Уваход

Прагляд Поўнай Версіі : Дапамога scodifica Alfa 145 1.4 16 v, ecu bosch m 1.5.5

tecnoservizi
Прывітанне, хлопцы змагаюцца з альфа-145 1,4 ts 16v 2000 года, што не запускаецца нават з працэдурай emrgenza, я код і майстар-ключ,
я хацеў бы scodificare эбу.
гэтыя нумары на ecu
0 261 204 943
0 36 b
00467754110
Я магу прымусіць файл bcb і galletto 1260 ў boot?
Я павінен адкрыць ecu і паставіць масу на месца побач з eeprom? Вы думаеце, я спрабую або ўпала ecu?
Дзякуй

stefano261168
я ці зрабіў гэта некалькі разоў, і першыя або сапсаваныя, таму што, калі я рабіла працэдуру, каб масы як мага бліжэй да eeprom я рухаўся і на яго і адбіраў гэтыя маленькія ніткі побач з eeprom .ці пачаў фермі даць руку ад іншага чалавека

scinti
Ecu трохі складанай, вы можаце проста напісаць яе і з вылучанага файла, інакш завісае

tecnoservizi
Дзякуй за адказы, я знайшоў два файла пісаць усе ў bcb. Зараз на вуліцы заўтра, я растлумачу, добра, што есць файл.
У самай справе, не potendola чытаць унікальныя і запіс файлаў, але я магу зрабіць у школе па-вашаму, прывітанне

cinqueturbo
Дзякуй за адказы, я знайшоў два файла пісаць усе ў bcb. Зараз на вуліцы заўтра, я растлумачу, добра, што есць файл.
У самай справе, не potendola чытаць унікальныя і запіс файлаў, але я магу зрабіць у школе па-вашаму, прывітанне

Таму што вы Думалі, што можна зрабіць у БД?

tecnoservizi
Не, я меў на ўвазе з ecu разабралі. Праблема ў тым, у адрозненне ад файлаў паміж riverginazione і scodifica за ўсе я не разумею, як атрымаць тое, што scodifica агульнай, так як тыя, што я прызначаны код 156.bcb і яшчэ, f3791 mod.bcb, напісаць першы файл cod, а затым мод, ці я памыляюся, як вы думаеце? На жаль, вакол гэтай ecu есць некалькі ўказанняў у сеткі, і многія ставяцца да ecu усталяваны, ключ распазнаны, а я мне трэба scodificarla нават калі не распазнае штрых-код, калі хто-небудзь так добры, каб даць мне зразумець, як правільна дзякуй

tecnoservizi

Гэтыя файлы .Я не чытаў іх і, улічваючы, што нават ecu можна чытаць, толькі б знайсці файл врі з steeso sw і hw, і адтуль зрабіць scodifica.
Ад таго, што я зразумеў для загрузкі scoperchia экю, пакласці масу на месца побач з 24c, а затым на працягу 3 секунд pin-код, 10-12в, а таксама іншыя спасылкі, і маса коні, і ecu у агульнай пацверджаны?