Прагляд Поўнай Версіі : fiat stilo выключаецца і не стартуе і не пераходзіць у дыягназ
Я перад заменай блока кіравання праверце, калі харчаванне жа-гэта добра...
паспрабуйце праверыць, калі СЭМ ў капот гэта нармальна, ці есць якая-небудзь праблема траплення вады.
я гэтыя блокі я змянілася, але ўжо некалькі праблем кіруе прама перад блок засцерагальнікаў у пярэдняй, як сказаў калега раней
прывітанне, дзякуй, што адказалі,а я мяняў пару,я ўпэўнены, што блок кіравання і маршрут .я, напрыклад, хацеў рамонтных працэдур, эбу, унутраны,калі ў каго-то ёсць трохі матэрыялу.
я паспрабаваў адкрыць яго, але я ніколі не знаходзіў, нічога не зламана , мне шкада, але я нічым не магу дапамагчы
дзякуй, франк, за адказ ,я імкнуся, больш, чым іншы працэдуры ўнутранага рамонту, каб зразумець, як і зроблена, і паспрабаваць зразумець, як гэта працуе.зараз скажу не па тэме, гэта блок кіравання, год праблем таксама паскаральніка ,што не даюць газ, было б цікава паглядзець, як вырашыць.
Мы кажам, што мы хацелі б ўмяшання спецыяліста па рамонце, і мы з двух інфармацыя і прымушае убачыць фрагменты для рамонту.
іншая справа, калі потым трэба некаторы абнаўленне працэсара.
я трымаю курс, толькі калі ў вас вынікі, дай ведаць, мне, напрыклад, не бачыць датчык тэмпературы
Прывітанне Франк на дадзены момант ніхто не выступіў наперад, каб даць асвятленне ,я спадзяюся, што хто-то ёсць, дайце адказы.
добры дзень, ніхто не можа даць якія-небудзь навіны?
Прывітанне ўсім я звяртаюся, па-за топіка-гэта cuoriosita,але хто elabobora блокі кіравання або аптымізаваць ,а таксама робіць ripazioni?або проста выправіць дэфіцыты вытворцы?
Дзякуй, прабачце, зноў не па тэме.
вы таксама можаце вы растлумачыць, якая была праблема? сказаць, што вы вырашылі крыху мала.