Прагляд Поўнай Версіі : эксперыменты з пеўнік.
Добры дзень усім, я б хацеў ваша меркаванне :я толькі што купіў galletto v54 з дзімам і schedini, я ўжо звязаўся з admin для атрымання інфармацыі аб маючых адбыцца курсах, якія будуць праходзіць, але падчас чакання я хацеў пачаць рабіць нейкі эксперымент (я растлумачу )я знайшоў дзе-то блок f stilo 1.9 jtd 110 лс , па-вашаму, я магу пачаць да стойцы, каб зрабіць нейкі эксперымент, і мяжа паспрабаваць тое ж самае ўсталяваць на аўтамабіль роўная?(тады б машына свінка майго брата ) праблема будзе иммобилайзера, дакладна? Што быў закадаваны з ключавых асяроддзя, да якой ен належаў, не чытаць іншае. ..... загадзя дзякуй за адказы ......
на школе вы можаце пачаць практыкавацца адкрыць яе і падключыць яе да петушку, каб прачытаць і напісаць яе
для таго каб ўсталяваць на аўтамабіль, роўна вы павінны праверыць, па меншай меры, калі колькасць абсталявання адпавядае, лепш, калі гэта супадае таксама колькасць праграмнага забеспячэння
калі яны роўныя, усе цалкам сумяшчальна, а менавіта, як вы кажаце, не будзе працаваць з-за иммобилайзера
такім чынам, вы scodificarla з якой-то праграма, спецыяльна, што азначае чытанне файла, каб яго апрацаваць і перапісаць яго,
калі ж супадае толькі колькасць абсталявання, вы павінны зразумець, што колькасць праграмнага забеспячэння, зборцы аўтамабіляў, брата твайго, і напісаць яму той жа файл на вашым ecu выпрабаванні, заўседы scodificato
Ок, дзякуй 1000 сення ўвечары, калі я прыходжу дадому рана, кантролю, scodificarla не будзе легка, якіх ніколі раней не рабіў, але я ўдакладню , дзякуй за адказ і добрага дня �
вам я б парэкамендаваў шукаць, па меншай меры edc16 бачыў, што ўжо edc15 яны працуюць сапраўды мала
прабачце, калі я ўмяшання.... у чаканні пеўнік.
У чым розніца падлучэння BDM або БД?
абмежаванні ў БД? трэба, каб прымусіць зняць блок кіравання і падключыць BDM да школы?
дзякуй
у прынцыпе, праз obd не можаце прачытаць усе модулі памяці ecu, а ў школе (не сказаў, BDM, гэта залежыць ад мадэлі эбу) ці можаце вы зрабіць поўную рэзервовую копію
так што калі вам пашчасціла заблакаваць на запіс з бд, па меншай меры, вы можаце ўзяць яго на стойцы
акрамя таго, некаторыя мадэлі ecu апошнія маюць розныя блокі і абмежаванні, бд, затым згаджаецца, або часам вы абавязаныя іх да школы
Вы маеце рацыю, Мэцью, аднак, цяпер я аддаю перавагу, каб пачаць з тым, у якасці альтэрнатывы я мог бы паспрабаваць на c 2 і мая жонка, мы б нават майго класа c, але я аддаю перавагу спачатку даведацца , у пазбяганне застацца хады �дзякуй за парады, спадзяюся, добрыя выходныя для ўсіх....я буду інфармаваць вас, як толькі я магу пачаць рабіць нейкі эксперымент!
есць і кіраўніцтва, пеўнік?
есць і кіраўніцтва, пеўнік?
якое кіраўніцтва вы хочаце? тое, што вам трэба, гэта ўсе, што ў тэчцы fgtech ў c:
ок, тады я зірнуць, як толькі я атрымаю ўсе.
Я пацвярджаю тое, што кажа Мацей ўнутры кампакт-дыск праграмнага забеспячэння ў вас есць падрабязныя тлумачэнні, як выкарыстоўваць пеўнік, я лічу яго больш складаным у выкарыстанні праграма для апрацоўкі карт, таму што не l я ніколі не выкарыстоўваў, але што тычыцца коні, паверце, што вы не можаце памыліцца. ..
