Уваход

Прагляд Поўнай Версіі : info певень v54 без дзімы

Ксеркс
Прабачце, хто-небудзь ведае, ці магу я выкарыстоўваць пеўнік v54 клон без дзімы (або неабходна?). У мяне есць певень, v54 клон, і я хацеў бы паспрабаваць прачытаць, і зрабіць рэзервовую копію майго эбу edc16u34 але ўсе-такі дзіма не ў мяне. у мяне есць, разам з гала робіць schedino command, кабель з выключальнікам 12v і пін газу ў камплекце. Я думаю, можна прыварыць непасрэдна pin strip 10 кантактаў непасрэдна да ecu, і пасля падлучэння іх наўпрост плоскі кабель, які прыходзіць у каманду, але перш я хацеў бы, што хто-то пу эксперт, дайце мне які-небудзь савет (акрамя куплі шаблону, што ўжо ў праграме).
дзякуй

matteo87
Прабачце, хто-небудзь ведае, ці магу я выкарыстоўваць пеўнік v54 клон без дзімы (або неабходна?). У мяне есць певень, v54 клон, і я хацеў бы паспрабаваць прачытаць, і зрабіць рэзервовую копію майго эбу edc16u34 але ўсе-такі дзіма не ў мяне. у мяне есць, разам з гала робіць schedino command, кабель з выключальнікам 12v і пін газу ў камплекце. Я думаю, можна прыварыць непасрэдна pin strip 10 кантактаў непасрэдна да ecu, і пасля падлучэння іх наўпрост плоскі кабель, які прыходзіць у каманду, але перш я хацеў бы, што хто-то пу эксперт, дайце мне які-небудзь савет (акрамя куплі шаблону, што ўжо ў праграме).
дзякуй
Калі ўсе астатняе можна спакойна рабіць як вы сказалі! памятаеце, падключыце плоскі кабель да іншай schedino з дапамогай пераключальніка падачы харчавання all eci

overbooster
Я раю табе дзіма з schedini на дно,прыварыць на Ecu-гэта трохі рызыкоўна, калі вы не знаемыя, больш хуткі

Ксеркс

overbooster мяне, я павінен замовіць дзіма і schedini або паспрабаваць crearmene ад мяне (заўседы, калі я магу абрэзаць трохі часу ******). Зварных швоў не павінна быць праблем, што я раблю кожны дзень.

Ксеркс
Тады, хлопцы, я зрабіў тэсты, але я бачыў, што не чытае экю, памылкі і кажа мне: "выключыце і зноў уключыце праз 10 секунд. Я назваў тых, хто мне даў пеўня, і ен сказаў мне, што харчавання на schedino (перамыкач) варта падключыць да сілкавання гняздо ад gallo ж, чаму вы не павінны даць яму два харчавання (піт. schedino + харчаванне. певень). Але ўсе гэта мне здаецца дзіўным. мая спасылка: харчавання, падлучаны да певень, тэлевізар з плоскім экранам ад gallo у schedino ад пеўня, іншы тэлевізар з плоскім экранам з боку цмд, падлучаны да блоку кіравання ў адпаведнасці 12v (правяраў з дапамогай тестеров), падлучаны да schedino гал/cmd кабеля, перамыкач, у сваю чаргу, падлучаны да крыніцы харчавання 12v. Я не ведаю, калі я памыляюся, то, калі хто-то можа мне даць нейкі савет

djole
good files

Ксеркс
good files

Тое, што адказ-гэта good files?

Exelion1986
дзіма, настойліва рэкамендуецца, каб тое, што дорага каштуе і купіць яго, паглядзіце на ebay, напрыклад
чытаць bosch у bdm варта карміць толькі тым schedino, каб прачытаць мой med9.1 я так і рабіў і ўсе працавала

Ксеркс
дзіма, настойліва рэкамендуецца, каб тое, што дорага каштуе і купіць яго, паглядзіце на ebay, напрыклад
чытаць bosch у bdm варта карміць толькі тым schedino, каб прачытаць мой med9.1 я так і рабіў і ўсе працавала