КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Замена Эбу Bosch EDC16C39

tranky
Усім прывітанне
я ўжо распавядаў аб маей праблеме на іншыя тэмы, але які мае неабходнасць, каб атрымаць больш інфармацыі аб больш пытанняў, я вырашыў адкрыць новую тэму.
Мы гаворым аб Alfa 147 1.9 JTDM 120cv з эбу EDC16C39 HW 882 - SW 005
У мяне былі праблемы, так як памылкі ў эбу, я павінен быў змяніць дызельнага помпы і фарсунак..
Не маючы ў распараджэнні іншых блокаў кіравання, ж я часова пазычыў эбу з HW 937 (мне здаецца), але грошы не сумяшчальныя з маей машыны, так як у МНС не прызнаваў, якіх-небудзь дадзеных аўтамабіляў, але, замяніўшы чып 95640 ад мяне гэтага, аўтамабіль заводзіўся без праблем.
Я замовіў праз Baya адзін EDC16C39-882 выпраўленая па цане 100€ (максімум, што я магу сабе дазволіць на дадзены момант), і я sostutuito чып на новы блок кіравання, але аўтамабіль не заводзіцца і дае мне праблемы кадавання ключа.
Я спрабаваў падключыць кабель MPPS, але я не прызнаю ніякіх.. нічога...
Я спрабаваў з МНС і, у дадатак да памылкі EGR, што я асабіста павернуты, прыводзіць мяне памылка P0601 (Эбу з ладу - памяці, eeprom).
У распараджэнні ў мяне толькі гэтыя інструменты, і я хацеў бы спытаць, як вырашыць гэтую праблему, так як аўтамабіль не запускаецца нават :
- Паяльнік & quot; Сажалка & адсмоктваеце прылады пры пайцы
- Ж Блок кіравання, новы, але з ладу (у выпадку, служаць іншыя кампаненты, магчыма)
- Кабель MPPS
- Кабель для Дыягностыкі рэдагавана мной, Адаптар 1-2-3 з перамыкач выбар
У цяперашні час пры запуску аўтамабіля кажа мне, што код няправільны.
Як я магу вырашыць гэтую праблему без BDM і, не марнуючы лодка грошай, маючы ў распараджэнні, як апісана ?

tranky
ах, я забыўся сказаць, што з дапамогай MPPS не дазваляе мне пісаць і даў мне памылку, што я не магу бачыць, як вокамгненна!
Дзякуй

Alessio93
з абсталяванне, якое вы робіце вельмі мала ..... я б сказаў звярнуцца да якой-то прафесіяналам у сваей вобласці ..

mecdoc
вам трэба bdm для гэтых аперацый лепш перастрахавацца

tranky
Дзякуй за інфармацыю, хоць я выявіў, што чып, прыгатаваны бачыў, што нават rimontandolo ў старым эбу дае тую ж памылку на МНС.
Я буду замяніць яго, як толькі я магу, але я хацеў бы ведаць, калі, маючы экстракт карту з MPPS, праз BDM, вы можаце перапраграмаваць, ці ідзе scodificato для замены на эбу?

blackwolf76
Калі вы не хочаце выкарыстоўваць bdm трэба адклеіў eeprom ад новага, чытайце з праграмістам, а затым rivergini файл з soft прысвечаны, таму нацэнкі ў eeprom і risaldi, затым пакладзеце ў рух аўтамабіль без якіх-небудзь праблем.

PS: купіў інтэрфейс, што робіць bdm і ад чытача OBD сур'езна і выкіньце, што MPPS. Каля 100 еўра, і, магчыма, нават менш, калі вы шукаеце добра, вы можаце ўзяць пеўня, V54, які мае ўсе гэтыя функцыі, і вы б ад многіх непрыемнасцяў... або, ускладзеных на каго-небудзь дасведчанага з сваіх частак. Каб зрабіць аперацыю, поўная BDM ў вас зойме не больш за 10-15 хвілін.

tranky
Я буду прымаць галах бачыў, што першапачаткова некалькі месяцаў таму, калі я пачаў цікавіцца ў тэме, я вырашыў, улічваючы розныя даведнікі, купіць MPPS які мае функцыі просты звонку блока кіравання. Гэта карысна, каб пачаць, але, безумоўна, непрафесійна, калі вы ідзяце мець зносіны на плаце і нізкага дазволу праблем. Рэкамендуецца для newbe, але, паўтаруся, непрафесійна!
Дзякуй за час, dedicatomi.
Я буду інфармаваць вас, як толькі я навіны, на дадзены момант я іду абутку і квіткі! (што s3ss)

tranky

tranky
Так, каб закрыць тэму, я купіў новы ecu абнавіў з sw 722 з scodifica частковай і я вырашыў, што з першага разу ключ.
Прабачце, я забыўся, пост...
Дзякуй ;)

sportknight

tranky

І дзе clonavo?
я ўжо давялося купіць блок кіравання і кошт verginamento быў нулявы.
Цяпер у мяне есць сродкі і веды для магчымай памылцы праблема і я вырашаю ад мяне..
Ca**ці гэта цяжка пачынаць з нуля, але і дае задавальненне, калі ў вас праблемы, што вы МОЖАЦЕ і ВЕДАЕЦЕ, вырашаць табе!