КПК

Прагляд Поўнай Версіі : ford cmax не

франк-электрычны
хлопцы, у мяне ford c-max 2010 1.6, што не частка з эбу siemens , я спрабаваў ўсе харчавання +30 +15 адмоўны, але не частка , не падключаецца нават не дыягназ.
хто-то спрабаваў адрамантаваць гэты блок?

autoracing
Прывітанне, а ты што-то зрабіў? L у вас працуе?

франк-электрычны
машына прыехала ўчора раніцай я страціў трохі часу, забяру ў панядзелак раніцай ,было б цікава, калі б хто-то меў вопыт

tranky
франка-электрычны дакладна магу сказаць, што гэтая серыя аўтамабіляў таго ж года і ў канкрэтных 1.6 маюць СУР'ЕЗНЫЯ праблемы з фільтрамі ад засмечвання, так як выкарыстоўваюць палітыкі, абсурдным і нават пасля крыху больш за 5к < ідуць "stappati". У іх таксама праблемы з эбу, мне здаецца дзіўным, асабліва неўзабаве пасля таго, як некалькі гадоў.
Калі ў вас есць блок кіравання падобны/сумяшчальны, паспрабуйце замяніць яго і паглядзець, калі частка.
Ford не раз іх больш не робяць!
(я былы ўладальнік ЭСКОРТ 1.6 Бензін/газ.. калі б не аварыя, яшчэ б памчацца адсюль і іх)

tranky
p.s. паспрабуйце запусціць яго з запасным ключом.. можа далека праблемы, якія яшчэ не ясныя (я чуў шмат, але не вызначае рэальную праблему).

matteo87
p.s. паспрабуйце запусціць яго з запасным ключом.. можа далека праблемы, якія яшчэ не ясныя (я чуў шмат, але не вызначае рэальную праблему).
Калі не злучаецца, нават не ў дыягназе, можаце паспрабаваць яе завесці з ключамі ад рая, не пачнецца ніколі.
Прычыны могуць быць ужытыя некалькі. Напрыклад, можа быць заліта вадой, або злучалі полюса батарэі, наадварот, цалкам можа быць, што-то пацук ен грыз нейкі провад. Я б спачатку праверыў праводку, а потым паспрабаваў бы іншы ecu.
Вы ў стане атрымаць дадзеныя з E2P?

overbooster
Зрабіце поўнае сканаванне ўсіх сістэм. Кантрольная лямпа рухавіка загараецца пры ўключаным запальванні?

matteo87
Зрабіце поўнае сканаванне ўсіх сістэм. Кантрольная лямпа рухавіка загараецца пры ўключаным запальванні?
Калі не злучаецца, нават не ў дыягназе, як зрабіць праверку?
сказаў, Франкі, што дыягназ вы спрабуеце ўвайсці? я ведаю, што autocom delphi есць некалькі праблем з ford. паспрабуйце таксама з elm 327 і forscan (гэта арыгінальныя праграмы freeware для ford)

франк-электрычны
як з texa, што з marelli

франк-электрычны
машыну я адправіў яе ў аўтасалон, таму што нават купляючы яго новы эбу я не мог праграмаваць я дам вам ведаць канчатковы вынік, як толькі кліент паведамляе мне,

ок, дайце нам ведаць, так як я ўладальнік c-max ecoboost

overbooster
Калі не злучаецца, нават не ў дыягназе, як зрабіць праверку?
сказаў, Франкі, што дыягназ вы спрабуеце ўвайсці? я ведаю, што autocom delphi есць некалькі праблем з ford. паспрабуйце таксама з elm 327 і forscan (гэта арыгінальныя праграмы freeware для ford)

Ен зрабіў дыягностыку, толькі да Эбу рухавіка, я меў на ўвазе abs, падушка бяспекі, бартавы сеткі... Безумоўна, стаялі нейкія памылкі, звязаныя з Ecu рухавіка, а таксама ведаць, калі гэта праблема сеткі can або няма.

франк-электрычны
я зрабіў некалькі вымярэнняў, але я не заўважыў, нічога не зламаў

dangy
а адказ вельмі правільны

франк-электрычны
праблема была вырашана ў аўтасалон з блокам кіравання ,ніколі не здарылася, нават для мяне, але