Я ў адпаведнасці з гэтым абмеркаванне бачыў, што я рухаюся ў цемную бок ECU, і я хацеў бы зразумець некаторыя адрозненні..
У першую чаргу, што розніца паміж Galletto 1260 і v54 (я мяркую, што адзін толькі OBD2 і яшчэ мае ўкладкі, але гэта не ясна) ?
На EDC16C39 праз OBD2 можна зрабіць УСЯГО рэзервовага капіявання, так і ў e2prom і eeprom і адноснай рерайт або толькі частковае?
Выбачайце, калі не адкрываю новую тэму, але тут мы застаемся ў тэме!
Дзякуй
Прыкладаю Дакумент, які я стварыў (капіяваць і ўставіць тут і li) для працэдуры ўстаноўкі праграмнага забеспячэння і выкарыстання базы.
Я ў адпаведнасці з гэтым абмеркаванне бачыў, што я рухаюся ў цемную бок ECU, і я хацеў бы зразумець некаторыя адрозненні..
У першую чаргу, што розніца паміж Galletto 1260 і v54 (я мяркую, што адзін толькі OBD2 і яшчэ мае ўкладкі, але гэта не ясна) ?
На EDC16C39 праз OBD2 можна зрабіць УСЯГО рэзервовага капіявання, так і ў e2prom і eeprom і адноснай рерайт або толькі частковае?
Выбачайце, калі не адкрываю новую тэму, але тут мы застаемся ў тэме!
Дзякуй
Ну. Адрозненні шматстайныя. Па-першае, як вы сказалі, адзін назад bdm boot і jtag толькі obd. Драйверы v54 значна больш у курсе і з'яўляецца значна больш стабільным ў запісу
Такім чынам, у роўнасці выдаткаў, улічваючы, што, як ні дзіўна, але, варта approsimativamente ж лічба, як можна v54?
Безумоўна, больш усім вядома, што ў 1260, але ўсе і ва ўсім!
Потым убачыў, што enunci пытанне кіроўца, маючы Windows8.1 64bit (сказаў winzoz не выпадкова), я мяркую, што v54 дыяметр менш непрыемнасцяў 1260 года.. (у мяне было праблем, нават з elm327-china з драйверам, так як да гэтага часу было не так страшна нагамі, і мне прыйшлося зрабіць downgrade, каб зрабіць яго стабільным і працуе).
Дзякуй за адказ
па якой цане певень з дзімам?
Такім чынам, у роўнасці выдаткаў, улічваючы, што, як ні дзіўна, але, варта approsimativamente ж лічба, як можна v54?
Безумоўна, больш усім вядома, што ў 1260, але ўсе і ва ўсім!
Потым убачыў, што enunci пытанне кіроўца, маючы Windows8.1 64bit (сказаў winzoz не выпадкова), я мяркую, што v54 дыяметр менш непрыемнасцяў 1260 года.. (у мяне было праблем, нават з elm327-china з драйверам, так як да гэтага часу было не так страшна нагамі, і мне прыйшлося зрабіць downgrade, каб зрабіць яго стабільным і працуе).
Дзякуй за адказ
Мне вас шкада, але не Пеўнік будзе працаваць з win8. я, аднак, меў на ўвазе драйвера для чытання і запісы не драйверы для інтэрфейсу. Я, аднак, рэкамендую v54, 1260-гэта смецце па параўнанні (параўнаць з mpps).
там, дзе вы яго купілі?
З кітая з лютасцю, li знаходзіцеся ў усе цэны. Я, аднак, калі б я быў на вашым месцы, каб не памыліцца, то вазьму ў краме форуму! па крайняй меры, вы ўпэўненыя, што гэта працуе.
я бачыў, як ад прыватнага, што казаў еўрапейская версія лепш
а я аддаю перавагу kess v2
а я, я ўзяў ад прыватнага мілана
мне давядзецца таксама замовіць інструмент для bdm
нават калі яны кажуць, што пеўнік робіць усе ecu, bdm
antoniuccio просьба не пісаць 2 словы на адной адказаць і не паставіць у чаргу за 20 адказаў.. проста пытанне чытання, я кажу..
