang01
Тады сення вечарам я зрабіў іншыя тэсты. Я зрабіў глыток-у трэці, і я ўбачыў, што на 4000 аб. ціск было 1.2 бар. Тады я паклаў руку на карту і я ўзяў 1.38 бар, змяняючы карту turbo і абмежавальнік. Я іду па дарозе, я зноў тирада ад трэцяга, і я ўбачыў, што мэтавае значэнне было 1.38, але і з рэальным 1.2. Геаметрыя заўседы дыягназ быў адкрыты на 28%, мне здаецца, але я павінен праверыць. Да 3700 абаротаў прыкладна ціск у мэта, і роўная фактычнай, а затым падае. Гэта нармальна, турбіна ідзе ў кавітацыі ўжо на 1.2 бара??

puntospeed1.3
Тады сення вечарам я зрабіў іншыя тэсты. Я зрабіў глыток-у трэці, і я ўбачыў, што на 4000 аб. ціск было 1.2 бар. Тады я паклаў руку на карту і я ўзяў 1.38 бар, змяняючы карту turbo і абмежавальнік. Я іду па дарозе, я зноў тирада ад трэцяга, і я ўбачыў, што мэтавае значэнне было 1.38, але і з рэальным 1.2. Геаметрыя заўседы дыягназ быў адкрыты на 28%, мне здаецца, але я павінен праверыць. Да 3700 абаротаў прыкладна ціск у мэта, і роўная фактычнай, а затым падае. Гэта нармальна, турбіна ідзе ў кавітацыі ўжо на 1.2 бара??

я супастаўленыя некаторыя.
вы можаце падняць карту, турба, колькі хочаш, не падымаецца ціск, або лепш кала заўсёды пасля 3500 3700.
паэксперыментуйце, павялічваючы на 2 карты вгт overboost, да канца карты, а затым яшчэ раз праверце ціск. а паспрабуйце прыўнесці што-то больш, да 4000 4200.

djang01
Я ўжо даў трохі дызельнага паліва ў верхняй павялічыць карту дыму, аднак, калі я пайду далей fumicchia трохі. Вы кажаце, што калі павялічыць карту n75 ціск падымаецца? Як я зайду, як ціск з turbo stock вакол 4000giri?

puntospeed1.3
Я ўжо даў трохі дызельнага паліва ў верхняй павялічыць карту дыму, аднак, калі я пайду далей fumicchia трохі. Вы кажаце, што калі павялічыць карту n75 ціск падымаецца? Як я зайду, як ціск з turbo stock вакол 4000giri?
па-першае, ты робіш карту падманулі або супыну ў курсе? у адваротным выпадку становіцца цяжка колькасна IQ, што впрысните рэальнага. да 70 75 мг не курыць так шмат, калі вы ўстаяце больш чым паліць.
я, я спрабаваў, а 1.6 у 4000giri з пікам на 1.8 і праходзіць на 2500giri, потым ціск падае прыкладна да 1.2 пасля 4500. так улада робіць каля 3500.
затым ад некалькі градусаў наперад, у адваротным выпадку толькі турба не хадзіць.

djang01
Break будуць тузы? Калі вы, вядома, што я іх змяніць, таму што які-то іншы спосаб ёсць? Павялічваючы ў выпадку, калі значэння? Не занадта 1.6 бар з турба складзе? Не ведаю, як штурхаць, і што IQ я павінен дабрацца да 4000rpm, каб быць вакол 170/175 л. с.? Затым, як ужо было сказана раней, таксама павялічваючы з карты turbo на дыягностыцы ціск не падымаецца пасля 3700 абаротаў у хвіліну. Калі змены на карце n75 гэта правільна? Ці існуе які-то іншы абмежавальнік turbo? Шукаеце карты на вока на winols не магу прызнаць іншыя. Тыя, што я знайшоў, я спрабаваў ўручную, без дам, і таму, што калі ведаеш, што шукаць лёгка.

puntospeed1.3
калі з vag больш, чым 1.62 бар не паказвае. а максімум 1.6 бар 4000 я кажу гэта, таму што там ідзе мой сябар, час ад часу, але нават 1.50 ў парадку. відавочна, у нізкай было больш, вядома, на 1.7, толькі ад дызельнага паліва на гэтых overboostano лёгка.
есць 2 карты overboost або 1; залежыць ад файла. ёсць таксама абмежавальнік на карце, што больш tot геаметрыі не прымушае ісці.(але не ведаю адрас).

калі вы практычны доказаў у роўнай дызельнае паліва ўпырскваецца, ад 5% 7% не скажу на ўсю карту overboost (вы можаце таксама зрабіць гэта), але на апошніх кропак і правер яшчэ раз ціск.