Уваход

Прагляд Поўнай Версіі : fiat stilo выключаецца і не стартуе і не пераходзіць у дыягназ

маланка

blackwolf76
Я перад заменай блока кіравання праверце, калі харчаванне жа-гэта добра...

паспрабуйце праверыць, калі СЭМ ў капот гэта нармальна, ці есць якая-небудзь праблема траплення вады.

франк-электрычны
я гэтыя блокі я змянілася, але ўжо некалькі праблем кіруе прама перад блок засцерагальнікаў у пярэдняй, як сказаў калега раней

маланка
прывітанне, дзякуй, што адказалі,а я мяняў пару,я ўпэўнены, што блок кіравання і маршрут .я, напрыклад, хацеў рамонтных працэдур, эбу, унутраны,калі ў каго-то ёсць трохі матэрыялу.

франк-электрычны
я паспрабаваў адкрыць яго, але я ніколі не знаходзіў, нічога не зламана , мне шкада, але я нічым не магу дапамагчы

маланка
дзякуй, франк, за адказ ,я імкнуся, больш, чым іншы працэдуры ўнутранага рамонту, каб зразумець, як і зроблена, і паспрабаваць зразумець, як гэта працуе.зараз скажу не па тэме, гэта блок кіравання, год праблем таксама паскаральніка ,што не даюць газ, было б цікава паглядзець, як вырашыць.
Мы кажам, што мы хацелі б ўмяшання спецыяліста па рамонце, і мы з двух інфармацыя і прымушае убачыць фрагменты для рамонту.

маланка
іншая справа, калі потым трэба некаторы абнаўленне працэсара.

франк-электрычны
я трымаю курс, толькі калі ў вас вынікі, дай ведаць, мне, напрыклад, не бачыць датчык тэмпературы

маланка
Прывітанне Франк на дадзены момант ніхто не выступіў наперад, каб даць асвятленне ,я спадзяюся, што хто-то ёсць, дайце адказы.

маланка
добры дзень, ніхто не можа даць якія-небудзь навіны?

маланка
Прывітанне ўсім я звяртаюся, па-за топіка-гэта cuoriosita,але хто elabobora блокі кіравання або аптымізаваць ,а таксама робіць ripazioni?або проста выправіць дэфіцыты вытворцы?

Дзякуй, прабачце, зноў не па тэме.

dangy
а адказ вельмі правільны

маланка
праблема вырашана.

ugoboss
вы таксама можаце вы растлумачыць, якая была праблема? сказаць, што вы вырашылі крыху мала.