КПК

Прагляд Поўнай Версіі : праблема пры змене сэнсе-драйв citroen c2 vtr

Оттавио
Усім прывітанне, у мяне праблема ў c2 маей жонкі, і 1.6 16v vtr з курсаў сэнсе drive, пару месяцаў пасля таго, як яго купіў з ісці наперад мяняў курс заўседы горш, зрываючы і sfrizionando, я прыйшла да citroen прымусіць яго зрабіць урокі і трохі было добра, праз пару месяцаў паўторна той жа пытанне, што адключыць акумулятар на 5 хвілін і riattaccandola перадач таму autoapprendimenti і Ідзе прымацаваныя , але пасля яшчэ 2 mesetti прыкладна роўна вяртаецца, зараз я цікава, калі гэта можа быць блок кіравання скрынкі перадач або прывада....... хто-то калі-небудзь падобная праблема? Добрая праца для ўсіх. .......

cinqueturbo
Усім прывітанне, у мяне праблема ў c2 маей жонкі, і 1.6 16v vtr з курсаў сэнсе drive, пару месяцаў пасля таго, як яго купіў з ісці наперад мяняў курс заўседы горш, зрываючы і sfrizionando, я прыйшла да citroen прымусіць яго зрабіць урокі і трохі было добра, праз пару месяцаў паўторна той жа пытанне, што адключыць акумулятар на 5 хвілін і riattaccandola перадач таму autoapprendimenti і Ідзе прымацаваныя , але пасля яшчэ 2 mesetti прыкладна роўна вяртаецца, зараз я цікава, калі гэта можа быць блок кіравання скрынкі перадач або прывада....... хто-то калі-небудзь падобная праблема? Добрая праца для ўсіх. .......

Што я я памятаю, ен адаптацыя механічны ісці да пошты..
да відэльцу, вы павінны даць допуск 45-100, калі праблема ўзнікае кожныя два месяцы, і не прыпісаць блок кіравання або прывад магчыма больш, чым у выкарыстання аўто і сцежкі (Стромкіх Уздымаў, Руху)..

Оттавио
Але уздымаў няма, не робіць ніколі і ні чэргаў для трафіку, мы жывем на раўніне за межамі горада ..... тады я магу праверыць тое, што вы сказалі..... дзякуй �

dangy
а адказ вельмі giustagd

alfy
Як правіла, гэта вырашае праблему з adattameto скрынкі перадач і счаплення з дыягназам.
Вы павінны attavare зарадная прылада, калі рабіць адаптацыі.
Прывітанне

Оттавио
Але на самай справе іх у мяне факты, рабіць, веды , citroen, аднак пасля 3-х /4 месяцы праблема паўторна. .....

alfy
На жаль, гэтыя змены-робаты пакідаюць трохі лепшага... Калі вы выкарыстоўваеце так шмат у горадзе, счапленне старая. Або і frizionegia прыгожа, што cosumata...

Але на самай справе іх у мяне факты, рабіць, веды , citroen, аднак пасля 3-х /4 месяцы праблема паўторна. .....

giuseppe89
Глядзіце, я дэльта-1.6 mjt з рабатызаваных скрынка перадач, і я ніколі не прыйшлося перарабляць l навучанне счаплення,калі qst рэгуляванне губляецца што-то, з пункту электронны не Ідзі. ..калі б ен быў непераўзыдзеным счаплення, не хацелася б, вядома, добра, то пасля навучання...я controllerei электрычнаму. Акумулятар ў добрым стане? Кали напружання ў момант пуску рухавіка можа выклікаць дэфекты, як,

манро
у мяне была праблема вельмі падобная на вашу на C1 1.0 3 цыліндру...
на практыцы іх спажывае аўкцыене злучэнне паміж відэльцам счаплення і актуатор...
проста аднавіць цаўе і месца ж у відэльцу счаплення, магчыма, вярнуць матэрыял з дапамогай зваркі і курс павінен вярнуцца і працаваць будуць запушчаныя патрабаваныя працэдуры выключэння...