Уваход

Прагляд Поўнай Версіі : Сумневы на запіс

Прывітанне.
У мяне Mini One r50 бензін з ЭБУ Siemens EMS-2
Пасля змены з ECM Titanium крывая матылёк капіюючы крокам ад купера я спрабаваў пісаць з Mpps v12 (ложак з Mpps v12), але ён даў мне памылку. Пасля некалькіх спроб абудзіць ecu, я змог перапісаць файл КРЫЧЫ, і так я прыйшоў у ECU.
Два абазначэння:
а) робім некалькі вымярэнняў у розныя моманты часу я заўважыў, што частка контуру, змяненне і чытанне і запіс адбыліся з розніцай у тыдзень (як мяркуецца, адаптацыі да кіраўніцтва блока кіравання).
b) падчас запісу партыі ў Win запыт на абнаўленне прыкладання Adobe.
Пытанне:
Памылка была ў запісу, па-за залежнасці ад гэтых двух фактараў або адзін з іх выклікаў памылку?
Дакладна: чытання, змены і запісы павінны быць практычна непасрэднай або не мае значэння?
Можа аўтаматычнае адкрыццё акна, закрыццё, гуляць у працэсе напісання?
Я б хацеў паўтарыць спробу, але ў мяне шмат сумневаў, і вялікі страх, каб не быць зноў так пашанцавала, што ў выпадку блакавання.
Дзякуй за ўвагу.

sportknight
незалежна dl факт, што mpps не падыходзяць для аўтамабіляў з дыспетчары адрозніваюцца ад простых bosch, і там таксама не заўсёды бывае правільным,можна з упэўненасцю сказаць, што adobe не мае нічога агульнага

акрамя таго, кожны раз, калі вы змяняеце дадзеныя, кантрольная сума змяняецца, так што некаторыя раёны будуць розныя

antoniuccio
існуе спіс аўтамабіляў для mpps

antoniuccio
няма adobe не мае нічога агульнага

antoniuccio
а гэта заўсёды лепш, каб трымаць іх цікавіць выключна

antoniuccio
каб пазбегнуць абнаўлення з mpps

antoniuccio
табе кажуць, нават калі вы купіце

antoniuccio
закрыць інтэрнэт, перш чым падключаць