А я знайшоў на baya v54 з дзімам (не месца спасылкі для палітыка спам) па цане ~50 злотых+дастаўка.
Я не ведаю, наколькі функцыянуе без якіх-небудзь змяненняў відаць, што шинуазри гэта праўда, што я lowcost але мы цябе чакаем заўседы, каб любыя змены для сумяшчальнасці апаратнага забеспячэння.
Певень v54 таму, як BDM OBD затым зрабіце fullpackage з адной пакупкі (на маю думку).
Я кажу вам толькі, хай страціць ktag і kess. Абодва і ў сукупнасці, не на вышыні пеўнік! EDC15 няма да ей. добра, што есць старыя, але з пеўня робяць без праблем!!!
існуе спіс ecu магчымыя ў БД або BDM?
Я, напрыклад, хацеў бы зрабіць панэль інструментаў-smart 1-й серыі.
Я не ведаю, калі гэта выканальна з пеўнік... практычна пры змене акумулятара я sprogrammato прыбораў (я быў настроены рамках бензін, думаю, па змаўчанні смарт... але мой дызель, таму ў мяне спідометр лопнуў, condelette не працуюць etc.)
Я хачу скапіяваць файл (калі гэта можна зрабіць) іншы смарт cdi на маей.
Будзе магчыма?
хлопцы, я прыехаў, пеўнік, але кампакт-дыск праграмнага забеспячэння пашкоджаны таму, што я па памылцы letttura файлаў на дыску, на 2 пк.
вы знойдзеце праграмнае забеспячэнне ў інтэрнэце?
дзякуй
хлопцы, я прыехаў, пеўнік, але кампакт-дыск праграмнага забеспячэння пашкоджаны таму, што я па памылцы letttura файлаў на дыску, на 2 пк.
вы знойдзеце праграмнае забеспячэнне ў інтэрнэце?
дзякуй
што, пеўнік?
V54
я знайшоў у сеткі файл ўстаноўкі называецца V54 master пеўнік 4 (16\04\2014)
Windows defender пры ўсталеўцы бачыць некаторых файлаў, такіх як траяны... усе ў норме?
адключыць інтэрнэт і ўсе антывірусы
ўстанаўлівае файл пад назвай fgtech galletto edited v1.0
калега пеўнік да пк і ўсталяваць драйверы, якія вы знойдзеце ў тэчцы fgtech/drivers або што-то падобнае
пераўсталяваць файл перад
нарэшце, усталюйце файл з galletto win7
запускае праграму праз ярлык на працоўным стале пеўнік win7
ах, памятаеце, што калі інтэрфейс не падлучаны да пк, праграма не запускаецца
акрамя таго, я раю вам заўседы адключыць інтэрнэт і антывірус кожны раз, калі вы
прывітанне ўсім.
магчыма, што я не магу чытаць edc15 smart 450 cdi?
мне памылку, калі я спрабую прачытаць дадзеныя або файл
дзякуй
Добры дзень, калі вы шукайце ў форуме, есць фота аб замене дэталяў, нават свой інструмент як і іншыя, павінны быць размешчаны, ваш мае класічная праблема Kline
ок, вы ведаеце, дзе можна знайсці інфа?
я не магу знайсці пост
дзякуй
Падключыць па меншай меры, кварц 16мгц замест radrizzatore
Прывітанне ўсім,
я вяртаюся на гэтую тэму, так як я певень з дзімам, але не выкарыстоўваліся з-за адсутнасці інфа.
У цяперашні час праца з MPPS і (я ў чаканні) delphi 150 (elm327 беліні, каб гуляць, але непрафесійна).
І можна знайсці агульнае і поўны спіс распиновка і дзеянні для злучэння з купонаў, не больш блокі кіравання?
Тое, што вы можаце зрабіць з пеўнік у BDM/JTAG BOot І tricore тое знаходзіцеся ў c:\FGTech\DOCUMENTS і DOCUMENTS_NEW_TOOL