Прагляд Поўнай Версіі : ford cmax не
хлопцы, у мяне ford c-max 2010 1.6, што не частка з эбу siemens , я спрабаваў ўсе харчавання +30 +15 адмоўны, але не частка , не падключаецца нават не дыягназ.
хто-то спрабаваў адрамантаваць гэты блок?
Прывітанне, а ты што-то зрабіў? L у вас працуе?
машына прыехала ўчора раніцай я страціў трохі часу, забяру ў панядзелак раніцай ,было б цікава, калі б хто-то меў вопыт
франка-электрычны дакладна магу сказаць, што гэтая серыя аўтамабіляў таго ж года і ў канкрэтных 1.6 маюць СУР'ЕЗНЫЯ праблемы з фільтрамі ад засмечвання, так як выкарыстоўваюць палітыкі, абсурдным і нават пасля крыху больш за 5к < ідуць "stappati". У іх таксама праблемы з эбу, мне здаецца дзіўным, асабліва неўзабаве пасля таго, як некалькі гадоў.
Калі ў вас есць блок кіравання падобны/сумяшчальны, паспрабуйце замяніць яго і паглядзець, калі частка.
Ford не раз іх больш не робяць!
(я былы ўладальнік ЭСКОРТ 1.6 Бензін/газ.. калі б не аварыя, яшчэ б памчацца адсюль і іх)
p.s. паспрабуйце запусціць яго з запасным ключом.. можа далека праблемы, якія яшчэ не ясныя (я чуў шмат, але не вызначае рэальную праблему).
p.s. паспрабуйце запусціць яго з запасным ключом.. можа далека праблемы, якія яшчэ не ясныя (я чуў шмат, але не вызначае рэальную праблему).
Калі не злучаецца, нават не ў дыягназе, можаце паспрабаваць яе завесці з ключамі ад рая, не пачнецца ніколі.
Прычыны могуць быць ужытыя некалькі. Напрыклад, можа быць заліта вадой, або злучалі полюса батарэі, наадварот, цалкам можа быць, што-то пацук ен грыз нейкі провад. Я б спачатку праверыў праводку, а потым паспрабаваў бы іншы ecu.
Вы ў стане атрымаць дадзеныя з E2P?
Зрабіце поўнае сканаванне ўсіх сістэм. Кантрольная лямпа рухавіка загараецца пры ўключаным запальванні?
Зрабіце поўнае сканаванне ўсіх сістэм. Кантрольная лямпа рухавіка загараецца пры ўключаным запальванні?
Калі не злучаецца, нават не ў дыягназе, як зрабіць праверку?
сказаў, Франкі, што дыягназ вы спрабуеце ўвайсці? я ведаю, што autocom delphi есць некалькі праблем з ford. паспрабуйце таксама з elm 327 і forscan (гэта арыгінальныя праграмы freeware для ford)
машыну я адправіў яе ў аўтасалон, таму што нават купляючы яго новы эбу я не мог праграмаваць я дам вам ведаць канчатковы вынік, як толькі кліент паведамляе мне,
ок, дайце нам ведаць, так як я ўладальнік c-max ecoboost
Калі не злучаецца, нават не ў дыягназе, як зрабіць праверку?
сказаў, Франкі, што дыягназ вы спрабуеце ўвайсці? я ведаю, што autocom delphi есць некалькі праблем з ford. паспрабуйце таксама з elm 327 і forscan (гэта арыгінальныя праграмы freeware для ford)
Ен зрабіў дыягностыку, толькі да Эбу рухавіка, я меў на ўвазе abs, падушка бяспекі, бартавы сеткі... Безумоўна, стаялі нейкія памылкі, звязаныя з Ecu рухавіка, а таксама ведаць, калі гэта праблема сеткі can або няма.
я зрабіў некалькі вымярэнняў, але я не заўважыў, нічога не зламаў
праблема была вырашана ў аўтасалон з блокам кіравання ,ніколі не здарылася, нават для мяне, але