КПК

Прагляд Поўнай Версіі : некаторыя тэмы былі перанесеныя ў off limits

msport (exil77grande)
07-10-2012, 16:43
хлопцы, як вы можаце заўважыць, усе тэмы, якія змяшчаюць спасылкі,ўкладанні і інш sw і ўсе астатняе, ен быў пераведзены ў off limits,памятаю, усе, што не хапае звычайных 50 карысныя паведамленні, каб увайсці ў гэты раздзел, так што калі хто-то мае pi? 50 паведамленняў і не можа ўвайсці, я не "кантакты", каб атрымаць тлумачэнні па гэтым пытанні,назва абмеркавання вы заўседы бачыце іх там, дзе было, але калі вы спрабуеце ўвайсці, і вы не маеце правы, не ўцягваліся ў зону не совацца,такім чынам, мы пазбягаем, што некаторыя разумныя запампоўваюць спасылак і затым просяць прайсці без эвер i privileggi і, акрамя таго, што мы пазбягае тых, хто звонку, можа чытаць змест абмеркавання,прычым усе, і добрае працяг.

tezzero
07-10-2012, 17:28
ок, добра зроблена

mecdoc
07-10-2012, 17:35
ок ..........

giarras
08-10-2012, 00:39
добра зрабіў.

bart
10-10-2012, 00:17
Выдатная ідэя, я думаў, што proportelo я таксама, на жаль, хоць я сам у гэтым яны выразалі некалькі аргументаў (з-за маіх яшчэ некалькі паведамленняў), на некаторыя з якіх я нават удзельнічаючы...

Таму падтрымліваю ў поўнай меры інавацыі! :)

cawadany
10-10-2012, 12:02
Выдатная ідэя!

motorsport
прывітанне mssport, растлумачце мне, светлыя цяпер я бачу толькі раздзел " off limits аснове ?? grz